Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch
Babygym - Little Dutch

Babygym - Little Dutch


Ze staan bijna op elke babyuitzet lijst bovenaan: de babygyms! En dat is niet zo gek, want het is een absolute must voor je kleintje! De babygym staat niet alleen erg gezellig in huis, maar het heeft ook grote voordelen voor de ontwikkeling van je baby.

Tijdens die eerste weken dat je kleintje op de wereld is, zal je hem of haar vooral lekker dicht tegen je aan willen houden, maar op een zeker moment vindt je baby de extra prikkelingen van de wereld buiten jouw armen ook ontzettend interessant. En deze zijn ook goed voor de ontwikkeling van je baby!

De babygym van Little Dutch is dan een uitstekende manier om je baby te entertainen en op een veilige manier te laten ontdekken. De babygym is gemaakt van hout en pluche, voorzien van schattige dieren-knuffels en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; blauw (Sailors Bay), roze (Flowers & Butterflies) en groen (Little Farm). De babygym van Little Dutch kan ook worden gepersonaliseerd door deze te laten graveren.

Daarbij kan je ook gebruik maken van de inpakservice. De babygym van Little Dutch is daarom niet alleen leuk om voor je eigen kleintje te kopen, maar het is ook een super kraamcadeau!

Productspecificaties van de babygym van Little Dutch

  • Afmeting: 59,5 x 47,5 x 54 cm
  • Kleuren: Blauw Roze en Groen
  • Materiaal: Hout, Pluche
  • Merk: Little Dutch
  • Collectie: Sailors Bay en Flowers & Butterflies

Personaliseren

  • Graveren

De babygym van Little Dutch is een mooie en hippe babygym, die enorm veel voordelen met zich meebrengt. De babygym kan vanaf dag één van de geboorte al worden gebruikt.

De babygym van Little Dutch in het Roze en Blauw

Het gebruik van een babygym brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Allereerst verbetert een babygym de hand- en oogcoördinatie en motorische vaardigheden van een baby. Tijdens het eerste levensjaar van je baby zal hij of zij een hele rits aan nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Met de babygym kan de baby hierin worden gemotiveerd, doordat hij of zij kleuren, bewegende onderdelen en leuke figuurtjes ziet.

Daar waar ze eerst lekker liggen en kijken naar de mooie kleuren en leuke speeltjes, zal je zien dat ze na een tijdje ook de armpjes en voetjes zullen gebruiken om tegen de speeltjes te slaan, te schoppen en te grijpen. Soms moeten baby’s even wennen aan de babygym en dat is helemaal prima. Begin lekker laagdrempelig met een paar minuutjes kijken naar de babygym!

Het spelen met een babygym kan ervoor zorgen dat de baby sneller leert om naar voorwerpen te grijpen en te reiken. Naarmate de baby begint te reiken, grijpen, draaien en trappen, ontwikkelt hij of zij hand-oogcoördinatie en motorische vaardigheden. Ook is het draaien met het hoofd van de baby goed voor de ontwikkeling van de nekspieren.

Daarbij zorgen de vrolijke kleuren en patronen van de babygym van Little Dutch ervoor dat de visuele ontwikkeling van de baby wordt gestimuleerd.

Ook de auditieve vaardigheden van je baby worden door de babygym van Little Dutch gestimuleerd wanneer je baby luistert naar de geluiden die worden gemaakt wanneer hij of zij tegen de verschillende speeltjes en de houten basis schopt, rammelt en erin knijpt.

Bovendien is de babygym – en meer de zachte speelmat die eronder geplaatst dient te worden – bij uitstek geschikt voor ‘tummy time’. Als je baby nog niet zo’n fan is van ‘tummy time’, zou je ook zelf op je rug kunnen liggen, en de baby op de borst kunnen nemen, waarbij hij of zij naar de babygym kijkt. Op die manier heeft je baby visuele stimulatie tijdens de tummy time. Dat is toch fijn voor een baby die tummy time nog een beetje spannend vindt.

Een babygym biedt je baby ook wat variatie in de dagelijkse routine. Het patroon van eten en slapen kan even worden onderbroken door wat speeltijd! Daarbij werkt dit twee kanten op. De babygym van Little Dutch geeft je een veilige plek om je baby even te laten trappen, rollen en graaien.

En terwijl je baby lekker met de babygym aan het spelen is, kan jij (terwijl je natuurlijk goed oplet) even een snelle kop koffie maken en heel even de tijd voor jezelf nemen in deze drukke tijden. Dat is ook niet geheel onbelangrijk in deze drukke periode.

De babygym kan een kleintje ook helpen te kalmeren en te ontspannen. Wanneer de baby overstuur is, kunnen de vrolijke kleuren en leuke knuffeltjes hem of haar afleiden en weer opvrolijken.

Ook is de babygym bevorderlijk voor het zelfvertrouwen van de baby. Zodra hij of zij merkt dat het grijpen van een speeltje steeds makkelijker en soepeler gaat, zal de baby steeds meer vertrouwen in zijn of haar kunnen krijgen.

In aanvulling daarop, geldt dat de babygym ook leerzaam is. Als de baby door heeft dat hij of zij de hangende speeltjes kan laten bewegen of rammelen door daar tegen aan te trappen of slaan, zal de baby dat opnieuw doen en oorzaak en gevolg leren begrijpen.

Wat ook een groot voordeel is van de Little Dutch babygym, is dat deze niet zo veel ruimte inneemt. Dat betekent dat je ‘m niet alleen netjes weg kan stoppen als je baby is uitgespeeld, maar dat je ‘m ook mee kan nemen op vakantie. Zo heeft je baby in een nieuwe omgeving, toch zijn of haar vertrouwde babygym mee. Je kan ‘m ook heel makkelijk meenemen naar verschillende ruimtes in huis. Als je even snel wil douchen bijvoorbeeld, kan je ‘m heel gemakkelijk in de badkamer neerzetten, zodat je baby even vermaakt is en jij – terwijl je de baby goed in de gaten houdt – toch even snel kan douchen.

De babygym van Little Dutch is echt een absolute must have in het eerste levensjaar van een baby. Niet alleen zien de babygyms er ontzettend mooi uit en zijn ze te personaliseren, het is ook goed en nuttig voor de ontwikkeling van je kleintje. En daarbij is het ook fijn voor de ouders om de baby even lekker te laten spelen en ontdekken. Doordat de babygym van Little Dutch verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren, is deze te matchen met elke babykamer en ieders wensen.

Beoordelingen
Review toevoegen
Babygym - Little Dutch
Met de babygym van Little Dutch creëer je de ideale speelplek voor jouw kindje. De gym kun je laten graveren met naam en is verkrijgbaar in 3 varianten. Uren speelplezier gegarandeerd!
47,95
43,15
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren