Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch
Autobaan Little Dutch

Autobaan Little Dutch

1, 2, 3, racen maar! Met deze vrolijke houten rollerbaan inclusief 4 versierde wieltjes vermaakt je kleintje zich prima. Zet de wagentjes op de baan, laat ze los en ze racen naar beneden. Kindjes vinden dit geweldig!

Productspecificaties van deze prachtige autobaan Little Dutch:

  • Afmeting: 28 x 28 x 10 cm
  • Materiaal: hout
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
  • Was instructies: enkel afnemen met een licht vochtig doekje.
Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3.

Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten.

De houten rollerbaan

De autobaan van Little Dutch is een geweldig speelgoed voor jonge kinderen die dol zijn op auto's en avontuur. Deze kleurrijke autobaan is gemaakt van hoogwaardig hout en is ontworpen met oog voor detail. Het is niet alleen een prachtige toevoeging aan de speelkamer, maar het bevordert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek, de hand-oogcoördinatie en het rollenspel van kinderen.

De autobaan wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals houten autootjes, verkeersborden en een brug. De baan is voorzien van een helling en een spiraalvormige afdaling, waardoor de autootjes op spannende wijze naar beneden kunnen racen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken terwijl ze de autootjes over de baan laten rijden en de verkeersborden gebruiken om de juiste route te volgen.

Kwaliteit van het materiaal en afwerking

Wat deze autobaan echt bijzonder maakt, is de hoge kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Het hout is zorgvuldig geselecteerd en behandeld met kindvriendelijke verf op waterbasis. De afgeronde hoeken zorgen voor extra veiligheid en voorkomen splinters. Bovendien is de autobaan eenvoudig te monteren en te demonteren, zodat ouders het gemakkelijk kunnen opbergen wanneer het niet in gebruik is.

De autobaan van Little Dutch stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, terwijl ze ook hun motorische vaardigheden verbeteren. Ze kunnen experimenteren met snelheid, hoogteverschillen en bochten, wat helpt bij de ontwikkeling van hun ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Daarnaast kunnen ze spelenderwijs leren over verkeersregels door de verkeersborden te gebruiken en te begrijpen wat ze betekenen.

Deze autobaan is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een duurzaam en educatief speelgoed. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief spelen. Bovendien draagt Little Dutch bij aan een betere wereld door duurzaam te produceren en te streven naar een circulaire economie.

De autobaan van Little Dutch is een perfect kraamcadeau voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar oud. Het biedt eindeloos speelplezier en helpt kinderen bij hun ontwikkeling op verschillende gebieden. Of het nu gaat om het spelen in hun eentje, met vriendjes of samen met ouders, deze autobaan zal zeker een favoriet speelgoed zijn dat generaties lang meegaat. Haal deze prachtige autobaan in huis en laat de avonturen beginnen!

Beoordelingen
Review toevoegen
Houten autobaan - Little Dutch
Autobaan van Little Dutch! 1,2,3 en racen maar! Geef met deze autobaan een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Personaliseer de autobaan met prachtig graveerwerk.
24,95
22,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren