Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch
Blokkenkar - Little Dutch

Blokkenkar - Little DutchBlokkenkar - Little Dutch

Welkom in de wereld van Little Dutch, waar kwaliteit, duurzaamheid en plezier hand in hand gaan. Vandaag presenteren we met trots een van onze populairste producten uit de Little Farm collectie: de Blokkenkar - Little Dutch. Dit prachtige stuk speelgoed is meer dan alleen een blokkenkar; het is een veelzijdig en leerzaam hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren.

Productinformatie van de Blokkenkar - Little Dutch

  • Formaat verpakking: 32,5 x 35 x 49 cm
  • Collectie: Little Farm
  • Leeftijd: 12+ maanden
  • Merk: Little Dutch


Veelzijdig Speelplezier

De Blokkenkar - Little Dutch is een ideaal hulpmiddel voor kinderen die hun eerste stapjes zetten. Het stevig en stabiel ontwerp biedt de perfecte ondersteuning voor kleintjes die net beginnen met lopen. De kar is uitgerust met een stevige handgreep en wielen die soepel rollen, waardoor uw kind veilig door het huis kan bewegen.

De kar wordt geleverd met een set kleurrijke blokken die in verschillende vormen en maten komen. Deze blokken zijn perfect om te stapelen, te sorteren en creatieve bouwwerken te maken. Dit helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van uw kind. Daarnaast bevordert het spelen met blokken het probleemoplossend denken en de verbeeldingskracht.

Duurzaamheid en Veiligheid

Bij Little Dutch hechten we veel waarde aan duurzaamheid en veiligheid. De Blokkenkar - Little Dutch is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout dat jarenlang meegaat. De verf die gebruikt is op zowel de kar als de blokken is watergedragen en volledig veilig voor kinderen. Alle materialen zijn grondig getest en voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw kind veilig kan spelen.

Educatief en Ontwikkelingsgericht

Het spelen met de Blokkenkar - Little Dutch biedt tal van educatieve voordelen. Terwijl uw kind de blokken stapelt en sorteert, leert het over vormen, kleuren en ruimtelijke relaties. Dit soort spel bevordert cognitieve vaardigheden en helpt bij de vroege wiskundige ontwikkeling. Bovendien moedigt de blokkenkar zelfstandig spel aan, wat essentieel is voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Waarom Kiezen voor de Blokkenkar - Little Dutch?

De Blokkenkar - Little Dutch is niet zomaar een speelgoed. Het is een investering in de ontwikkeling en het geluk van uw kind. Hier zijn enkele redenen waarom dit product een uitstekende keuze is:

  • Veelzijdigheid: De kar biedt ondersteuning bij de eerste stapjes en blijft interessant dankzij de blokken die voor eindeloos speelplezier zorgen.
  • Educatieve Waarde: Het helpt bij het ontwikkelen van motorische en cognitieve vaardigheden, evenals bij het leren van kleuren en vormen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig hout en veilige materialen, ontworpen om jarenlang mee te gaan.
  • Complete Set: De combinatie met de Hydrofiele doeken Blokkenkar - Little Dutch maakt het een veelzijdig en compleet product voor zowel spel als dagelijkse verzorging.

Conclusie

De Blokkenkar - Little Dutch uit de Little Farm collectie is een perfect voorbeeld van hoe speelgoed zowel leuk als leerzaam kan zijn. Het is ontworpen met de grootste zorg voor detail en veiligheid, en biedt een scala aan voordelen voor de ontwikkeling van uw kind.

Investeer in de toekomst van uw kind met de Blokkenkar - Little Dutch. Laat uw kleintje genieten van veilig, duurzaam en educatief speelplezier. Kies voor kwaliteit, kies voor Little Dutch.

Beoordelingen
Review toevoegen
Blokkenkar - Little Dutch
De Blokkenkar van Little Dutch uit de Little Farm collectie is een duurzame houten loopwagen met kleurrijke blokken, ideaal voor de motorische ontwikkeling. Inclusief bijpassende, veelzijdige hydrofie
49,95
44,95
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren