Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch
Kassa - Little Dutch

Kassa - Little Dutch


Winkeltje spelen is favoriet bij veel kinderen. Deze speelgoed kassa van Little Dutch is een geweldig kraam- of verjaardagscadeau. Houten speelgoed met naam dat de fantasie van het kind stimuleert. Met deze kassa van Little Dutch runt jouw kind zijn of haar eigen winkel. Deze speelgoed kassa is gemaakt van hout en uitgevoerd in prachtige pastelkleuren. Niet alleen uren lang speelplezier voor jouw kindje, maar hij staat ook prachtig in de speel- of kinderkamer. De gebruikte verf is natuurlijk veilig voor kinderen.

De kassa is voorzien van alle accessoires die nodig zijn om echt af te kunnen rekenen in het winkeltje. Bovendien kan je de kassa laten bedrukken met de naam van de baby voor een extra persoonlijk kraamcadeau.

Productspecificaties van deze mooie houten kassa van Little Dutch

  • Merk: Little Dutch
  • 15,8x16,5x9,5 cm
  • Materiaal: hout, verf op waterbasis
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Inhoud: 1 kassa, 20 onderdelen
  • De kassa wordt bedrukt of gegraveerd (geen stickerbedrukking)

Uren speelplezier met de houten kassa voor kinderen

Deze speelgoed kassa staat voor uren speelplezier. De hele kamer kan ingericht worden als winkeltje, waar speelgoed, knuffels en andere dingen uitgestald kunnen worden als koopwaar. Het kind mag zelf beslissen wat alles kost. Met het scanapparaat kunnen de artikelen gescand worden. Ook kunnen de knopjes van de kassa ingedrukt worden. De klanten van het winkeltje kunnen met de pinautomaat en pinpas betalen.

Maar er zijn ook munten en bankbiljetten om mee te betalen. Zo kan het kind leren welke wisselgeld teruggeven moet worden. Papa, mama en vriendjes komen graag langs in het winkeltje om iets leuks te kopen. Daarbij doe je ook de ouders een plezier met deze kassa, want voor deze speelgoed kassa zijn geen batterijen nodig en er komen geen irritante elektronische piepjes uit.

Winkeltje spelen

Deze houten speelgoed kassa van Little Dutch is ideaal om samen te spelen met twee of meer kinderen of met het hele gezin. Het kind bemant de kassa waar iedereen af kan rekenen. Of wissel gezellig af, waarbij je eerst de klant bent en later de caissière. Het kind kan al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om de winkel in te richten en de winkel te openen. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de winkel helemaal zo inrichten als ze willen.

Misschien maken ze wel mooie tekeningen om te verkopen of verzamelen ze buiten mooie stenen en blaadjes die als koopwaar kunnen dienen. Maar het kan ook alleen spelen met de kassa. De favoriete poppen en knuffels kunnen dan de klanten zijn.

Voor alle leeftijden

Winkeltje spelen is voor alle leeftijden. Je geeft dus geen cadeau dat maar een jaar of twee leuk is, het kind kan hier jaren mee spelen. Jonge kinderen zullen zich vooral vermaken met de knopjes op de kassa. Als ze wat ouder worden en vaker met papa en mama naar de winkel zijn geweest, kunnen ze het winkeltje steeds realistischer maken. Als ze eenmaal kunnen lezen, schrijven en rekenen, kunnen ze zelfs prijskaartjes maken voor alle artikelen in het winkeltje en echt afrekenen. Met wat inpakpapier en plakband kunnen ze zelfs de verkochte artikelen inpakken als cadeautje.

Spelenderwijs leren

Winkeltje spelen is niet alleen heel leuk, het leert het kind ook nog eens allerlei handige vaardigheden. Door de knopjes van de speelgoed kassa in te drukken en te scannen wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Sociale vaardigheden worden ontwikkeld door het praten met de ‘klanten’ en het spelen met andere kinderen. Daarnaast oefent het kind met rekenen door de prijzen op te tellen en uit te rekenen hoeveel geld er teruggegeven moet worden. Spelenderwijs en met veel plezier leert het kind allerlei vaardigheden die belangrijk zijn voor de toekomst.

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk met een uitgebreid assortiment speelgoed, inrichting voor de kinderkamer en verzorgingsproducten speciaal voor baby’s, peuters en kleuters. Je herkent het merk aan het gebruik van natuurlijke materialen en vrolijke pasteltinten. Het merk staat voor liefde voor het kind en het gezin. Dan zie je aan de hoge kwaliteit van de producten en de aandacht waarmee de producten zijn ontworpen. Het speelgoed van Little Dutch stimuleert de vaardigheden van het kind, terwijl hij of zij uren plezier heeft.

Beoordelingen
Review toevoegen
Kassa - Little Dutch
Een eigen kassa gepersonaliseerd met naam voor de kleine kassière! Deze kassa bevat een scanner, pinautomaat en geld. Deze kassa kan bedrukt of gegraveerd worden met naam.
18,95
17,05
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren