Gereedschapsgordel Little Dutch
0 Reviews | Review toevoegen

Doe je gordel om, het is tijd om je gereedschap te gebruiken! Er zijn zo veel dingen in huis die moeten worden gemaakt.

Artikelnummer

301689 

Voor 15:00 besteld

vandaag verzonden

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Gereedschapsgordel Little Dutch

Heeft jouw kind ijverige handen die graag de koe bij de horens vatten? En gaat hij of zij helemaal los als je weer een leuke klusje voor hen voor de boeg hebt? De gereedschapsgordel van Little Dutch maakt klussen - of doen alsof - nu tien keer spannender dankzij de handige vakjes waar je kind al zijn tools in kwijt kan.

Productspecificaties van de Little Dutch gereedschapsgordel:

  • Merk: Little Dutch
  • Product afmeting: 28 x 16 x 8 cm
  • Minimum leeftijd: 3+ jaar
 

Little Dutch: de speelkameraad van jouw kleintje

Little Dutch is een gemotiveerd merk van eigen bodem. Ooit gestart op een zolderkamer is het uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met zo'n vijfenveertig werknemers onder zich. Middels een stimulans van een gezonde brok energie en een visie voor kwaliteit en identiteit, creëren onze ontwerpers steeds weer nieuwe accessoires die je kroost helemaal doen opleven.

Is jouw kind helemaal weg van het klussen en staat hij al paraat bij het minste lek of gebroken meubelstuk? Maak hem of haar dan gelukkig met de gereedschapsgordel van Little Dutch. Met deze gordel en een flinke dosis fantasie kan je kind zich helemaal gaan uitleven. De gordel is al geschikt voor kindjes vanaf drie jaar oud. Bij de gereedschapsgordel van Little Dutch zitten overigens vijf tools bijgeleverd zodat je helemaal klaar bent voor allerhande karweien! Je vindt bij de gordel namelijk niet alleen een zaagje en een breekmesje, maar ook een beitel, een tang en tot slot een rolmeter.

Je vindt aan de Little Dutch gereedschapsgordel meerdere lusjes waar je kind alle tools zorgeloos in kan bewaren. Alle instrumenten die je koter nodig heeft, kan hij op deze manier gemakkelijk bij zich houden. Ook zit er een handig vakje aan de gordel waar je naast de rolmeter nog plek overhoudt voor bijvoorbeeld wat schroefjes, spijkers en misschien wel een snoepje of twee!

Wat je kind wellicht helemaal geweldig zal vinden aan de gereedschapsgordel van Little Dutch is het feit dat je hem ook kan personaliseren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de naam van je kleine kluswonder op het zijvakje te laten zetten. Op deze manier past de outfit volledig bij de unieke uitstraling van je kind en zal hij nog meer los kunnen gaan als jouw persoonlijke Bob de Bouwer!

Kijk gerust ook eens verder op onze webshop en vervolledig de look eventueel met een leuke klusboor of gereedschapskist van Little Dutch. Je bestelt alles heel gemakkelijk via onze website en kan eventueel nog een leuk kaartje toevoegen. Bestel je daarnaast voor veertien uur? Dan wordt je artikel dezelfde dag nog verzonden!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.