Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel
Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel
Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel
Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel
Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel

Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel

Dit mooie setje bevat een kartonboekje van Raad eens hoeveel ik van je hou met het bijbehorende Hazeltje knuffeltje. Geef ouders een bijzonder kraamcadeau waarmee zij samen met hun kindje het vertederende verhaal van Hazeltje kunnen lezen. Het stevige boekje is gemaakt van karton waardoor dit setje heel geschikt is om ook aan kleinere kindjes voor te lezen. Het verhaal van Hazeltje is een van de meest geliefde kinderverhalen.

Productspecificaties van het boek Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel

  • Afmeting: 22.7 x 17.0 x 5.7 cm
  • Auteur: Sam McBratney
  • Uitgeverij: Lemniscaat B.V. Uitgeverij
  • Uitvoering: Hardcover met knuffeltje
  • Leeftijdsindicatie : Baby's en peuters

‘Grote Haas, om eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen. Raad eens hoeveel ik van je hou?’

Ben je nog op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Een boek is dan een erg goede afweging. Van voorlezen tot zelf lezen, boeken gaan jaren mee. Dus voor jouw zoektocht naar het perfecte kraamcadeau zit je hier op de goede pagina. Het boek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is geschreven door Sam McBratney. Het boek, dat in 1994 voor het eerst verscheen in Ierland, kan tot de echte kinderboekenklassiekers worden gerekend. In 2020 waren al meer dan 50 miljoen exemplaren van het boek verkocht, waardoor het boek een grote bekendheid is in de kinderboekenwereld. Ook de beroemde zin ‘ik hou van je tot aan de maan en terug’ komt van zijn hand.

Ik hou van je tot de maan … en terug

In het mooie prentenboek Raad eens hoeveel ik van je hou willen Hazeltje en Grote Haas laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Maar hoe laat je zoiets zien? Houden van is een gevoel en om zo’n groot gevoel uit te beelden is een hele opgave. Want hoe meet je nou precies hoeveel iemand van je houdt? Elke keer komt Hazeltje met een nieuw idee om uit te beelden hoe groot de liefde voor Grote Haas is. Maar ook elke keer weet Grote Haas een nog grotere manier te laten zien om zijn liefde uit te drukken. Hazeltje houdt van Grote Haas tot aan de maan, maar Grote Haas houdt zelfs van Hazeltje tot de maan en terug!

Het prentenboek van Sam McBratney laat je de mooie manieren zien om jouw liefde naar je naasten uit te drukken. Het verhaal heeft al vele mensen ontroerd en betoverd. Hoewel het een boek is voor de peuter en kleuter, heeft het ook voor de ouder een mooie boodschap. Sam McBratney hield zelf ook nooit op verwonderd te zijn over de kracht van de boodschap uit het prentenboek.

Hazeltje

Het boek Raad eens hoeveel ik van je hou bestaat uit 28 pagina’s. De pagina’s zijn voorzien van prachtige prenten. Hoewel het een leuk kraamcadeau is, is het ook het perfecte boek om samen te lezen en voor de kleine om dus te leren lezen. Maar met enkel het boek houdt het niet op. Naast het boek ontvang je ook een echte Hazeltje knuffel. Door de liefde die Hazeltje met zich meedraagt, is het de perfecte knuffel. En de lange oren van het konijntje vallen ook goed in de smaak bij kinderen. Natuurlijk draagt Hazeltje de prachtige boodschap ook met zich mee, waardoor het kind altijd eraan herinnerd wordt hoeveel je van hem houdt.

Raad eens hoeveel Ik van je hou + knuffel
Een van de mooiste kraamcadeautjes die je kunt geven. Het vertederende verhaal 'Raad eens hoeveel ik van je hou' met het bijpassende knuffeltje.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur