• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
  • Bijna 10 jaar het adres voor persoonlijke cadeaus

Invulboeken: vereeuwig de mooiste momenten van jouw baby, maand na maand


Sinds de ontdekking van de zwangerschap maken foto's reeds deel uit van de routine tussen moeder, vader en kind. Het is spannend om verslagen te hebben van al deze fasen, inclusief de babyshower en de langverwachte komst van de kleintjes, met foto's van de geboorte. Om alle vereeuwigde herinneringen aan de maandelijkse groei van jouw kind te bewaren, zijn er baby invulboeken ontwikkeld, waarin alle momenten vooral tijdens het eerste jaar worden vastgelegd. Bestel één van de mooiste invulboeken.


 


Bezig met laden...

Invulboeken voor baby's, eerste jaar en papa's en mama's

Het is een materiaal dat de neiging heeft te worden gepersonaliseerd, van het aantal pagina's tot de inhoud. Sommige gezinnen zoeken een uniek thema, zoals teddyberen of prinsessen, anderen laten hun creativiteit de vrije loop.

Sommige moeders beginnen al met het babyalbum vanaf de zwangerschap en houden de echo's en de prenatale informatie van het kind bij. Daarom is het belangrijk dat het album kan worden beschouwd als een meervoudig dossier, waarin beelden en herinneringen worden verzameld die zullen dienen om in de toekomst te delen.

Naast een compleet jaarboek legt je unieke momenten vast in een professioneel product dat garant staat voor vele jaren duurzaamheid. Wilt je meer tips weten over hoe je jouw baby Invulboeken kunt organiseren? Lees verder!
 

Kies de fotograaf

De eerste tip is een betrouwbare professional te kiezen die jouw baby elke maand begeleidt en vastlegt. Je kunt zich al voor de geboorte van de baby vertrouwd maken met de professional door tijdens de zwangerschap foto's te maken, zodat je vertrouwd raakt met de stijl van de fotograaf.

Houd hier rekening mee bij het kiezen van de fotograaf die de maandelijkse vervolg foto's van de baby zal maken, zodat ze dezelfde stijl hebben en het album op die manier harmonieus zal zijn.
 

Belangrijke thema's in de follow-up

De vervolg foto's gaan door alle maanden van het jaar heen, dus het is belangrijk om ook te fotograferen met de thema's van herdenkingsdag zoals Pasen, Kerstmis, Kinderdag en Moeder- en Vaderdag.

Het is ook belangrijk om familie-essays te registreren, met ouders en broers en zussen, als de baby die heeft, en essays met grootouders van vaders- en moederszijde en peetouders. Als je geen professionele fotograaf in huis hebt, registreer ze dan zelf! Het is erg leuk!
 

Hoe kies je de foto's voor het invulboek?

Alle essays zullen vol staan met prachtige foto's, maar het zal belangrijk zijn om uit elke maand een selectie te maken, zodat het album compleet is en tegelijkertijd leuk om naar te kijken.

Het ideaal is om voor elke maand gemiddeld 5 foto's te kiezen, waarmee een jaarlijks vervolg album van 60 foto's wordt voltooid.
 

Hoe kiest je jouw invulboek?

Je kunt kiezen tussen fotoalbums met harde kaft, met gepersonaliseerde foto's op de kaft, of opties bekleed met acryl, leer, stof of hout. Op dit punt is het aan je hoeveel je wilt investeren in het product dat zeker een speciaal souvenir zal zijn voor het hele gezin.

Bekijk de fotogalerij van babyalbums op onze website om enkele mogelijkheden te bekijken, en laat je inspireren voor jouw project. Het is de moeite waard om te onthouden dat alle opties zijn ontwikkeld door een team van ontwerpers, speciaal om deze plaat ongelooflijk te maken.

Nu je al onze tips kent om de mooiste momenten van de baby maand na maand in een kinderalbum te vereeuwigen, kies het ideale model voor u. Het zal zeker een heel speciaal project worden, met grote zorg ontwikkeld, ook erg leuk voor op de kinderkamer.