Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld
Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld
Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld
Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld

Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld


Over groottes en grootheid valt natuurlijk te twisten, maar dit beeldwoordenboek valt absoluut in de categorie zeer groot woordenboek met beelden. Als je zelf al een kindje hebt, dan weet je hoe interessant boeken zijn. Hoe klein jongens en meisjes ook nog zijn, boeken doen het al snel goed. Al heel jong zijn kinderen nieuwsgierig. Ze doen niets liever dan de wereld ontdekken. Uiteraard ga je met een klein kind nog niet de hele wereld bekijken.

Hoe heerlijk is het dan dat er boeken bestaan zoals dit fantastische exemplaar van Tom Schamp? Samen met je kind of kleinkind reis je door een kleurrijke wereld en ontdek je allerlei huizen, vruchten, boten, enzovoort.

Productspecificaties van Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Tom Schamp
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 64
  • Afmetingen: 340 x 280 mm

Het leukste woordenboek ter wereld

Woordenboeken roepen nu niet snel een beeld op van leuk of grappig. Wellicht moet je direct denken aan school en aan het leren van vreemde talen. Met dit boek van Tom Schamp heb je echter wel een leuk woordenboek in huis. Het is dan ook niet echt een boek vol woorden, maar vooral een boek vol afbeeldingen. Je blijft elke keer opnieuw bladeren door dit rijke boek.

Er zijn zoveel afbeeldingen die het bekijken waard zijn. Steeds opnieuw ontdek je met je kindje nieuwe details. Ook zijn er allerlei interessante weetjes die je deelt met iets oudere kinderen.

Illustrator Tom Schamp is bekroond

Dit boek is gemaakt door illustrator Tom Schamp. Als je een snelle blik werpt op dit boek en in dit boek, dan ben je niet verbaasd dat deze man bekroond is. Tom volgde toegepaste grafiek en werkt als zelfstandig illustrator. Hij illustreert onder andere kalenders, postzegels, boeken en tijdschriften. In het grootste en leukste beeldwoordenboek ontdek je al snel dat Schamp tekent zonder poespas. Je ziet wat het is en er is sprake van een duidelijk herkenbare stijl. Voornamelijk bij de dieren en de personages.

Otto en Kalme Leon ontdekken de wereld

Samen met Otto ga je in dit boek op reis. Er zijn vrijwel geen onderwerpen te bedenken die in dit grote boek niet aan de orde komen. Je kindje leert dan ook ontzettend veel als je regelmatig samen dit boek bekijkt. Denk aan de kleuren. Of aan het tellen van voorwerpen. En uiteraard aan het benoemen van allerlei dingen in de wereld om ons heen. Alle seizoen worden bijvoorbeeld ook besproken.

Het gaat over sport, over het vervoer, over eten en drinken. Er is vrijwel niets te bedenken dat niet aan bod komt. Als je zoon of dochter nog jong is, kijk je wat globaler. Zijn kinderen ouder, dan valt er in dit boek ook nog heel veel te leren.

De kans is groot dat je zoon ook nog helemaal niet wist dat de zwarte doos van een vliegtuig oranjekleurig is. En wist jij zelf als ouder of grootouder eigenlijk al wel dat blauwe balpennen een Franse uitvinding zijn? Leergierige jongens en meisjes vermaken zich urenlang met dit prachtige beeldwoordenboek.

Bedenk zelf een verhaal

Er is niet heel duidelijk een verhaal in dit boek. Je leest vooral heel veel interessante feitjes. Omdat er steeds dezelfde personages gebruikt worden, kun je wel uitstekend zelf op een verhalende manier door dit boek gaan. Laat je fantasie maar los en beleef onvergetelijke uren met je kind.

Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld
Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld is een prachtig kijk- en zoek boek. Voor de leuke en vooral leerzame voorleesmomentjes.
21,99
18,99
Zakelijk bestellen?
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur