Het dikke boek van alle bijzondere dieren
Het dikke boek van alle bijzondere dieren

Het dikke boek van alle bijzondere dieren


Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Dan mag dit boek absoluut niet missen in de boekenkast. In 'Het dikke boek van alle bijzonderen dieren' vind je verbazingwekkende feitjes en fantasierijke verhalen over meer dan honderd niet alledaagse dieren. Naast de geweldige inhoud is ook de kaft van dit boek echt een lust voor het oog met de prachtige groene kleur en gouden versiersels. Het lijkt net een sprookjesboek!

Productspecificaties van het dikke boek van alle bijzondere dieren

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Ben Hoare
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 224 bladzijden
  • Afmetingen: 238 x 225 mm

Wat kun je verwachten van dit boek?

In dit boek vind je allerlei weetjes over bekende en minder bekende dieren. Ieder dier wordt in twee pagina's beschreven met kleurrijke foto's en tekeningen erbij. De dieren zijn allemaal volstrekt willekeurig in het boek geplaatst, waardoor het lekker afwisselend lezen is. In dit boek staan dieren die we allemaal wel kennen zoals de orka en de olifant, maar ook dieren die jij en je kind misschien nog niet kennen. Heb je namelijk weleens gehoord van de grote rafelvis of het schubdier?

De informatie over de dieren in dit boek loopt uiteen van waarheidsgetrouwe feitjes tot legendes en mythische verhalen. Voorin het boek staat een overzichtelijke inhoudsopgave van het boek, maar achterin staat ook een groepsportret van alle dieren. Elk dier staat afzonderlijk afgebeeld met wat korte weetjes erbij. Voor je kind is het op die manier ook makkelijk om een dier op te zoeken. Het boek is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf vijf jaar. Voor kinderen vanaf groep vijf is het mogelijk om het boek zelf te lezen.
 

De schrijver Ben Hoare

De schrijver van dit boek is Ben Hoare. Een echte natuurliefhebber uit Engeland. Hij is altijd al geobsedeerd geweest met dieren, planten en andere levende dingen in de natuur. In 1996 is hij afgestudeerd van de universiteit en vanaf toen is hij volop begonnen met het schrijven en vormgeven van boeken en tijdschriften over de natuur. Ben Hoare heeft van 2008 tot 2018 gewerkt voor de 'BBC Wildelife Magazine'. Naar eigen zeggen is hij zeer dankbaar dat hij zijn hele leven heeft kunnen doen wat hij het liefste doet, namelijk dieren en planten bestuderen, en hier ook nog zijn werk van heeft kunnen maken. 'Het dikke boek van alle bijzondere dieren' is in maar liefst 21 landen verkocht en een internationale bestseller.
 

Anderen boeken van schrijver Ben Hoare

Naast 'Het dikke boek van alle bijzonderen dieren' heeft Ben Hoare nog twee andere kinderboeken geschreven, namelijk 'De wilde stad' en 'Het dikke boek van onze bijzondere natuur'. Op 28 februari 2023 komt zijn nieuwste kinderboek 'De geheime wereld van planten' in het Nederlands uit. In 'De wilde stad' neemt Ben Hoare je mee naar allerlei grote steden over de wereld. Naast dat daar miljoenen mensen leven, leven daar natuurlijk ook dieren, maar welke dan?

In dit boek ontdek je welke wilde dieren zich thuis voelen in de stad. In 'Het dikke boek van onze bijzondere natuur' lees je alles over onze fascinerende natuur. In dit boek zul je je verbazen over alle verschillende edelstenen en mineralen maar lees je ook over bijvoorbeeld de reusachtige mammoetboom. In 'De geheime wereld van planten' zul je alles te weten komen over bijzondere planten. Alle boeken van Ben Hoare zijn prachtig geïllustreerd, waardoor zijn liefde voor de natuur door het boek heen recht je hart binnenstroomt.

Het dikke boek van alle bijzondere dieren
Dit kinderboek bevat prachtige illustraties en ongelooflijke weetjes en fascinerende verhalen over je favoriete dieren. Een ideaal cadeau om te geven.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur