Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek
Het dierenboek

Het dierenboek


Ben je op zoek naar een prachtig kraam cadeau of cadeau voor je eigen kind? Dan is het Dierenboek van Katie Scott & Jenny Broom zonder twijfel een absolute must have. Wat een prachtig boek is dit.

Het Dierenboek draait om één ding; dieren. En hoe. Het Dierenboek is werkelijk een beeldschone verzameling met tekeningen en informatie over het dierenrijk, van de kleinste insecten tot grote valvissen. Allemaal komen ze aan bod en wordt hen de eer aangedaan die zij verdienen. De pracht van deze dieren wordt op een unieke en laagdrempelige manier weergegeven.

Productspecificaties van Het dierenboek

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Katie Scott & Jenny Broom
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 110 blz.
  • Afmetingen: 380 x 280 mm

Informatief prentenboek

Het boek ziet er niet alleen prachtig uit, maar staat ook bol van interessante feitjes. Daarbij worden allerlei grappige vragen over dieren beantwoord. Er wordt in het boek ook precies genoeg informatie gegeven om het interessant te houden en goed behapbaar te maken. Het is in feite een informatief boek en een prentenboek in één. En met de prachtige illustraties is het net of je een museum in stapt. De dieren lijken tot leven te komen op de bladzijden.

Een van de opvallende kenmerken van het boek is de manier waarop de auteurs de verschillende soorten dieren hebben georganiseerd. In plaats van een traditionele taxonomische benadering te gebruiken, hebben ze ervoor gekozen om de dieren te groeperen op basis van kenmerken zoals habitat, gedrag en voeding. Dit zorgt voor een meer holistische en toegankelijke benadering van het onderwerp, waardoor lezers de dieren en hun plaats in het ecosysteem ook vanuit een andere invalshoek bekijken.

Jenny Broom en Katie Scott

Het boek is geschreven en geïllustreerd door Jenny Broom en Katie Scott. Jenny Broom studeerde aan de gerenommeerde Slade School of Fine Art en in Londen en schrijft, bewerkt en illustreert nu fictie en non-fictie voor kinderen van alle leeftijden. Katie Scott is tevens illustrator en woont ook in Londen. Zij studeerde aan de Universiteit van Brighton. Voor haar prachtige illustraties haalt zij haar inspiratie uit de natuur.

Jenny Broom en Katie Scott hebben een prachtig boek geschreven, en zijn er in geslaagd om complexe wetenschappelijke informatie op een heldere en boeiende manier te presenteren, waardoor het boek niet alleen leuk is om te lezen, maar ook heel leerzaam is. Wat ook fijn is, is dat het best een groot boek is, zodat meerdere kinderen en tegelijkertijd van kunnen genieten. Het Dierenboek is overigens niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het een ontzettend leerzaam boek. Het Dierenboek is een ode aan het dierenrijk. Kortom, het is een echte aanwinst voor elke boekenkast.

Het dierenboek
Dit luxe dierenboek zit vol met prachtige illustraties. Het boek is leerzaam en vertelt het verhaal van de evolutie in het dierenrijk.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur