Atlas Kinderboek
Atlas Kinderboek
Atlas Kinderboek
Atlas Kinderboek

Atlas


Met deze overzichtelijke atlas van Aleksandra Mizielinska en Daniel Mizielinski leert je kind allerlei boeiende informatie over landen. Op elke bladzijde staat een land getekend, met daarbij allerlei interessante weetjes over natuur, bezienswaardigheden en eten. Ook zie je welke dieren er leven, welke talen er gesproken worden en wie de beroemdheden zijn. Zo leert je kind spelenderwijs meer over cultuur, natuur, aardrijkskunde en geschiedenis.

Productspecificaties van het prachtige Atlas kinderboek

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Aleksandra Mizielinska, Daniel Mizielinski
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal blazijden: 96 bladzijden
  • Afmetingen: 372 x 279 mm

Aleksandra Mizielinska en Daniel Mizielinski

Dit prachtig geïllustreerde kinderboek is gemaakt door de Poolse grafisch ontwerpers Aleksandra Mizielinska en Daniel Mizielinski. Als je kind vier jaar is, kan je samen met hem of haar al door de atlas bladeren en op ontdekkingsreis rond de wereld gaan. Het boek bevat meer dan vijftig kaarten en de bladzijden zijn gemaakt van stevig papier. Op iets oudere leeftijd, bijvoorbeeld zeven jaar, leert je kind begrijpen hoe de wereld in elkaar zit, dankzij een dubbele pagina met de wereldkaart en de kaarten van de werelddelen. Uit elk werelddeel is een selectie gemaakt van landen die een eigen kaart hebben, zoals Zweden, Marokko en Italië.

De informatie in Atlas

In dit boek maakt je kind of kleinkind via aantrekkelijke kleurtekeningen kennis met belangrijke schatten, dieren en volken van de wereld. Wat zijn geisers? Waar komt het vogelbekdier vandaan? In welk land zijn onze voorouders geboren? Waar ligt de stad Petra? Hoeveel inwoners heeft China? Wat zijn veel voorkomende namen in Duitsland? Op elke kaart staan zoveel leuke tekeningen en interessante feitjes dat je kind niet uitgekeken raakt. Ook de vlaggen van de landen zijn op een aparte bladzijde bij elkaar gebracht. Van de piramiden in Egypte tot de Mayasteden in Mexico, je kind leert elke keer iets nieuws.

De auteurs en tekenaars

Zowel Aleksandra Mizielinska als Daniel Mizielinski is in 1982 geboren in Polen. Ze zijn beiden afgestudeerd aan de Faculteit voor Grafische Kunsten in Warschau. Daniel geeft tegenwoordig les aan deze faculteit en het paar heeft een ontwerpstudio. Hun specialisaties zijn onder meer ontwerpen voor websites, games, stripverhalen en boeken. Ook hebben ze een website waar je cursussen kan volgen op het gebied van ontwerpsoftware.

Leerzaam en leuk cadeau

Met deze educatieve kinderatlas maakt je kind steeds opnieuw een indrukwekkende reis door de landen van de wereld. Het boek is geen complete atlas, maar biedt een selectie van landen, waaronder Nederland. Het is ideaal om cadeau te geven voor een verjaardag of geboorte. Kinderen worden vanzelf vrolijk tijdens het bekijken van de grappige tekeningen. Bovendien heeft je kind jarenlang plezier van de atlas. Dit boek is een geweldig cadeau voor nieuwsgierige kinderen die houden van kaarten en wereldoriëntatie. Hiermee worden ze echte experts in landen, volken en dieren. Veel plezier op wereldreis!

Atlas
Een prachtig geïllustreerd boek met hardcover. Dit boek bevat mooi getekende illustraties waar je naar blijft kijken. Zo word het openen van dit boek niet alleen leerzaam maar ook leuk!
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur