Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosjes met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosjes met naam
Tandendoosje met naam
Tandendoosje met naam

Tandendoosje met naam

Een belangrijke en bijzondere mijlpaal: het eerste melktandje dat eruit valt. Misschien ging het helemaal vanzelf of misschien toch door een klein ongelukje. In ieder geval wil je de herinnering aan dat moment blijven houden. Daarom kun je de herinnering tastbaar maken door de melktandjes te bewaren in ons gepersonaliseerde tandendoosje met naam. Heel handig en ook heel leuk voor later. Je hebt keuze uit twee vormen doosjes: een rondje en een hartje.

Op beide doosjes wordt aan de bovenkant jouw ontwerp bedrukt, bijvoorbeeld met de naam van het kindje. Personaliseren doe je heel eenvoudig in onze ontwerptool. De tandendoosjes worden door ons, met heel veel zorg, per stuk gemaakt en bedrukt. Dit maakt het tandendoosje met naam dus een heel mooi en uniek kraamcadeautje waar niet alleen de ouders veel plezier van zullen hebben, maar de kleine waarschijnlijk ook zodra het wat groter is.

Productspecificaties van het houten tandendoosje

 • Ronde uitvoering
  • formaat: breed 4 cm x hoog 2,8 cm,
 • Hartvormige uitvoering
  • formaat: breed 5,5 cm x hoog 5,7 cm,
 • Materiaal: beukenhout

Personaliseren

 • Ronde uitvoering
  • bedrukbaar gebied: ø 2.6 cm,
 • Hartvormige uitvoering
  • bedrukbaar gebied: 5,5 cm x 5.7 cm.

Tandendoosje met naam gemaakt van hout

Velen herinneren zich ongetwijfeld nog het moment waarop het verliezen van het eerste melktandje een feit was. Wellicht door een ongelukje tijdens het spelen of op natuurlijke wijze. En omdat je moeder je eerste melktandje zorgvuldig heeft bewaard in een tandendoosje, heb je je eerste melktandje nog. Misschien heb je nu zelf kinderen en beginnen de eerste melktandjes eruit te vallen. Een kind zal het fantastisch vinden om het eigen eerste melktandje te bewaren in een tandendoosje van hout. Vooral als je het tandendoosje laat personaliseren met de naam van het kind. 

Een tandendoosje met naam van hout is ook ontzettend leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Tandendoosjes voor een baby

Zolang je baby nog zo klein is sta je er niet bij stil. Maar er komt een moment dat de eerste melktandjes gaan doorkomen. En dit moment zal niet onopgemerkt blijven. Vaak hebben kindjes er veel last van. En als ze iets groter zijn dan hebben ze een compleet melkgebitje. Nu volgt het moment dat de melktandjes zullen worden gewisseld voor echte grote mensentanden. Het eerste melktandje begint al los te zitten. En de rest van de melktandjes zullen dan volgen.

Om toch dit unieke moment ook voor later tastbaar te maken kun je het eerste melktandje bewaren in een mooi tandendoosje. Wij hebben juist voor dat speciale moment hele mooie houten tandendoosjes voor de baby. Helemaal als je het tandendoosje laat personaliseren met de naam van de baby erop. Want, zoals gezegd, als ze zo klein zijn dan denk je er waarschijnlijk nog niet aan, maar ze worden gauw genoeg groot en dan heb je alvast een tandendoosje in huis.

Misschien hebben je vrienden een baby gekregen, je collega of misschien wel een broer of zus. Nu twijfel je misschien wat je zult geven voor de kleine. Vaak krijgen ze al veel dingen dubbel. Dan is de kans kleiner dat ze al een mooi gepersonaliseerd tandendoosje hebben gekregen. Wat een fantastisch (kraam)cadeau!

Je kunt bijvoorbeeld de naam van de pasgeborene erop laten zetten, op die manier is het wel een heel speciaal doosje. Het staat ook nog eens leuk in de kinderkamer. Hiermee geef je niet alleen een heel leuk cadeau, maar ook nog eens een heel nuttig cadeau. En niet alleen de ouders zullen het waarderen, maar zodra de kleine wat groter is, zal het ook blij zijn dat zijn of haar eerste melktandje zo zorgvuldig is bewaard door de ouders.

Beoordelingen
Review toevoegen
Tandendoosje met naam
Een prachtig houten tandendoosje met naam waarin de eerste tandjes bewaard kunnen worden. Kies uit een rondvormig of hartvormig doosje. In onze ontwerptool kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken.
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren