Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam
Spaarpot met naam

Houten spaarpot met naam


Kinderen vinden het prachtig om een muntje te krijgen als beloning. Hoe leuk is het dan voor ze als ze die beloning in hun eigen houten spaarpot met naam kunnen doen. Met onze ontwerptool kun je heel makkelijk de houten spaarpot met naam personaliseren. Voor een mooi en permanent resultaat bedrukken wij jouw ontwerp haarscherp op het houten spaarpotje. Wij maken geen gebruik van stickers. Aan de onderkant van de houten spaarpot met naam zit een schuifdekseltje zodat het geld er makkelijk uit gehaald kan worden. Op die manier spelen kindjes al op jonge leeftijd met geld en leren ze het belang van sparen. 
 

Productspecificaties van de houten spaarpot:

  • Afmeting: lengte 8,7 cm x breedte 8,6 cm x hoogte 8,4 cm, 
  • Materiaal: hout


Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied spaarpot: 8,8 cm.


Houten spaarpot kind

Hout is weer helemaal terug van weggeweest. En terecht! Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling, het gaat jaren mee en het is ook nog eens beter voor het milieu en voor het kindje. Daarom is de houten spaarpot voor een kind een ideaal kraamcadeau. Naast dat het een heel leuk cadeau is om te geven is het ook een heel nuttig cadeau. Zo kan het kind al snel leren te sparen door de eerste verdiende muntjes in de houten spaarpot voor een kind te stoppen. Maak het spaarpotje extra persoonlijk door bijvoorbeeld de naam of een foto van het kindje erop te laten drukken. Zo zal er geen twijfel over ontstaan van wie de muntjes in het houten spaarpotje zijn. 
 
Houten spaarpot baby

Vanaf een jaar of vijf krijgen kindjes al iets besef van geld. Geef daarom als kraamcadeau een leuke houten spaarpot voor baby cadeau. Houten speelgoed is weer helemaal in en kan wel tegen een stootje. Maak de houten spaarpot voor baby extra persoonlijk door de spaarpot te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam en de geboortegegevens van de baby. Dit gaat heel eenvoudig via onze ontwerptool. Op die manier geef je een heel uniek en speciaal kraamcadeau. 
 
Spaarpot met naam
Personaliseer deze mooie houten spaarpot met naam en illustratie. Wij bedrukken jouw ontwerp haarscherp op de spaarpot voor een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Leuk als decoratie in de kinderkamer.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur