Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam
Houten spaarpot met naam

Houten spaarpot met naam

Elk kind vindt het geweldig om een muntje te krijgen. Misschien als beloning voor een goed rapport of als beloning van de tandenfee voor het eerste melktandje. Wat handig als ze dan van jongs af aan al leren sparen en het muntje in hun eigen spaarpotje kunnen stoppen. En als nou ook nog eens de naam van de kleine spaarder op de spaarpot staat dan kan er zeker geen twijfel over bestaan van wie al die gespaarde centjes zijn. 

Met onze ontwerptool kun je heel makkelijk de houten spaarpot met naam personaliseren, zelfs met een foto. Voor een hele mooie afwerking en voor een permanent resultaat bedrukken wij jouw ontwerp haarscherp op het houten spaarpotje. Wij maken geen gebruik van stickers, want die kunnen na verloop van tijd loslaten. Aan de onderkant van de houten spaarpot zit een schuifdekseltje zodat het geld er makkelijk uitgehaald kan worden. Op die manier spelen kindjes al op jonge leeftijd met geld en leren ze het belang van sparen in te zien. 

Productspecificaties van de houten spaarpot

  • Afmeting: lengte 8,7 cm x breedte 8,6 cm x hoogte 8,4 cm
  • Materiaal: Hout
  • Bedrukbaar gebied spaarpot: 8,8 cm

Houten spaarpot met naam voor een kind

Houten speelgoed is weer helemaal terug van weggeweest. En terecht! Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling, het gaat jaren mee en het is ook nog eens beter voor het milieu en voor het kindje. Daarom is de houten spaarpot met naam voor een kind een ideaal kraamcadeau. Naast dat het een heel leuk cadeau is om te geven is het ook een heel nuttig cadeau.

Zo kan het kind al snel leren te sparen door de eerste verdiende muntjes in de houten spaarpot voor een kind te stoppen. Maak het spaarpotje extra persoonlijk door bijvoorbeeld de naam of een foto van het kindje erop te laten drukken. Zo zal er geen twijfel over ontstaan van wie de muntjes in het houten spaarpotje met naam voor een kind zijn.

Houten spaarpot baby

Vanaf een jaar of vijf krijgen kindjes al iets besef van geld. Geef daarom als kraamcadeau een leuke houten spaarpot voor baby cadeau. Een cadeau waar het kindje later veel plezier van zal hebben. Je zult zien dat het kindje er op een gegeven moment zelf geld in zal gaan doen om te sparen voor bijvoorbeeld een ijsje of speelgoed. De ouders kunnen ook samen met hun kindje een doel bepalen om te sparen, dan gaat het sparen na verloop van tijd vanzelf. Het kindje zal dan regelmatig centjes in de spaarpot doen en kijken hoeveel er nog gespaard moet worden om het doel te bereiken.

Maak de houten spaarpot voor baby extra persoonlijk door de spaarpot te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam en de geboortegegevens van de baby. Dit gaat heel eenvoudig via onze ontwerptool. Op die manier geef je een heel uniek en speciaal kraamcadeau. En met zo’n persoonlijke spaarpot kan er geen twijfel over bestaan van wie de spaarpot is. Vooral met meerdere kinderen in huis is de spaarpot met naam ideaal.

Houten spaarpot bedrukken

Uit onderzoek blijkt dat als een kindje al heel jong leert sparen de kans groot is dat het dat als volwassene ook zal doen. Een goede reden om je kindje een houten spaarpot cadeau te geven. Kinderen vinden het prachtig om hun verdiende muntjes in een spaarpot te doen. Hoe leuk is het dan voor ze als ze dan al een eigen spaarpotje hebben. 

En om het nog leuker te maken kun je de houten spaarpot laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan de naam van het kind of misschien een foto. Met onze ontwerptool kun je heel makkelijk het spaarpotje personaliseren. Wij bedrukken jouw ontwerp haarscherp op het houten spaarpotje.

Aan de onderzijde van de spaarpot zit een schuifplankje waarmee het geld er makkelijk uitgehaald kan worden. Het voordeel van hout is dat hout milieuvriendelijk is en tegen een stootje kan. Daarom is een houten spaarpot een ideaal cadeau om te geven. Ook als het kind iets groter is zal het nog steeds veel plezier hebben van de spaarpot. 
Spaarpot met foto
Een cadeau krijgen is leuk, maar een cadeau geven is vaak nog leuker. Vooral als je daarmee een glimlach tovert op het gezicht van het kindje en de ouders. Geef dan voor de verandering eens een spaarpot met foto cadeau. Een heel praktisch cadeau dat ook heel leuk in de baby- of kinderkamer staat. Daarbij is hout duurzaam en gaat lang mee.

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Ook al gaat sparen tegenwoordig bijna alleen nog maar digitaal, met een originele spaarpot met foto zal je kindje het leuk gaan vinden om geld in het spaarpotje te doen. Zeker in zo’n mooie spaarpot met foto.
Houten spaarpot met naam
Maak de mooie houten spaarpot met naam persoonlijk door deze te laten bedrukken met een naam of een illustratie. Maak er zo een uniek kraamcadeau van. Ook heel leuk als decoratie in de kinderkamer.
11,95
9,56
Zakelijk bestellen?
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
Kaartje toevoegen in de winkelwagen
7 dagen per week bereikbaar
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur