Haarlokdoosje met naam
Haarlokdoosje met naam
haarlokdoojes met naam
Haarlokdoosje met naam
Haarlokdoojes met naam
Haarlokdoosje met naam
Haarlokdoosje met naam
haarlokdoojes met naam
Haarlokdoosje met naam
Haarlokdoojes met naam

Haarlokdoosje met naam

Een belangrijke en bijzondere mijlpaal: de eerste knipbeurt van jouw kindje. Het eerste haarlokje is geknipt want dat was hard nodig, maar misschien ook wel een beetje met pijn in je hart. Maar dit bijzondere moment wil je graag levend houden. Dat kan. Je kunt de herinnering aan deze eerste knipbeurt tastbaar maken door het eerste haarlokje te bewaren ins ons gepersonaliseerde haarlokdoosje met naam. Hoe leuk is dat voor later. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje als het wat groter is. En hoe leuk is het om dan eens de kleur te vergelijken. Misschien is het haar van je kindje in de loop van de tijd wel donkerder of juist lichter geworden. Met het haarlokje kun je dat goed vergelijken.

Onze mooie houten haarlokdoosjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen: een doosje in de vorm van een rondje en een doosje in de vorm van een hartje. Maak het doosje extra uniek door jouw ontwerp op de bovenkant te laten drukken. Bijvoorbeeld met een naam of met de initialen. Het personaliseren van het haarlokdoosje gaat heel eenvoudig. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze ontwerptool. Met veel zorg bedrukken wij het doosje met jouw ontwerp. De haarlokdoosjes worden per stuk gemaakt en bedrukt, dus een echt uniek kraamcadeau!

Productinformatie van het haarlokdoosje met naam

 • haarlokdoosje ROND
  • formaat: breed 4 cm x hoog 2,8 cm,
 • haarlokdoosje - HART
  • formaat: breed 5,5 cm x hoog 5,7 cm,
 • materiaal: beukenhout.

Ontwerpmogelijkheden - haarlokdoosje met naam

 • haarlokdoosje ROND
  • bedrukbaar gebied: ø 2,6 cm,
 • haarlokdoosje HART
  • bedrukbaar gebied: 5,5 cm x 5,7 cm.

Haarlokdoosje gemaakt van hout 

Het bewaren van het eerste haarlokje in een haarlokdoosje is een leuke herinnering voor later. Wij hebben unieke haarlokdoosjes van hout. Hout is beter voor het milieu en heeft een warme uitstraling. Een uitstekend idee om te geven als kraamcadeau aan bijvoorbeeld je vrienden die pas een kleintje hebben gekregen. Op die manier kunnen ze de herinnering aan die eerste knipbeurt levendig houden. Leuk voor nu maar ook voor later. Als de kleine wat groter is geworden dan ziet het zijn of haar eigen haarlokje terug. Grappig om te zien hoe het haar in de loop van tijd is veranderd qua kleur, of juist niet.

Personaliseer het geweldige houten haarlokdoosje door bijvoorbeeld de naam of de initialen van het kindje erop te laten zetten. Je kunt kiezen uit twee vormen haarlokdoosjes: één in de vorm van een rondje en één in de vorm van een hartje. 

Geef op die manier een heel uniek en blijvend kraamcadeau.

Haarlokdoosje – tandendoosje

Uiteraard kun je het haarlokdoosje ook gebruiken als tandendoosje. Ook al is het alweer wat jaartjes geleden, maar misschien herinner je zelf nog het moment waarop je eerste melktandje los kwam te zitten. De tand viel er vanzelf uit of het gebeurde terwijl je wat onvoorzichtig aan het spelen was. Hoe dan ook, het blijft een bijzonder moment. En bijzondere momenten wil je graag zo lang mogelijk vasthouden. Net als het eerste haarlokje dat werd geknipt zo is ook het eerste melktandje dat eruit viel een leuke herinnering. 

Wellicht heb je nu zelf kinderen en zie je dat het moment er aankomt dat het eerste melktandje gaat wisselen voor een echte grote mensentand. Dan is het wel zo leuk als je een haarlokdoosje of tandendoosje hebt waar je het tandje in kunt bewaren als leuke herinnering aan dat moment. 

Kies daarom uit ons aanbod van houten doosjes. We hebben een doosje in een ronde vorm of in de vorm van een hartje. Ook ontzettend leuk om cadeau te geven als kraamcadeau. Door het personaliseren van het doosje maak je het een uniek en speciaal cadeau.  
Haarlokdoosje met naam
Een prachtig haarlokdoosje met naam waarin je de eerste haarlokjes kunt bewaren. Je hebt keuze uit een rondvormig of hartvormig doosje. In onze ontwerptool kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken.
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur