Ring stapelaar Little Goose
Ring stapelaar Little Goose
Ring stapelaar Little Goose
Ring stapelaar Little Goose
Ring stapelaar Little Goose
Ring stapelaar Little Goose

Ring stapelaar Little Goose - Little Dutch

Laat je kindje de houten ringen van groot naar klein op de piramide plaatsen! Met aan de top Little Goose. Leuk om samen te oefenen en het bevordert bovendien de oog-handcoördinatie.

Productspecificaties van de ring stapelaar Little Goose

  • Minimumleeftijd: 12+ maanden
  • Product afmeting: 8 x 8 x 19,2 cm
  • Materiaal: Hout
  • Kleur: Meerkleurig
  • Collectie: Little Goose
  • Merk: Little Dutch
  • Wasvoorschrift: Enkel oppervlakte reinigen met een vochtig doekje

Ring Stapelaar "Little Goose" van Little Dutch: Speels Leren Stapelen en Ontdekken

Stapelen, ontdekken en spelen - de Ring Stapelaar "Little Goose" van het bekende merk Little Dutch maakt leren een feest voor de kleintjes. Deze kleurrijke en charmante stapelaar biedt niet alleen urenlang plezier, maar stimuleert ook de ontwikkeling van verschillende vaardigheden bij baby's en peuters.

Met zijn zachte kleuren en schattige ontwerp is de "Little Goose" stapelaar meteen een hit bij zowel kinderen als ouders. De set bestaat uit vijf stevige ringen in verschillende groottes en tinten, elk versierd met schattige afbeeldingen van gansjes, bloemen en andere vriendelijke figuren. Het stapelen van de ringen op de houten basis is een geweldige manier voor kleintjes om hun motorische vaardigheden te verbeteren en oog-handcoördinatie te ontwikkelen.

Educatieve voordelen

Maar deze stapelaar is niet zomaar een stapelspel - het heeft ook educatieve voordelen. Terwijl kinderen spelen, kunnen ze kleuren herkennen en vergelijken, evenals de volgorde van groot naar klein begrijpen. Dit legt een basis voor wiskundige en ruimtelijke vaardigheden op een leeftijd waarop kinderen het beste leren door te spelen.

Wat de "Little Goose" stapelaar echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid ervan. De ringen kunnen niet alleen gestapeld worden, maar ze passen ook perfect op de houten basis in de vorm van een gans. Dit voegt een leuke en uitdagende puzzeldimensie toe aan het speelgoed. Kinderen kunnen experimenteren en ontdekken hoe de ringen in elkaar passen om de gans compleet te maken, wat hun probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht bevordert.

Houten speelgoed

Gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis, is de "Little Goose" stapelaar niet alleen duurzaam en veilig, maar ook milieuvriendelijk. Ouders kunnen met een gerust hart toezien hoe hun kleintjes genieten van dit prachtig vervaardigde speelgoed.

Of het nu gaat om vroege ochtendpret of rustige middagsessies, de Ring Stapelaar "Little Goose" is een betrouwbare metgezel die nieuwsgierige geesten bezighoudt terwijl ze waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Het is niet alleen een speelgoed, maar eerder een leuke leerkans vermomd als een stapelspel.

Samenvattend biedt de Ring Stapelaar "Little Goose" van Little Dutch een combinatie van speels plezier en educatieve groei. Het helpt bij het versterken van motorische vaardigheden, kleurherkenning, sorteren, puzzelen en probleemoplossing. Dit product illustreert perfect hoe leren en spelen hand in hand kunnen gaan, en het zal ongetwijfeld een glimlach toveren op zowel kindergezichten als die van hun ouders.

Ring stapelaar Little Goose - Little Dutch
Ring stapelaar van Little Goose, van het bekende Nederlandse merk Little Dutch! Laat je kindje de houten ringen van groot naar klein op de piramide plaatsen!
15,95
12,76
Zakelijk bestellen?
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
Kaartje toevoegen in de winkelwagen
7 dagen per week bereikbaar
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur