• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 15:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

Opbergboxen

Aan ruimte is er bijna nooit genoeg met kinderen. Speelgoed, boekjes, werkjes van school, knutselwerkjes thuis, de hoeveelheid spulletjes groeit bijna exponentieel. Vooral de hoeveelheid speelgoed lijkt soms te exploderen. Uiteraard wil je die spulletjes een beetje leuk opbergen in een handige opbergbox met deksel of houten kist. Bekijk hieronder de mooiste houten kisten welke voorzien kunnen worden van een eigen opdruk.


 

Opbergbox bedrukken of herinneringskist


Zo heb je alles een beetje geordend en ziet het er nog steeds leuk uit. Een vrolijk vormgegeven opbergbox met deksel of houten kist staat namelijk nog steeds heel goed binnen een kinderkamer of babykamer. Een vrolijke opbergbox met deksel is dan ook een leuk idee voor een origineel cadeau. Deze box kan gebruikt worden als opslag van speelgoed of bijvoorbeeld de werkjes van school.

Een opbergbox met deksel cadeau geven is natuurlijk al erg leuk voor een kinderkamer, maar je kunt het nog persoonlijker maken. Een opbergbox bedrukken zorgt dat je bijvoorbeeld de naam van het kindje erop kunt laten drukken. Zo kun je er een herinneringskist van maken of een handige opbergbox voor speelgoed.

Het leuke aan een opbergbox of houten kist met naam bedrukken is dat het kind een echte eigen bak heeft waar hij of zij spulletjes in kwijt kan. Dit kunnen herinneringen zijn van school, speelgoed, kleertjes of hun favoriete knuffels en andere accessoires.

Grote of kleine opbergbox met naam

Bij een opbergbox met deksel of opbergbox met naam, denk je waarschijnlijk al snel aan een hele grote doos of bak, maar dat hoeft niet. Zo heb je al een herinneringskist van 30 cm bij 40 cm of een opbergdoosje van 20 cm bij 30 cm. Kortom, je kunt een houten kist, of opbergbox met deksel in allerlei soorten en maten bestellen.

De opbergbox speelgoed heeft bijvoorbeeld een afmeting van 50 cm bij 40 cm. Zo heb je voor alles een andere mogelijkheid. Een ander groot pluspunt van deze dozen is dat je elke afmeting ook nog eens kunt bedrukken. Een houten kist bedrukken met naam maakt het cadeau nog net iets persoonlijker. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook iets op laten drukken als zoals ‘herinneringskist’.

Opbergboxen bedrukken

Je kunt de opbergbox met deksel, opbergbox speelgoed of herinneringskist laten bedrukken. Je kunt de opbergbox bedrukken aan de bovenzijde. In dat geval komt jouw design of naam dus op de deksel van de houten kist terecht. Met de handige design tool kun jij jouw naam of design gemakkelijk aanpassen op de deksel van de doos.

Houd hierbij rekening met de maximaal printbare ruimte. Je design zal namelijk automatisch worden geschaald naar het maximale bedrukbare vak. Je kunt de deksel bijvoorbeeld bedrukken met de naam, een foto van het kind, of een ander eigen design. Dit design wordt automatisch gedrukt voor deze wordt opgestuurd.

Herinneringskisten

Kinderen worden snel groot en in dat geval is een herinneringskist een prachtig gebaar. De opbergbox met deksel is de plek om alle waardevolle herinneringen op te slaan. Denk aan gedrukte foto’s, kaartjes, oude kleertjes, het eerste speelgoed, etc.

Je kunt de opbergbox bedrukken met de naam van het kind of een leuke foto. Je kunt de houten kist gemakkelijk opbergen in een kinderkamer of op zolder. Dat maakt deze opbergbox met naam de ideale herinneringskist. De houten kist bedrukken met een mooie babyfoto of tekst, maakt het cadeau helemaal af!

Opbergbox bedrukken als opbergbox speelgoed

Kinderen spelen graag met hun speelgoed en het ligt dan al snel overal in het huis. Een handige opbergbox met naam voor het speelgoed is dan een goede manier om alles een goede plek te geven. Een houten kist bedrukken met de naam van het speelgoed is een leuke manier om een kamer op te ruimen.

Zo kan er een doos met ‘Lego’ of ‘Duplo’ worden gedrukt, maar ook een kist met bijvoorbeeld ‘Boekjes’ en ‘Knuffels’. Zo heb je een mooie verzameling van verschillende soorten opbergboxen met naam, die de kamer van jouw kind georganiseerd en toch speels houdt.

Opbergbox met naam

De beste opbergbox speelgoed is natuurlijk van hout. Het is stevig, duurzaam en is goed te bedrukken. Daardoor heb je een stevige doos die gebruikt kan worden voor het opbergen van spulletjes waar een kindje zelf ook bij kan. Het hout is rond afgewerkt, zodat het kind zich niet kan bezeren aan randjes of splintertjes.
Houten kist online bestellen

Ben jij helemaal enthousiast over een houten kist of opbergbox met naam? Bekijk dan snel de mogelijkheden op de website en laat direct jouw houten kist bedrukken met een naam of design. De opbergbox speelgoed of houten kist wordt direct jouw kant op gestuurd! Bedrukt en al!

Ga jij de houten kist bedrukken? Kijk dan vooraf welke afmeting opbergbox speelgoed je hebt en hoe groot het design op de deksel kan zijn. De opbergbox bedrukken wordt door ons gedaan en het resultaat wordt via pakketdienst naar jou verzonden. Zo kun jij binnen enkele dagen genieten van jouw opbergbox speelgoed.