Herinneringskist XL
Herinneringskist XL
Herinneringskist XL
Herinneringskist XL
Herinneringskist XL
Herinneringskist XL

Opbergbox met naam


We verzamelen gedurende ons leven een hoop waardevolle spullen die we niet meer kwijt willen. Denk hierbij aan foto’s, de babykleertjes van onze kinderen, maar ook cadeautjes van belangrijke mensen in ons leven. Deze spullen raken helaas af en toe zoek en dat is zonde. Er zitten enorm veel herinneringen vast aan dergelijke spullen en als die verloren raken, verwateren de herinneringen vaak ook. Daarom kiezen velen voor een mooie opbergbox met naam. Zo'n opbergbox vormt namelijk een prachtige manier om waardevolle spullen veilig en mooi op te bergen.

Productspecificaties van de opbergbox met naam

  • Materiaal: Hout
  • Afmeting: L 39.7 x B 29.5 x H 23 cm 
  • Bedrukking: Graveren

Opbergbox met naam in verschillende maten en kleuren

De opbergbox met naam is in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen, jong, oud, man en vrouw een mooie match te vinden is. Denk aan een strakke witte opdruk, dino’s, sterrenstelsel, hartjes, boten, of een geheel gepersonaliseerde opdruk. Alle opbergboxen hebben een vierkante vorm, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn in de kast, op een bureau en zelfs als decoratie kunnen dienen in de woonkamer of slaapkamer. De opbergboxen zijn gemaakt van stevig hout, waardoor het een duurzaam en stevig product is dat lange tijd mee kan gaan.

Dankzij de mooie en persoonlijke opdruk-mogelijkheden, kan een opbergbox heel persoonlijk worden gemaakt. Dit maakt de opbergbox natuurlijk waardevoller, maar ook gepaster om als decoratie te gebruiken in jouw woon- of slaapkamer. Een opbergbox is geschikt om voor jezelf te kopen, maar ook heel leuk om cadeau te doen aan anderen. Bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Een eigen ontwerp gebruiken voor de opbergbox

Naast de standaard opdruk, kun je de opbergboxen ook personaliseren. Denk aan een opbergbox met naam, of een opbergbox met foto of initialen. Dit eigen ontwerp wordt op de deksel van de doos gedrukt, waardoor de opbergbox nog persoonlijker wordt. Jouw ontwerp wordt met een hoge kwaliteit UV-print op de houten kist gedrukt. De print op de deksel is responsive. Dat betekent dat jouw ontwerp automatisch wordt geschaald op de deksel. Dit geldt voor foto’s, namen, ontwerpen en initialen. Langere namen zullen dus kleiner gedrukt worden dan kortere namen. Bij bredere foto’s zal er aan de boven- en onderkant ruimte vrij blijven.

Bestellen

Wil jij een opbergbox bestellen voor jezelf of om cadeau te doen? Je bestelt de opbergbox met naam gemakkelijk online. Hierbij kies je eerst het soort opbergbox dat je zou willen bestellen. Vervolgens krijg je een keuze uit de verschillende maten waarin de opbergbox beschikbaar is. Daarna kun je kiezen welke kleur de opbergbox moet zijn. Hierbij heb je bijvoorbeeld de keuze uit wit en de originele houtkleur. Nadat deze keuze gemaakt is, kun je een opdruk kiezen, of een eigen ontwerp uploaden. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opbergbox met naam, opbergbox met foto of zelfs een opbergbox met initialen of geheel eigen ontwerp. Je kunt direct zien hoe dit ontwerp op de deksel past voordat je de opbergkist besteld. Je kunt gemakkelijk online betalen en vervolgens komt de opbergbox zo snel mogelijk jouw kant op!

Ideaal kraamcadeau

Een gepersonaliseerde opbergbox vormt het ideale kraamcadeau. Het is een product dat lang meegaat en over tijd groeit in waarde. Daarbij is het een enorm origineel cadeau, wat het voor de jonge ouders een geweldig cadeau maakt.
Herinneringskist XL
Mooie herinneringen bewaren in deze prachtige opbergbox met naam. De opbergbox gemaakt van hout kan voorzien worden van een naam, ook erg handig om speelgoed erin op te bergen. Leuk om te geven!
49,95
39,96
Zakelijk bestellen?
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
Kaartje toevoegen in de winkelwagen
7 dagen per week bereikbaar
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur