Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot

Opbergbox


Er zijn allerlei soorten bewaardozen, opbergboxen en herinneringskisten om belangrijke spullen in op te bergen. Ze geven rust, zien er mooi uit en het zorgt dat je precies weet waar je belangrijke spullen zijn. Opbergboxen, zoals een herinneringskist, worden gebruikt om belangrijke herinneringen in op te bergen. Denk aan foto’s, de favoriete babykleertjes, of oude speeltjes. Daarbij worden opbergboxen ook gebruikt om de baby- of kinderschoentjes in op te bergen. Het leuke van deze opbergboxen is dat je ze kunt personaliseren met een naam of eigen ontwerp, wat ze ideaal maakt als kraamcadeau, of gewoon als cadeau.

Je kunt de opbergbox ook altijd bestellen voor jezelf. Druk de naam van je kinderen op de deksel, of de naam van de spulletjes die je erin op wilt gaan bergen.

Productinformatie van de opbergbox

  • Materiaal: Hout
  • Afmeting: L 39.6 x B 29.5 x H 12.8 cm 
  • Techniek opdruk: Graveren

Opbergbox in verschillende maten en kleuren

Een opbergbox is verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren. Daardoor is er voor ieder een passende opbergbox te bestellen. Dit maakt het uitzoeken van een persoonlijke kist als cadeau makkelijker. Allemaal hebben ze een gemakkelijke vierkante afmeting, waardoor ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Bijvoorbeeld in de kast, op het bureau of gewoon als accessoires op de grond. De opbergboxen zijn verkrijgbaar in L 39.6 x B 29.5 x H 12.8 cm. Deze afmeting maken de opbergbox ruim, maar niet onhandig groot en gemakkelijk te geven als cadeau.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een speciale opdruk, zoals bootjes, sterrenstelsel, hartjes of dino’s. Daardoor is er voor jongens, meisjes en volwassenen altijd een passende opdruk te vinden.

Mocht je de kist nog een beetje anders willen, dan is het mogelijk om je eigen ontwerp te gebruiken op de kist.

Zelf een ontwerp maken voor de opbergbox

Soms wil je jouw opbergbox nog persoonlijker maken, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Daarbij kun je gebruik maken van een eigen ontwerp op de opbergbox. Zet bijvoorbeeld de naam van het pasgeboren kindje op de deksel, kies voor een foto of alleen de initialen. Ook is het mogelijk om digitaal iets te tekenen en dat te laten drukken op de deksel. Zo maak je de opbergbox nog persoonlijker en mooier om te geven of krijgen.

Waar kun je een opbergbox voor gebruiken?

De populairste manier om een opbergbox te gebruiken is als herinneringskist. Daarbij wordt de opbergbox over langere periode gebruikt om de mooiste herinneringen in op te bergen. Denk aan foto’s en andere spulletjes met een persoonlijke waarde. De herinneringskist wordt meestal gegeven aan een pasgeboren kindje, zodat de ouders de mooiste herinneringen van de eerste jaren op kunnen bergen in een mooie opbergbox. Zo kunnen ze hier jaren later nog aan terugdenken en eventueel vergeten herinneringen herbeleven. Dat maakt een opbergbox als herinneringskist een prachtig en persoonlijk kraamcadeau.

De opbergbox online bestellen

Je kunt de opbergbox als herinneringskist gemakkelijk op de website bestellen. Hierbij kun je eerst kiezen welke afmeting je zou willen hebben. Daarbij kies je meteen de kleur van de kist. Dit kan wit zijn of de natuurlijke houtkleur. Daarbij is het ook mogelijk om een print te kiezen of een eigen print te ontwerpen. Wil je de herinneringsbox nog persoonlijker maken? Dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de opdruk van een naam, foto of de initialen. Daardoor maak je de opbergbox nog persoonlijker en leuker om te krijgen.
Herinneringskist groot
** TIJDELIJK UITEVRKOCHT Bewaar de mooiste herinneringen in deze prachtige opbergbox. Deze houten opbergkist kan voorzien worden van een eigen ontwerp, bijvoorbeeld zijn of haar naam, tekst en datum.
42,95
39,95
Zakelijk bestellen?
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur