Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot
Herinneringskist groot

Herinneringskist groot


Er zijn allerlei soorten bewaardozen, opbergboxen en herinneringskisten om belangrijke spullen in op te bergen. Ze geven rust, zien er mooi uit en het zorgt dat je precies weet waar je belangrijke spullen zijn. Opbergboxen, zoals een herinneringskist, worden gebruikt om belangrijke herinneringen in op te bergen. Denk aan foto’s, de favoriete babykleertjes, of oude speeltjes. Daarbij worden opbergboxen ook gebruikt om de baby- of kinderschoentjes in op te bergen. Het leuke van deze opbergboxen is dat je ze kunt personaliseren met een naam, wat ze ideaal maakt als kraamcadeau, of gewoon als cadeau.

Je kunt de opbergbox ook altijd bestellen voor jezelf. Druk de naam van je kinderen op de deksel, of de naam van de spulletjes die je erin op wilt gaan bergen.

Productinformatie van de herinneringskist groot

  • Materiaal: Hout
  • Afmeting: L 39.6 x B 29.5 x H 12.8 cm 
  • Personalisatie: Graveren

Opbergbox in verschillende maten en kleuren

Een opbergbox is verkrijgbaar in allerlei maten. Daardoor is er voor ieder een passende opbergbox te bestellen. Dit maakt het uitzoeken van een persoonlijke kist als cadeau makkelijker. Allemaal hebben ze een gemakkelijke vierkante afmeting, waardoor ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Bijvoorbeeld in de kast, op het bureau of gewoon als accessoires op de grond. De opbergboxen zijn verkrijgbaar in L 39.6 x B 29.5 x H 12.8 cm. Deze afmeting maken de opbergbox ruim, maar niet onhandig groot en gemakkelijk te geven als cadeau.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een speciale gravure, zoals bootjes, sterrenstelsel, hartjes of dino’s. Daardoor is er voor jongens, meisjes en volwassenen altijd een passende gravure te vinden.

Zelf een ontwerp maken voor de opbergbox

Soms wil je jouw opbergbox nog persoonlijker maken, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Zet de naam van het pasgeboren kindje op de deksel of alleen de initialen. Zo maak je de opbergbox nog persoonlijker en mooier om te geven of krijgen.

Waar kun je een opbergbox voor gebruiken?

De populairste manier om een opbergbox te gebruiken is als herinneringskist. Daarbij wordt de opbergbox over langere periode gebruikt om de mooiste herinneringen in op te bergen. Denk aan foto’s en andere spulletjes met een persoonlijke waarde. De herinneringskist wordt meestal gegeven aan een pasgeboren kindje, zodat de ouders de mooiste herinneringen van de eerste jaren op kunnen bergen in een mooie opbergbox. Zo kunnen ze hier jaren later nog aan terugdenken en eventueel vergeten herinneringen herbeleven. Dat maakt een opbergbox als herinneringskist een prachtig en persoonlijk kraamcadeau.

De opbergbox online bestellen

Je kunt de opbergbox als herinneringskist gemakkelijk op de website bestellen. Hierbij kun je eerst kiezen welke afmeting je zou willen hebben. Wil je de herinneringsbox nog persoonlijker maken? Dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor de gravure van een naam, foto of de initialen. Daardoor maak je de opbergbox nog persoonlijker en leuker om te krijgen.
Beoordelingen
Review toevoegen
Herinneringskist groot
Bewaar de mooiste herinneringen in deze prachtige opbergbox. Deze houten opbergkist kan voorzien worden van een eigen ontwerp, bijvoorbeeld zijn of haar naam, tekst en datum.
42,95
38,65
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren