Accessoires bewaardoos
Accessoires bewaardoos
Accessoires bewaardoos
Accessoires bewaardoos
Accessoires bewaardoos
Accessoires bewaardoos

Accessoires bewaardoos


Is je kindje net geboren, dan krijg je soms zoveel moois. Het kan bijna te veel zijn om allemaal te bewaren. Zeker de eerste tijd stel je nog van alles ten toon. Op een bepaald moment twijfel je echter over wat je wel of niet wilt bewaren. Dan kan een houten opbergbox ideaal zijn.

Productspecificaties van deze accessoires bewaardoos

  • Afmeting: L 34 x B 24.6 x H 10.3 cm
  • Vorm: Rechthoek
  • Materiaal: Hout

Bewaar alle waardevolle herinneringen

Een houten opbergbox met deksel is ideaal om dierbare spulletjes te bewaren. De doos zelf is namelijk ook al een genot om naar te kijken. Hij kan prima gepersonaliseerd worden. Misschien laat je de naam en geboortedatum van je kindje erop zetten.

Wat je in de opbergbox bewaart, is natuurlijk heel persoonlijk. Je kunt denken aan het armbandje dat je baby droeg in het ziekenhuis. Mogelijk een paar plukjes haar. Kreeg je voor je kleintje een armband als kraamcadeau van een dierbaar persoon en past dit na een poosje niet meer. Dan is zoiets ook ontzettend waardevol om te bewaren in de houten opbergbox met deksel.

Maak er een persoonlijke herinneringsdoos van

Zorg er gewoon voor dat dit een houten doos met schatten wordt die je graag bewaard. Voor je kindje is het ontzettend leuk om de spulletjes later nog eens te bekijken. Nog een tip voor op het deksel van de doos: sommige mensen laten zelfs de afbeelding van het geboortekaartje erop zetten. Of wat denk je van een babyfoto van je kind?
Accessoires bewaardoos
De mooiste schatten bewaren doe je in deze unieke en gepersonaliseerde houten bewaardoos. Van accessoires tot prachtige herinneringen je kan het kwijt in deze mooie houten kist.
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur