Opbergbox met foto XL (wit)
Opbergbox met foto XL (wit)
Opbergbox met foto XL (wit)
Opbergbox met foto XL (wit)

Opbergbox met foto XL (wit)

Mooie foto’s van de vakantie, de eerste kleertjes van onze kinderen, de werkjes die kinderen op de kleuterschool hebben gemaakt, maar ook geboorte- of trouwkaartjes zijn allemaal waardevolle spullen en herinneringen die wij gedurende ons leven opbouwen. Deze waardevolle spullen wil je natuurlijk een mooie plek geven waar je nog af en toe makkelijk bij kan om de herinneringen nog eens op te halen. Ideaal voor het opbergen van deze spulletjes is een persoonlijke opbergbox met foto. Dit kan een houten kistje zijn met een foto van jouw kindje, jezelf of een ander die je vult met deze waardevolle spulletjes. Deze zogenaamde herinneringskist of opbergdoosje wordt zo een zeer waardevol onderdeel van je leven.

Productspecificaties van de opbergbox met foto in het wit

  • Afmeting: L 40 x B 30 x H 23 cm 
  • Vorm: rechthoek
  • Materiaal: hout

Een opbergbox met foto met eigen opdruk of standaard opdruk

Een opbergbox met foto is een prachtig persoonlijke manier om je spullen op te bergen. Deze kist kan echter helemaal gepersonaliseerd worden. Echter kun je ook kiezen voor standaard opdruk. Denk hierbij aan opdruk met bootjes, hartjes, dino’s of het sterrenstelsel. Daardoor kun je voor iedereen een passende opdruk kiezen. Daarbij is het ook mogelijk om de kleur van het houten kistje zelf te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit strak wit, of de natuurlijke houtkleur. Ook is het mogelijk om de grootte van het kistje te kiezen.

De kistjes zijn allemaal vierkant, wat ze gemakkelijk op te bergen maakt. Dat is wel zo prettig als je deze bijvoorbeeld in een kast, in de woonkamer of op een bureau wilt opbergen. Dankzij het stevige hout waarmee de kist gemaakt is, kun je hem gemakkelijk afstoffen en kan de doos ook tegen een stootje.

Een opbergbox met foto personaliseren

Een van de grote krachten van een opbergbox met foto is dat het zeer persoonlijk is. Je kunt de opbergbox gemakkelijk via de website personaliseren met een eigen opdruk of ontwerp. Denk hierbij aan het laten bedrukken van een eigen foto, of het bedrukken van de opbergbox met een naam. Daarbij is het ook mogelijk om een heel eigen ontwerp te gebruiken. Deze eigen ontwerpen, namen of foto’s worden gebruikt voor de deksel van de opbergbox. Daarbij wordt jouw ontwerp automatisch geschaald op ruimte die de deksel biedt.

Zo worden langere namen automatisch kleiner gedrukt, zodat er geen stukken wegvallen. Dit geldt ook voor foto’s of digitale ontwerpen. Daardoor ben je altijd verzekerd van een goede opdruk. Bij het uploaden van jouw foto of ontwerp zie je direct hoe deze er op de deksel uit komt te zien. Daardoor heb je direct een beeld van hoe jouw opbergbox met foto bij jou geleverd zal worden.

De opbergbox met foto ideaal als kraamcadeau

Een opbergbox met gepersonaliseerde deksel is ideaal als kraamcadeau. Het is leuk om te geven en heel leuk om te krijgen. Door een opbergbox voor herinneringen of waardevolle spulletjes te personaliseren, geef je een enorm waardevol en origineel cadeau. Leuk voor de ouders en op termijn ook voor het kind. Een dergelijk cadeau is echter ook zeer geschikt voor een latere verjaardag, een communie, bruiloft of ander feest. Een opbergbox met foto is altijd een waardevolle foto, omdat het gepersonaliseerd is en enorm van waarde kan worden. Je besteld de opbergbox met eigen opdruk gemakkelijk via de website en daarna wordt deze zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd.
Opbergbox met foto XL (wit)
Opbergbox met foto XL (wit) bedrukken! Te voorzien van een uniek eigen ontwerp. Een erg leuk cadeau om te geven maar ook handig voor in je eigen huis om de mooiste herinneringen of speelgoed te beware
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur