Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop
Little Dutch Pop

Pop - Little Dutch


Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau of gewoon een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag? Dan is de pop van Little Dutch een superleuk cadeau!

Productspecificatie van de Little Dutch Pop

  • Afmeting: 20 x 12 x 8
  • ​​Materiaal: 100% Polyester
  • Kleur: Multicolor
  • Uitvoeringen: Jake en Anna
  • Merk: Little Dutch
  • Was instructies: Wasmachine 30 graden

Little Dutch poppen

Het merk Little Dutch is inmiddels een gevestigde naam en heeft de leukste baby- en kindercadeaus beschikbaar, zo ook deze prachtige pop. Deze gave poppen zijn lekker zacht en heerlijk knuffelbaar en komen in twee varianten; voor jongens is er de Jake pop en voor meisjes is er de Anna pop.

Daar hoef je het natuurlijk niet zo nauw mee te nemen, jongens kunnen natuurlijk ook met de Anna pop spelen en andersom! Je kunt ze natuurlijk ook allebei geven, zodat met Jake en Anna samengespeeld kan worden, wat wel zo gezellig is!

Wat ook leuk is aan de Little Dutch poppen, is dat zij zelfstandig rechtop kunnen zitten en ook graag meerijden in de houten poppenbuggy van Little Dutch. Erg gezellig dus! En het zorgt er ook voor dat de poppen multifunctioneel zijn.

De poppen zien er daarbij ontzettend schattig uit en het kleurgebruik is neutraal. Dat oogt lekker rustig en kalm. Ook past het goed in de meeste kinderkamers.

Jake en Anna van Little Dutch

Los van het feit dat de Jake en Anna poppen er ontzettend schattig uit zien, heeft het spelen met poppen in zijn algemeenheid ook echt voordelen voor kinderen. Het spelen met poppen kan ten eerste de sociale vaardigheden van kinderen aanzienlijk stimuleren en hen helpen empathie te ontwikkelen. Wanneer kinderen allerlei denkbeeldige scenario’s verzinnen en met elkaar verschillende spellen spelen met poppen, leren ze hardop te communiceren en deze gedachten en emoties ook over te brengen op anderen. Hier zullen ze hun leven lang baat bij hebben.

Het eindeloos verzinnen van deze denkbeeldige scenario’s en situaties, kan kinderen enorm helpen hun creativiteit te stimuleren. Daarbij kan het natuurlijk ook de taalontwikkeling ten goede komen.

Het spelen met poppen kan de motorische vaardigheden van kinderen ook een enorme boost geven. Door van alles met de poppen te doen, dansen, spelen, rennen, springen, zullen kinderen hun fijne motoriek kunnen oefenen.

Het spelen met poppen kan kinderen ook van alles leren over verantwoordelijkheid. Wanneer kinderen met een pop spelen, leren ze daardoor hoe ze voor anderen moeten zorgen en wat dat precies inhoudt.

Poppen en verzorging

Daarbij kan het spelen met poppen kinderen van alles leren over verzorging, met een link naar hoe zij zichzelf ook zullen moeten gaan verzorgen. Zo kan met de pop worden geoefend wat tandenpoetsen is en dat de pop daarna naar bed gaat. Op die manier kan het kind begrijpen dat dat ook een belangrijk onderdeel van zijn of haar dag en routine is. Daarbij zullen kinderen het ook leuk vinden hun pop te verzorgen, zoals zij ook worden verzorgd.

Bovendien zijn de Jake en Anna poppen als gezegd heerlijk zacht, zodat kinderen er ook een veilig en geborgen gevoel van kunnen krijgen als ze de poppen lekker tegen zich aanhouden, bijvoorbeeld als ze lekker rustig op de bank liggen tv te kijken.

Kortom, het spelen met poppen biedt een aantal hele grote voordelen voor kinderen. En de Jake en Anna poppen van Little Dutch zijn met hun schattige uiterlijk en fijne, neutrale, kleuren de perfecte poppen!

Beoordelingen
Review toevoegen
Pop - Little Dutch
In de collectie van Little Dutch zitten zachte poppen die graag geknuffeld worden. Ze kunnen rechtop zitten en rijden graag mee in de houten poppenbuggy van Little Dutch.
19,99
17,99
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren