Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy
Little Dutch Pop - Fairy

Little Dutch Pop - Fairy


Deze kleine fee brengt hoop. Hoop om je te helpen je grootste dromen waar te maken. Vanuit een magische wereld hier ver vandaan is feetje Mia naar je toegekomen om je te betoveren met haar schitterende ster. Ze is je beste vriendin en zal er altijd voor je zijn. Met haar mooie witte jurk, rode gekrulde paardenstaart, vleugels met gouddraad en ballerina schoenen, zal Mia rondfladderen in kinderdromen en de sterren een stukje dichterbij brengen. Deze lieve zachte fee stimuleert de verbeelding, brengt sprookjes tot leven en voegt magie toe aan de kindertijd.

Productspecificatie van de Little Dutch Pop - Fairy

  • Afmeting: 20 x 12 x 8 cm
  • ‚Äč‚ÄčMateriaal: 100% Polyester
  • Kleur: Multicolor
  • Merk: Little Dutch
  • Was instructie: Wasmachine 30 graden

Little Dutch poppen

Little Dutch is inmiddels bij de meeste mensen een bekende naam als het gaat om handige en kwalitatieve baby- en kinderspullen, zo ook deze prachtige fairy pop. Deze prachtige poppen zijn heerlijk zacht en echt gemaakt om mee te knuffelen.

De poppen zijn verkrijgbaar in drie kleuren; wit, licht roze en licht blauw. De witte fee heeft een gouden ster in haar handen, de licht roze fee een groenblauwe bloem en de licht blauwe fee een roze hartje. De drie varianten hebben allemaal hun haar mooi opgestoken, een prachtig versierde jurk aan en prachtige feeën schoenen.

Door de fijne zachte kleuren, ogen de poppen heerlijk rustig en zijn ze ook geschikt als decoratie in de kinderkamer.

Afgezien van het feit dat de drie poppen er ontzettend schattig uit zien, heeft het spelen met poppen ook echt grote voordelen voor kinderen.

Stimulatie van de creativiteit

Ten eerste wordt door het spelen met poppen de creativiteit van kinderen enorm gestimuleerd. Zo zullen ze eindeloos verhalen, denkbeeldige scenario’s en situaties verzinnen. Deze fairy poppen zullen bijvoorbeeld perfect geschikt zijn voor het dromen over allerlei sprookjesverhalen en wensen die de feeën kunnen doen uitkomen. Dit fantaseren over allerlei droomwerelden, kan kinderen enorm helpen hun creatieve kant te ontdekken.

Ook kan het voordelen voor de taalontwikkeling van de kinderen met zich brengen wanneer samen wordt gespeeld. Daar zijn de poppen van Little Dutch bij uitstek voor geschikt, aangezien de fairy’s in drie varianten komen.

In het verlengde van samen spelen, geldt dat het spelen met poppen ook de sociale vaardigheden van kinderen kan ontwikkelen en stimuleren en hen ook kan helpen empathie te ontwikkelen.

Daarbij kunnen ook de motorische skills van kleintjes profiteren van het spelen met poppen. Door de poppen op allerlei verschillende manieren te gebruiken wordt de motoriek van kinderen verder ontwikkeld.

Bovendien kan het spelen met poppen het verantwoordelijkheidsgevoel bij kinderen oproepen. Zij kunnen zorgen voor de pop, zoals anderen voor het kind zorgen. Zo kan bijvoorbeeld met de pop worden geoefend wat aankleden en slapen is. Zo leren kinderen over welke taken en gebeurtenissen bij een dag horen en dat het belangrijk is om die zorgvuldig uit te voeren. Als het kind de pop erbij betrekt, worden ook de stomme dingen leuk!

Tijd voor ontspanning

En ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat het toch wel erg prettig is als de kinderen even braaf met de poppen van Little Dutch aan het spelen zijn en de volwassenen dan heel even de tijd hebben voor wat ontspanning.

Bovendien zijn fairy poppen van Little Dutch dus superzacht, zodat er ook heel fijn mee geknuffeld kan worden, bijvoorbeeld als de kinderen luisteren terwijl er een verhaaltje wordt voorgelezen.

Al met al zijn de fairy poppen van Little Dutch, los van de vele voordelen die spelen met poppen met zich meebrengen, met hun mooie uiterlijk de perfect poppen om mee te spelen. De poppen staan garant voor uren speel- en knuffelplezier.

Beoordelingen
Review toevoegen
Little Dutch Pop - Fairy
‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčDeze kleine fee brengt hoop. Hoop om je te helpen je grootste dromen waar te maken. Vanuit een magische wereld hier ver vandaan is feetje Mia naar je toegekomen om je te betoveren.
14,95
13,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren