• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
  • Bijna 10 jaar het adres voor persoonlijke cadeaus

Knuffeldoekjes

Een knuffeldoekje is een onmisbaar hebbedingetje voor kleine baby's en kindjes die maar moeilijk slaap geraken of houvast en troost nodig hebben. Als jonge ouder ga je dan ook best op zoek naar knuffeldoekjes waar je kleintje zich écht goed bij voelt. Ontdek hieronder de meest zachte en liefste knuffeldoekjes.


 


Bezig met laden...

De mooiste knuffeldoekjes voor jongens en meisjes

Wat kan je nu zoal verwachten van onze knuffeldoekjes en wat maakt het aanbod en de service van jouw online winkel zo de moeite waard? Lees snel verder voor meer inspiratie en informatie over de leukste knuffeldoekjes voor baby's!
 

Een breed aanbod aan leuke, zachte knuffeldoekjes voor elke baby

Knuffeldoekjes voor baby's zijn er bij ons in elk geval niet te kort, zoals je kunt zien als je de vele mogelijkheden bekijkt. Een knuffeldoekje is in de eerste plaats een leuk hebbedingetje voor je baby, peuter of zelfs kleuter omdat het troost kan bieden als er traantjes vallen. Ook hebben veel kleintjes een zacht doekje nodig om beter in slaap te geraken, wat voor de meeste baby'tjes een hele uitdaging is.

Welke knuffeldoekjes voor baby's vind je nu zoal bij ons en wat maakt deze doekjes zo uniek? Hieronder krijg je wat meer inspiratie en informatie over de mogelijkheden:
 

1. Een Flowers & Butterflies knuffeldoekje

Het perfecte babygeschenkje voor een klein meisje: een knuffeldoek met afbeeldingen van vlinders en bloemen. Dit doekje is extra zacht en past dankzij de verschillende roostinten perfect bij de babykamer van een meisje. Aan het doekje hangt een leuk vogelknuffeltje en de vele lintjes maken het zoveel leuker voor je kindje om ermee te spelen.

Daarbij is het dankzij dit doekje ook mogelijk voor je kindje of baby om altijd haar favoriete fopspeen bij te houden. Zo komt je kindje nog gemakkelijker tot rust wanneer dat nodig is!
 

2. Een Nijntje knuffeldoek

Nijntje is zonder twijfel een van de bekendste kinderfiguurtjes die er zijn en bij ons vind je dan ook prachtige doekjes in dat thema. Dit model is prachtig afgewerkt met een turquoise kleur en beschikt over meerdere lintjes om een fopspeen aan te hangen of om mee te frutselen.

Het leukste zijn natuurlijk nog de afbeelding van Nijntje die op het doekje staat en het Nijntje knuffeltje dat aan één zijde van het doekje hangt. Een zacht popje dat dit doekje nog zoveel leuker maakt om naar te kijken, mee te spelen en mee te slapen.
 

3. Een Sailors Bay knuffeldoekje

Voor kindjes die al aan vroege leeftijd graag beestjes zien en houden van de zee en boten is dit doekje perfect. Het Sailors Bay knuffeldoekje zelf is mooi afgewerkt met leuke afbeeldingen van bootjes, zeetorens en meer en daarbij zitten ook aan dit model meerdere lintjes om mee te spelen of een fopspeen aan te hangen.

Ook bij dit doekje leg je je kleintje in de watten met een leuk knuffeltje in de vorm van een meeuw, dat sierlijk aan één hoekje hangt. Het gebruik van zachte kleuren, waaronder wit en lichtblauw, zorgt er ten slotte voor dat dit doekje je kindje helemaal tot rust brengt en helpt slapen.
 

4. Een Little Goose knuffeldoekje van Little Dutch

Ten slotte is er ook dit knuffeldoekje van Little Dutch, dat met zijn opvallend witte kleur héél eenvoudig oogt maar het perfecte hebbedingetje is voor je baby'tje. De lintjes aan de hoeken van het doekje hebben de vorm van ganzenpootjes (vandaar ook de naam van dit doekje, 'Little Goose') en in het midden prijkt het zachte kopje van een eendje.

Op die manier beschikt je baby over een prachtig, zacht doekje dat er niet alleen leuk uitziet maar ook kan dienen om mee te spelen of een fopspeen aan te hangen. Reken maar dat je kleintje met dit doekje in één twee drie in slaap valt!
 

Een gepersonaliseerd knuffeldoekje met de naam van je kleine spruit

Nog beter dan een leuk knuffeldoekje voor baby's dat prachtig is afgewerkt? Een doekje waarop de naam van je kindje staat gedrukt. Bij ons heb je de mogelijkheid om dit cadeautje voor je kleintje nog persoonlijker te maken door zijn of haar naam in een lettertype, formaat en kleur naar keuze te drukken.

Je kan zelfs kiezen waar je de naam op het doekje laat drukken en je beschikt over de mogelijkheid om de positie en hoek van de naam aan te passen. Het resultaat is een knuffeldoekje dat écht bij je baby of peuter past en waar hij of zij dus ook nog veel meer aan heeft!
 

Waarom je knuffeldoekjes zoeken bij Kraam Cadeau?

Een knuffeldoekje met naam is zeker leuk als cadeautje of hebbedingetje voor je baby maar waarom zou je het nu precies bij Kraam Cadeau moeten zoeken? Ten eerste vind je bij jouw webshop een breed aanbod aan mogelijkheden, zodat je jouw kindje écht in de watten legt met een doekje dat bij hem of haar past.

Daarbij maakt de online winkel van ons het zoveel gemakkelijker om precies het goede doekje te vinden dankzij een overzichtelijk aanbod én filters, zoals het geslacht van je kindje, merknamen en meer. Op die manier hoeft de zoektocht naar een leuk doekje niet per se veel tijd in te nemen.