Grote Olifant Knuffel
Grote Olifant Knuffel
Grote Olifant knuffel
Grote Olifant knuffel
Grote Olifant Knuffel
Grote Olifant Knuffel
Grote Olifant knuffel
Grote Olifant knuffel

Grote Olifant knuffel


De grote olifant knuffel heeft een afmeting van 45 cm en voelt heerlijk zacht aan. De voetjes hebben handige ritsjes waar kindjes hun kleine speelgoedjes in kunnen verstoppen. De veilige ritsen zijn gemaakt van het merk YKK. Beide voetjes kun je personaliseren in onze ontwerptool. Vul een naam en geboortedatum in, kies een kleur garen en een lettertype. Wij borduren jouw ontwerp vervolgens met zorg op de voetjes. En extra fijn, de grote knuffel kan op maximaal 40 graden gewassen worden.

Productspecificaties van de grote olifant knuffel

  • Kleur: Grijs
  • Met verwisselbare zooltjes
  • Kwaliteit: 100% polyester
  • Afmeting: 45 cm
  • Personaliseren: Borduren met naam en/of geboortedatum

Zes redenen waarom een grote olifantenknuffel het perfecte kraamcadeau is

Voor onze allerkleinsten zijn knuffels de beste en schattigste maatjes om mee te knuffelen en spelen. Ze zijn er in verschillende vormen en namen, gevuld met een dikke, warme vacht om ze gemakkelijker te kunnen dragen. Maar het is waar dat de voordelen van deze knuffels vaak worden onderschat. Meer dan denkbeeldige rollen spelen ze een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind.

Dus ondanks veel technologisch speelgoed dat op de markt verkrijgbaar is, is een grote olifantenknuffel perfect als kraamcadeau of voor de verjaardag van je allerkleinste. Hier zijn zes voordelen van knuffels voor de ontwikkeling van het kind.

1. Educatieve waarde

Wist je dat knuffels educatieve waarde hebben? Zacht speelgoed voor baby's kan een kind helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden; leren hoe ze hun tanden moeten poetsen of zichzelf in bed stoppen kan bijvoorbeeld worden geleerd met zacht speelgoed.

Ze functioneren als demonstratiemodellen en werken effectief omdat het kind emotionele gehechtheid aan het speelgoed draagt. Je kunt ook zacht speelgoed voor baby's gebruiken om basismanieren aan te leren, te demonstreren hoe ze zich moeten gedragen door ze bepaalde situaties te geven, ze vertrouwd te maken met uitdagingen door de kwaliteit van het spel op elk niveau te verbeteren.

2. Ontwikkel sociale vaardigheden

Zacht speelgoed voor baby's helpt bij het verbeteren van hun sociale en communicatieve vaardigheden. Studies suggereren dat kinderen van 12 tot 18 maanden oud worden aangemoedigd om te doen alsof ze met knuffels spelen voor de ontwikkeling van cognitieve en verwerkingsvaardigheden. Pretentie is een effectieve methode die een kind gebruikt om volwassenen te imiteren en met speelgoed te praten door het te associëren met een denkbeeldig personage. Rollenspel stimuleert conversatie en onderlinge communicatie.

3. Zorg voor comfort

De fluweelachtige textuur van de knuffels geeft een slapende baby een gevoel van warmte en bescherming. Ze houden van de zachte sensatie die kan helpen in zintuiglijke ontwikkeling.

Het helpt ook bij het kalmeren en houdt ze ontspannen en gefocust op bepaalde scenario's. Omdat mokkende baby's de neiging hebben om op hun speelgoed te kauwen en te zuigen, zijn deze speelmodellen de veiligste optie. De flexibiliteit en borstelige snorharen van zacht speelgoed zijn gemakkelijker schoon te maken en te wassen. Zacht speelgoed voor baby's vermindert hun angst en verlicht ongemak.

4. Bevorder de taalontwikkeling

Interactie en actief gebruik van klanken en woorden helpen bij de toekomstige taalontwikkeling. Alleen met voortdurende betrokkenheid bij anderen kan een kind communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Zacht speelgoed voor baby's verhoogt hun geruststelling en zelfvertrouwen door middel van fantasiespel.

Knuffels laten praten en verhalen vertellen met knuffels zijn praktische manieren om nieuwe woorden en geluiden te leren. Dit zal het kind ook trainen om zijn stemmodulatie te beheersen tijdens het spreken en om de beurt te communiceren tijdens het communiceren. Daarom kun je door herhaling van woorden en gesprekken, door gebabbel om te zetten in echte woorden, de basis leggen voor lezen en schrijven.

5. Roept empathie en mededogen op

Zacht speelgoed voor baby's is een medium om hun empathie en mededogen naar een ander levend wezen te brengen. Het triggert liefde en zorg bij een kind. Omdat het kind voor de baby zorgt, net zoals een volwassene voor zijn kind zorgt, fantaseren ze en weerspiegelen ze de aandacht en zorg die ze voelen voor het knuffeldier. Hierdoor zullen ze zich bezitterig voelen over hun bezittingen en leren ze de vreugde van delen en zorgen.

De gehechtheid die een kind aan zijn speelgoed voelt, duidt op zijn verlangen om contact te maken met anderen. Fantasiespelen en rollenspellen vergroten de relatieband en zorgen voor een gezonde emotionele groei. Door aandacht te besteden aan de 'behoeften' van hun maatje, leert het kind empathie voor elkaar te voelen.

6. Ze hebben sentimentele waarde

Veel volwassenen hebben nog knuffels uit hun kindertijd, ook al kunnen ze zich hier soms voor schamen terwijl dat absoluut niet nodig is. Alles kan een symbolische en sentimentele betekenis voor ons hebben - of het nu een steen of een ketting is. Het is vaak niet zozeer het object zelf dat het bijzonder maakt, maar wat het vertegenwoordigt en symboliseert, en de herinneringen die het oproept. Knuffels hebben veel sentimentele waarde voor jonge kinderen, vanwege de emotionele steun die ze bieden. En later is je geboorteknuffel mooie nostalgie.

Kortom, een knuffeldier kan er voor een volwassene uitzien als gewoon speelgoed, maar voor een kind is het veel meer dan dat. Behalve dat het een maatje is, helpt de knuffel van een kind hem de wereld om hem heen te begrijpen en zich te ontwikkelen tot een goed aangepaste volwassene. Kinderen aanmoedigen om met knuffels te spelen, zal hen helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen die ze de komende jaren zullen gebruiken.
Zoek je nog een kraamcadeau of een verjaardagscadeau voor een baby? Dan is een grote olifantenknuffel een origineel geschenk dat ook de ontwikkeling van het kind bevordert!

Beoordelingen
Review toevoegen
Grote Olifant knuffel
Laat de voetjes van deze grote olifant knuffel borduren met naam en geboortedatum en geef het perfecte kraamcadeau. De knuffel voelt heerlijk zacht aan en staat prachtig op de kinderkamer.
24,95
22,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren