Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog
Herinneringskist - Regenboog

Herinneringskist met een regenboog


Wil je je zoontje of je dochter verrassen met een mooi cadeau? Dan is een herinneringskist regenboog een prachtig geschenk om aan hem of haar te geven. Wat is een herinneringskist regenboog precies? En welke voordelen hebben dit soort kisten te bieden? En wat zijn goede gelegenheden om je zoon of dochter blij te maken met dit cadeau? De herinneringskist is niet alleen een erg leuk cadeau maar ook ontzettend handig. Zo kan je de mooiste herinneringen erin bewaren, denk aan prachtige tekeningen, een tandendoosje en de mooie houten regenboog kist kan gebruikt worden als opbergbox.

Productspecificaties van de herinneringskist met een regenboog

  • Afmeting: Verschillende afmetingen mogelijk
  • Materiaal: hout

Afmetingen

  • Medium hout: L 29.5 x B 19.5 x H 12.9 cm
  • Klepdeksel met slotje: L 33.5 x B 24.5 x H 10.3 cm 
  • Large laag: L 39.6 x B 29.5 x H 12.8 cm 
  • Large hoog (meest gekozen): L 39.7 x B 29.5 x H 23 cm 
  • Schuifdeksel: L 35 x B 25 x H 18.3 cm

Een herinneringskist regenboog: dit kun je verwachten

Een herinneringskist regenboog is een handige houten kist, waar je zoon of dochter allerlei spulletjes in op kan bergen. Dat kan een verzameling spulletjes zijn van je kind, zoals een LEGO-collectie, poppen, autootjes of bijvoorbeeld tekenspullen of klei. Op de voorkant van deze prachtige houten kist is een realistische afbeelding van een regenboog te zien, wat zorgt voor een vrolijke uitstraling. De kist is prachtig vormgegeven en een heel mooi cadeautje voor jonge kinderen die van kleuren en vrolijkheid houden. Je maakt jouw zoontje of dochtertje van 4 t/m 8 jaar er in elk geval heel blij mee.

Opgeruimd staat netjes!

Een fijn voordeel van je kindje een herinneringskist geven, is dat je hem of haar zo kunt leren om speelgoed en spulletjes na gebruik direct op te ruimen. Doe een paar keer voor hoe het werkt. Dan blijft de kinderkamer lekker opgeruimd en netjes. Ideaal is om de kist op een verjaardag te geven, voor Sinterklaas of als gewoon cadeau.

Regenbogen zijn zowel onder jongens als meisjes populair

Een goede reden om een herinneringskist regenboog te kopen als cadeautje is de grote populariteit van regenbogen onder zowel meisjes als jongens. Als jouw kind ook zo fanatiek van alles wil verzamelen, doe je je kind met deze vrolijke kist een enorm plezier. Vooral de prachtige vormgeving van de herinneringskist, met een fraaie afbeelding van regenboog, maakt indruk.

De doos is verder van sterk hout gemaakt en heeft een ruime inhoud. Perfect dus voor een mooi plekje in de kinderkamer. Je zult merken dat je zoontje of dochtertje niet bij deze herinneringskist regenboog weg te slaan is. Houd daar rekening mee als het etenstijd is en herinner je kindje er op tijd aan om aan tafel te komen!

Een mooie herinnering voor 'later als ik groot ben'

Het mooie van herinneringskisten is ook dat je ze kunt gebruiken als herinnering voor later. De naam zegt het al! Als je kind wat groter is, kun je de kist gebruiken om zijn of haar persoonlijke spullen, zoals foto's en oud speelgoed, in te bewaren. Een leuk cadeau voor als je groot geworden kind straks het huis uit gaat.

Een betaalbaar prachtcadeau

Ten slotte: deze herinneringskist is een kist die voordelig geprijsd is. Voor de prijs hoef je de aankoop van deze mooie kist dus niet te laten. Bekijk hem nu in onze webshop, met alle specificaties, en bestel deze prachtige, vrolijke én luxueuze herinneringskist voordelig via onze webwinkel.
Herinneringskist met regenboog
Ontwerp deze prachtige houten herinneringskist met regenboog en bijvoorbeeld een mooie tekst of naam. Leuk om te geven maar ook zeker handig voor thuis.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur