Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Bewaardoos - schuifdeksel XL
Bewaardoos - schuifdeksel XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Herinneringskist schuifdeksel - XL
Bewaardoos - schuifdeksel XL
Bewaardoos - schuifdeksel XL

Bewaardoos met schuifdeksel - XL


We bouwen over ons leven een hele hoop mooie herinneringen op. Sommige bestaan alleen in onze mentale herinnering en andere vormen ook fysieke herinneringen. Denk hierbij aan geboortekaartjes, foto’s van vakanties, maar ook schilderwerkjes van kinderen of de eerste babyschoentjes van het eerste kind. Al die herinneringen wil je zo lang mogelijk koesteren, want ze vormen een waardevol deel van ons leven. Met een persoonlijke bewaardoos met schuifdeksel heb je een prachtige en persoonlijke opbergkist waar je al jouw waardevolle spullen in kunt opbergen.

Productspecificaties van de bewaardoos met schuifdeksel - XL

  • Afmeting: L 35 x B 25 x H 18.3 cm
  • Vorm: Rechthoek
  • Materiaal: Hout

Een bewaardoos met schuifdeksel voor herinneringen of geboortekaartjes

Steeds vaker kiezen mensen voor een bewaardoos met schuifdeksel voor het bewaren van waardevolle spullen. Sommige gebruiken de doos voor het opbergen van de geboortekaartjes die ze gekregen hebben. Anderen gebruiken de bewaardoos bijvoorbeeld ook als plek waar nabestaanden bij een uitvaart hun mooiste herinneringen aan een persoon kunnen opbergen. Vaak in de vorm van geschreven stukjes of foto’s.

Een heel populaire vorm van het gebruik van een bewaardoos met schuifdeksel is als herinneringskist. Hierbij leggen ouders en kinderen elk half jaar (of vaker) een waardevolle herinnering in de kist. Over hun leven verzamelen ze zo een prachtige verzameling van mooie herinneringen in fysieke vorm.

De bewaardoos met schuifdeksel ontwerp

De bewaardozen zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Allemaal wel in een handige vierkante vorm, waardoor ze handig op te bergen zijn in een kast, op een bureau of zelfs al accessoire in de woonkamer. De bewaardoos is verkrijgbaar met verschillende opdrukken. Denk aan dino’s, sterrenstelsel, bootjes, hartjes en meer. Daarnaast kun je ook de kleur van de houten kist kiezen. Hierbij kun je kiezen tussen wit en de natuurlijke houtkleur. Met de verschillende kleuren en opdrukken is er voor iedereen een passende opdruk te vinden.

Zelf een ontwerp maken voor de bewaardoos met schuifdeksel

Mocht je de bewaardoos met schuifdeksel nog persoonlijker willen maken, dan is er altijd de mogelijkheid om een eigen ontwerp te gebruiken. Op de schuifdeksel is ruimte om een eigen print te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn. Echter is het ook mogelijk om een naam op de deksel te printen.

Met het automatische schaalsysteem, wordt ervoor gezorgd dat de naam of een ander design automatisch passend wordt gemaakt op de deksel. Lange namen zullen bijvoorbeeld automatisch kleiner gemaakt worden. Ook foto’s zullen automatisch groter of kleiner gemaakt worden. Is een foto breder dan de deksel? Dan zal de foto worden geschaald op basis van de langste zijde. Daardoor kan het zijn dat de foto niet de hele deksel dekt. Alle ontwerpen of standaard opdrukken worden met een hoge kwaliteit UV-techniek geprint.

Het ideale kraamcadeau

De bewaardoos is het ideale kraamcadeau! Niet alleen is het een zeer origineel cadeau, het is ook een cadeau dat over de jaren heen steeds waardevoller wordt naarmate men er herinneringen of andere spulletjes in op gaat bergen. Daarbij is een bewaardoos ook heel persoonlijk. Met een eigen design met foto of naam van het kindje geef je een prachtig persoonlijk cadeau. De doos is gemaakt van hout, wat zorgt dat het een zeer duurzaam cadeau is dat lange tijd mee zal gaan. Zo kunnen de ouders er jarenlang van genieten en ook de kinderen zullen hier uiteindelijk een zeer waardevol cadeau aan hebben.
Herinneringskist schuifdeksel - XL
We bouwen over ons leven een hele hoop mooie herinneringen op. Bewaar de mooiste herinneringen in deze prachtige bewaardoos met een schuifdeksel. Te voorzien van een eigen ontwerp.
42,95
34,36
Zakelijk bestellen?
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
Kaartje toevoegen in de winkelwagen
7 dagen per week bereikbaar
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur