Bewaardoos - geboortekaartjes
Bewaardoos - geboortekaartjes
Bewaardoos - geboortekaartjes
Bewaardoos - geboortekaartjes

Bewaardoos voor geboortekaartjes

Niets is leuker dan het bij je houden van de mooiste herinneringen uit je leven. Vooral rondom de geboorte van een kindje verzamelen ouders enorm veel prachtige herinneringen. Een onderdeel van die herinneringen zijn de vele geboortekaartjes die je ontvangt. Allemaal met een mooie persoonlijke boodschap. Velen raken deze mooie kaartjes na verloop van tijd kwijt, of weten niet goed waar ze deze moeten opbergen. Een persoonlijke bewaardoos voor geboortekaartjes is in dat geval een uitkomst. Een gepersonaliseerde bewaardoos zorgt voor een waardevol geheel van opbergplek en inhoud. Hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is.

Productspecificaties van de bewaardoos voor geboortekaartjes

  • Afmeting: L 21 x B 21 x H 6.8 cm
  • Vorm: Rechthoek
  • Materiaal: Hout

Een bewaardoos voor geboortekaartjes met leuke opdruk

Een bewaardoos voor geboortekaartjes is een persoonlijk stuk en daarom heb je bij het bestellen van deze bewaardoos keuze uit allerlei verschillende soorten opdrukken, kleuren en maten. Van spannende dinoprint, tot lieve hartjes en unisex sterrenstelsels of bootjes. Naast de keuze uit verschillende opdrukken, kun je ook kiezen welke kleur je de doos zelf zou willen geven. Hierbij heb je onder andere de keuze uit wit en de originele houtkleur van het doosje.

Alle bewaardozen zijn gemaakt van hout, wat zorgt dat ze zeer duurzaam zijn en langere tijd mee zullen gaan. Ideaal voor een waardevol product als je bewaardoos voor geboortekaartjes! Die wil je tenslotte graag langere tijd houden. Naast een opdruk en een kleur kun je ook de afmetingen van de bewaardoos kiezen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende vierkante modellen die gemakkelijk op te bergen zijn.

Een bewaardoos voor geboortekaartjes zelf ontwerpen

Mocht je naast de standaard ontwerpen en kleuren graag nog wat meer willen personaliseren aan de bewaardoos, dan kan dat! Je kunt namelijk je eigen ontwerp voor de deksel uploaden. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn, een naam, initialen, maar ook een ander eigen ontwerp. Met de handige online tool upload je jouw eigen ontwerp en zie je direct het resultaat.

De ontwerpen worden automatisch geschaald, zodat ze goed op de deksel passen. Zo zullen langere namen bijvoorbeeld automatisch kleiner worden gedrukt dan kortere namen, zodat er niks van je ontwerp wegvalt. Het printproces gebeurt met hoogwaardige UV-technologie, waardoor elk detail in hoge kwaliteit op het hout kan worden gedrukt. Zo maak je jouw bewaardoos voor geboortekaartjes nog persoonlijker!

De bewaardoos voor geboortekaartjes met naam of foto

Een van de populairste personalisaties aan de bewaardoos is het uploaden van een foto of het bedrukken van de naam van het kind waarvan de geboortekaartjes zijn. In de meeste gevallen wordt gekozen voor de babyfoto of zelfs het geboortekaartje. Daardoor is het meteen duidelijk waar het bewaardoosje voor is en je maakt er direct een heel persoonlijk doosje van. De naam van het kind kan in verschillende kleuren op de deksel worden geprint en deze kies je gemakkelijk zelf voor je de doos besteld.

Ideaal kraamcadeau

De bewaardoos is een ideaal kraamcadeau. De nieuwe ouders hebben in deze tijd namelijk heel veel aan hun hoofd en soms raken er hier en daar wat geboortekaartjes en mooie herinneringen kwijt. Een bewaardoos of herinneringskist is een prachtig persoonlijk cadeau dat nog vele jaren mee kan gaan. Daarbij is het voor de ouders direct functioneel, want ze kunnen de geboortekaartjes of mooie herinneringen, zoals foto’s, er direct in kwijt! Personaliseer de bewaardoos en maak het geheel nog specialer.
Bewaardoos voor geboortekaartjes
Bewaar de geboortekaartjes in deze prachtige bewaardoos. Deze kist kan voorzien worden van een eigen bedrukking. Ook erg leuk om cadeau te doen.
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur