Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Vlinder Stapelaar - Little Dutch

Vlinder Stapelaar - Little Dutch


De vlinderstapelaar van het bekende merk Little Dutch is gemaakt van hout. De stapelaar heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar het bevordert ook de motoriek. Deze vlinder stapelaar van Little Dutch bestaat uit 16 blokken. Het spelen met de stapelaar stimuleert hand-oogcoördinatie van je peuter. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. 

Extra leuk, wij bedrukken deze vlinderstapelaar voor jou om het persoonlijker en unieker te maken. Dit is daarom heel leuk om als kraamcadeau te geven. Wij kunnen hem ook voor je inpakken en meteen verzenden naar de ouders.

De productinformatie van de vlinder stapelaar van Little Dutch

  • Collectie: Flowers & Butterflies
  • Minimumleeftijd: 12+ maanden
  • Kleur: Roze
  • Merk: Little Dutch
  • Blokken: 16 stukken
  • Product afmeting: 17,2 x 5,2 x 16,5 cm 

De houten vlinder stapelaar

De Vlinder Stapelaar, een product vervaardigd door het populaire merk Little Dutch, is een boeiend en educatief speelgoed dat jonge kinderen helpt bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden tijdens hun vroege groei en ontwikkeling. Dit kleurrijke speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar biedt ook talloze leermogelijkheden, variërend van fijne motoriek tot kleurherkenning en hand-oogcoördinatie.

Levendige kleuren

De Vlinder Stapelaar is ontworpen om de zintuigen van een kind te prikkelen en hun nieuwsgierigheid te stimuleren. Het bestaat uit verschillende gekleurde ringen van verschillende groottes die op een centrale houten pen kunnen worden gestapeld. Elke ring is zorgvuldig vormgegeven en voorzien van levendige kleuren die de aandacht van kinderen trekken en hun visuele waarneming ontwikkelen.

Bovendien bevorderen de verschillende groottes van de ringen de sorteer- en stapelvaardigheden van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd leren over concepten zoals groottevolgorde en ruimtelijke verhoudingen.

De Vlinder Stapelaar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek van jonge kinderen. Terwijl ze de ringen oppakken en proberen te stapelen, oefenen ze hun handspieren en coördinatie, wat essentieel is voor latere activiteiten zoals schrijven. Deze hands-on manipulatie helpt ook bij het versterken van de hand-oogcoördinatie en het ruimtelijk inzicht van kinderen, wat cruciale cognitieve vaardigheden zijn.

Van het merk Little Dutch

Wat de Vlinder Stapelaar van Little Dutch onderscheidt, is het toegevoegde element van creativiteit en verbeelding. De vorm van de stapelaar, een charmante vlinder, moedigt kinderen aan om hun fantasie te gebruiken tijdens het spelen. Ze kunnen de ringen niet alleen stapelen, maar ook gebruiken als kleurrijke hoepels, ronde bouwstenen en zelfs als accessoires in hun fantasiespel. Dit bevordert niet alleen hun creatieve denken, maar ook hun vermogen om meerdere toepassingen voor een enkel object te zien.

Daarnaast draagt de Vlinder Stapelaar bij aan de ontwikkeling van kleurherkenning en benoeming. Ouders en verzorgers kunnen interactieve sessies met kinderen organiseren waarbij ze de verschillende kleuren van de ringen benoemen en bespreken, wat hun taalvaardigheid en kleurherkenning verbetert.

Educatief

Samenvattend is de Vlinder Stapelaar van Little Dutch veel meer dan alleen een stapelspeelgoed. Het is een educatieve tool die de algehele ontwikkeling van jonge kinderen ondersteunt door middel van kleurrijke, sensorische stimulatie en hands-on leerervaringen. Met zijn focus op fijne motoriek, hand-oogcoördinatie, creativiteit en kleurherkenning, biedt de Vlinder Stapelaar een waardevolle toevoeging aan het speelgoedarsenaal van elk jong kind.

Vlinder Stapelaar - Little Dutch
Zet nu deze prachtige vlinder in elkaar. De vlinder stapelaar bevordert de hand-oogcoördinatie en het is ook een leuk decoratie item. Van het bekende merk Little Dutch.
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur