Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje
Kraamcadeau set Nijntje

Kraamcadeau set Nijntje


Ben jij op zoek naar een bijzonder een waardevol kraamcadeau? Kies dan voor deze mooie set bestaande uit een Nijntje knuffel, rammelaar en knuffeldoekje.

Productinformatie van deze prachtige Nijntje kraamcadeau set

 • Nijntje knuffel
  • Formaat - 20 cm
 • Nijntje knuffeldoekje
  • Formaat - 24 cm
 • Nijntje rammelaar
  • Formaat 16 cm
 • Geschenkdoos van Nijntje
 • Te borduren gebied: ø 12 cm

Een prachtig gepersonaliseerd kraamcadeau van Nijntje

Maak de geboorte van een nieuwe baby extra speciaal met de Kraamcadeau Set met Naam Nijntje van Kraam-cadeau.nl! Deze schattige set bestaat uit een knuffelbare Nijntje knuffel en een prachtige badcape, beiden gepersonaliseerd met de naam van de baby. Dit unieke en gepersonaliseerde kraamcadeau zal zeker een glimlach op het gezicht van de ouders toveren en een blijvende herinnering zijn aan de geboorte van hun kleintje.

De knuffelbare Nijntje knuffel is een klassiek en geliefd knuffelvriendje voor baby's en jonge kinderen. Met zijn zachte pluche vacht en schattige uitstraling is hij perfect om mee te knuffelen en te spelen. Met de naam van de baby geborduurd op zijn oor, wordt deze Nijntje knuffel een uniek en persoonlijk cadeau dat zeker een speciale plek zal krijgen in de kinderkamer.

De bijpassende badcape in de Kraamcadeau Set met Naam Nijntje is een prachtig en praktisch cadeau voor de nieuwe ouders. Gemaakt van zacht en absorberend katoen, is deze badcape perfect voor het afdrogen van de baby na het badje. Met de naam van de baby geborduurd op de capuchon, zal de badcape niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie herinnering zijn aan de geboorte van de baby.

Borduren met naam

Wat deze kraamcadeau set echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om de naam van de baby toe te voegen aan zowel de knuffel als de badcape. Bij Kraam-cadeau.nl wordt de naam van de baby professioneel en zorgvuldig geborduurd met hoogwaardige draad, waardoor het cadeau een gepersonaliseerde touch krijgt die het extra speciaal maakt. Ouders zullen de aandacht voor detail en de zorg waarmee de naam van hun baby is toegevoegd aan dit cadeau zeker waarderen.

De Kraamcadeau Set met Naam Nijntje is niet alleen een perfect cadeau voor de geboorte van een baby, maar is ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals doopfeesten, verjaardagen of als een speciaal cadeau voor de feestdagen. Het is een cadeau dat zowel nuttig als sentimenteel is, en dat zowel ouders als de baby zullen koesteren.

De Kraamcadeau Set met Naam Nijntje wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, klaar om te worden gegeven aan de kersverse ouders. De hoge kwaliteit van de materialen en het vakmanschap zorgen ervoor dat dit cadeau langdurig gebruikt kan worden en een blijvende herinnering zal zijn aan een bijzondere tijd in het leven van de ouders en de baby.

Kortom, de Kraamcadeau Set met Naam Nijntje van Kraam-cadeau.nl is een uniek, gepersonaliseerd en praktisch kraamcadeau dat perfect is voor de geboorte van een nieuwe baby.

Kraamcadeau set Nijntje
Een prachtige set vol met lieve cadeautjes van Nijntje. Personaliseer deze set eenvoudig voor een uniek en bijzonder kraamcadeau!
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur