Blokkentrein Sailors Bay Little Dutch
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay Little Dutch
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay
Blokkentrein Sailors Bay

Blokkentrein Sailors Bay - Little Dutch


Laten we met de trein gaan! Geleid door de vissersboot is deze houten trein op weg naar Sailors Bay. Gebruik je fantasie om de trein te bouwen met behulp van de stapelblokken in verschillende vormen en op de haven geïnspireerde kleuren. Er zijn drie rijtuigen die je kan stapelen met een vissersboot, zeilboot en brutale zeemeeuw. Daag je kleintje uit om de hand-oog coördinatie en fijne motoriek te ondersteunen. Het is ook een leuke accessoire voor de kinderkamer of speelkamer.

Je kunt kiezen voor een luxe cadeauverpakking, wij pakken het cadeau met liefde voor je in!

Productinformatie van deze prachtige Blokkentrein Sailors Bay - Little Dutch

  • Materiaal: Beukenhout
  • Formaat: 38.2 x 7 x 10.6 cm
  • Collectie: Sailors Bay
  • Merk: Little Dutch
Spelen is niet alleen heel erg leuk, maar het is ook nog eens heel erg goed voor kinderen. Spelen met grote en kleine stukken speelgoed in diverse vormen en maten verbetert de fijne motoriek en heeft ook verschillende positieve uitwerkingen op de ontwikkeling van de hersenen. Spelen met bijvoorbeeld treinen, houten gereedschap of een knikkerbaan met verschillende kleurtjes en vormen is heel goed voor de ontwikkeling van een jong kind.

Een blokkentrein van hout is hartstikke leuk om mee te spelen en een soort speelgoed dat ook vele jaren leuk blijft. Tot een jaar of tien blijven kinderen het leuk vinden om met treinen te spelen. Personaliseer de blokkentrein met de naam van het kindje en het speelgoed krijgt ook nog eens een persoonlijke waarde.

Blokkentrein van hout met naam van het merk Little Dutch

Een blokkentrein van hout is voor iedereen leuk. Met een locomotief in de vorm van een vissersboot, gevolgd door wagonnetjes van houten blokken die een kind zelf vorm kan geven. Zo kan de trein er elke dag anders uitzien voor een nieuw avontuur. De blokkentrein van hout is geverfd in vrolijke kleurtjes op waterverf basis. Het treintje is mooi vormgegeven, waardoor het zowel als speelgoed als ter decoratie kan worden gebruikt.

Wat maakt een blokkentrein nou nog leuker? Een blokkentrein van hout met de naam van het kind, de geboortedatum en geboortegewicht op de wagonnetjes gedrukt! Zo maak je er een mooi persoonlijk cadeautje van dat ook als het kindje groter wordt nog enorm van waarde zal zijn. De blokkentrein is gemakkelijk te bestellen en hierbij kun je direct de informatie invoeren en het resultaat live bekijken.

Alles wordt automatisch geschaald op de blokkentrein

Het ene kind heeft een lange naam, het andere kind een korte naam. Past dat dan allemaal wel op de blokkentrein? Jazeker! Alle informatie wordt automatisch geschaald naar de afmetingen van de blokkentrein. Langere namen zullen daardoor iets kleiner op de trein komen te staan. Zo ben je altijd verzekerd van een goede bedrukking. Wij werken niet met stickers, maar met hoogwaardige UV-bedrukking. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit print. Dankzij het sterke houten materiaal, gaat de trein jaren mee en kan het goed tegen een stootje.

De blokkentrein van hout online bestellen

De blokkentrein is gemakkelijk via de website te bestellen. Hierbij kies je eerst de blokkentrein in de webshop en vervolgens voer je gemakkelijk de naam van het kindje, het geboortegewicht, geboortedatum en de geboortelengte in centimeters in. Je ziet hierbij direct hoe dit er op de trein uit komt te zien. De blokkentrein van hout wordt vervolgens voor je bedrukt en zo snel mogelijk verzonden.
Beoordelingen
Review toevoegen
Blokkentrein Sailors Bay - Little Dutch
Een prachtige blokkentrein van Little Dutch in een Sailors Bay uitvoering, kan voorzien worden van naam. Rechtstreeks op het beukenhout gegraveerd.
24,95
22,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren