Schort met naam
Schort met naam
Schort met naam
Schort met naam
Schort met naam
Schort met naam

Schort met naam


Deze prachtige schorten zijn een must have voor iedereen die graag in de keuken staat of creatief bezig is. Voorkom vlekken op je kleding tijdens het koken met deze leuke schorten. Deze mooie stevige schorten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en te borduren met een naam of tekst. De professionele keukenschorten kunnen  gemakkelijk langer of korter gemaakt worden door de verstelbare nekband. Ook na veelvuldig wassen blijven de schorten mooi van kleur. 

Wil je het schort met naam als zakelijk cadeau geven met een logo geborduurd? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice en wij informeren jou graag over de mogelijkheden en staffelprijzen. 

Productspecificatie van het schort met naam

  • Afmeting: 75 cm x 85 cm
  • Materiaal: 65% polyester, 35% katoen
  • Met handig opbergvak op de voorzijde
  • Borduren met naam of tekst

Wat zijn de voordelen van een schort?

Veel mensen denken dat het dragen van een schort gewoon een leuk accessoire is dat handig kan zijn om te voorkomen dat je kleding vies wordt. Dat is het natuurlijk ook, maar een schort heeft veel meer voordelen. Behalve dat je kunt voorkomen dat kleding volledig wordt verpest door vlekken, dragen mensen ook een schort om hygiënische redenen. Tegen de tijd dat je 's avonds het avondeten kookt, zijn je kleren waarschijnlijk heel veel in contact geweest met de buitenwereld. Het dragen van een schort voorkomt dat het voedsel in contact komt met stof, vuil, haar en ziektekiemen.

Vanwaar komt een schort?

‘Schort’ is afgeleid van het Franse woord ‘naperon’ en dat betekent ‘klein tafelkleed’. Deze kledingstukken zijn door de geschiedenis heen symbolisch geweest voor verschillende dingen. In de oudheid werd een schort gedragen voor praktische, decoratieve en rituele doeleinden. Tegenwoordig worden ze gebruikt om kleding te beschermen of zelfs als een fashion statement.

En waar de schort vroeger vooral werd beschouwd als iets dat vrouwen droegen die voor het huishouden zorgden, nu is dat beeld aanzienlijk veranderd en worden schorten door zowel mannen als vrouwen gedragen. Vandaag de dag wordt de schort weer beschouwd als een symbool van vrijgevigheid en gastvrijheid. Wanneer een gezin samen een maaltijd klaarmaakt, is het heel normaal dat zowel ouders als kinderen een schort dragen om hun kleding te beschermen.

Wie kunnen dus een schort dragen?

Het simpele antwoord is: iedereen. Hoewel schorten door de geschiedenis heen door veel verschillende groepen mensen zijn gedragen, is er tegenwoordig niet één groep aan wie het dragen van een schort is voorbehouden. Nu steeds meer koppels de balans delen van thuisblijven om voor kinderen te zorgen, is het nu meer dan ooit tijd dat alle leden van het gezin hun eigen schort hebben. Zelfs als je het nog nooit eerder hebt overwogen, kan een schort een attent cadeau zijn voor de kersverse en trotse papa, zeker als hij af en toe zijn kindje ook flesvoeding zou willen geven. En een schort waarmee een moeder overal borstvoeding kan geven is zonder enige twijfel het perfecte kraamcadeau.

Schort met naam als kraamcadeau

Het geven van borstvoeding is een zeer persoonlijk en natuurlijk moment tussen een moeder en haar baby. Om deze pure momenten niet te hoeven opgeven, kunnen moeders gebruik maken van een fantastische uitvinding: een schortje om een sfeer van privacy te kunnen creëren. Het is perfect voor als mama een wandelingetje gaat maken met haar baby, zodat ze buiten of waar ze ook is, zonder enige schaamte of verlegenheid, in alle gemoedsrust haar kindje borstvoeding kan geven. Een schortje als kraamcadeau is dan ook een weldoordacht geschenk, zeker als je de naam van de baby er op laat borduren.

Probleemloos buitenshuis borstvoeding geven

De meeste moderne moeders voeden hun baby terwijl ze niet thuis zijn. Een van hun grootste zorgen is dat ze zich ongemakkelijk zullen voelen wanneer ze hun kindje buitenshuis borstvoeding willen geven. Met een schort hebben ze de vrijheid om het voeden buitenshuis te doen. Naarmate de baby groeit, is een schort fantastisch bij het voeden, omdat de kleuren en tekeningen erop hen weghouden van andere afleidingen, terwijl het de kleine toch voldoende lucht en ruimte geeft om te ademen en een beetje te bewegen.

Een set geborduurde schorten voor baby en ouders

Als je een kersverse moeder of iemand die een baby verwacht dus een goed cadeau wil geven, dan hoef je er niet aan te twijfelen dat een geborduurd schort zeer welkom zal zijn. Het is de ideale oplossing voor borstvoeding in een restaurant, in het park, in een winkel, in de bus ... eigenlijk overal! Alle moeders, ongeacht welke persoonlijkheid ze ook hebben, zullen je dankbaar zijn voor dit geschenk. Er is keuze te over qua materiaal, grootte, vorm en kleur. Kies bijvoorbeeld voor originele ontwerpen en laat de naam van de baby er op borduren. En is het misschien een idee om een set te kopen voor baby, mama én papa en op elke schort hun eigen naam te laten borduren?

Beoordelingen
Review toevoegen
Schort met naam
Het persoonlijke cadeau voor iedereen die graag in de keuken staat of creatief bezig is! Ontwerp eenvoudig jouw eigen schort en wij borduren de naam met zorg aan de voorzijde.
24,95
22,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren