Poncho kind (2-6 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho kind (2-6 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho kind (2-6 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho kind (2-6 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)
Poncho baby (0-2 jaar)

Poncho voor een kind van 2 t/m 6 jaar


Hoe leuk is het geven van een gepersonaliseerde poncho voor een kind? Deze hoge kwaliteit zachte poncho van 100% katoen zit lekker, behoudt zijn pasvorm goed en neemt maximaal vocht op. Daardoor is deze ideaal om een kindje mee af te drogen of om gewoon als zomerse kleding te gebruiken wanneer je naar het strand of zwembad gaat. De poncho is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en je kunt er ook nog eens de naam van het kindje in laten borduren. Zo heb je een super origineel en persoonlijk cadeau voor jouw kindje of een ander kindje.

Productspecificaties van de kinderponcho

  • Materiaal: 100% katoen
  • Geborduurd met naam
  • Te borduren gebied: ø 18 cm

Poncho voor een kindje

De poncho voor kinderen is geschikt van 1 tot 6 jaar en verkrijgbaar in een babymaat en kindermaat. De kindermaat is 55 cm bij 5 cm en verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Dit zijn onder andere natural, stone green, stone pink, silk blue, sand en grey. Deze hippe kleuren passen goed bij de hoge kwaliteit badstof en gaan lang mee.

Daarbij behouden zij goed hun pasvorm, waardoor ze niet gaan zakken of scheef gaan zitten. De zachte badstof zorgt dat de kleding lekker zit en ook goed gebruikt kan worden om een kindje mee af te drogen. Daarbij is de stof stevig, zodat deze lang mee kan gaan.

Handdoek

Maak de poncho nog persoonlijker door er de naam van het kindje op te laten borduren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig borduurwerk, zodat dit lang mee gaat. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van bestickering, dus de naam kan niet vervagen tijden het wassen.

Je kunt de naam op de voorkant of achterkant laten borduren. Ook kun je kiezen om de naam op beide kanten te laten drukken. Het borduurbasr gebied is 18 cm bij 18 cm. Je voert de naam gemakkelijk in op de productpagina en ziet direct hoe dit eruit komt te zien.

Om te zorgen dat de naam optimaal wordt gedrukt, wordt deze automatisch geschaald. Daardoor kunnen zowel lange als korte namen optimaal weergegeven worden op de borduurbare ruimte.

Zelf de poncho kind ontwerpen en personaliseren

Wil jij de poncho zelf ontwerpen? Met onze handige ontwerptool kies jij zelf onder andere welke kleuren en welk lettertype wordt gebruikt voor de naam. Daardoor kun je jouw cadeau nog persoonlijker maken. Je ziet direct hoe de naam eruit komt te zien, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer de poncho kind bij je wordt bezorgd. Je bestelt de poncho gemakkelijk via de productpagina. Kies een kleur, maak je ontwerp, betaal en de poncho wordt direct voor jou geborduurd. Binnen enkele dagen heb je de poncho dan gepersonaliseerd en wel in huis!
Beoordelingen
Review toevoegen
Poncho kind (2-6 jaar)
Trek jouw kindje na het zwemmen, douchen of voor op vakantie deze fijne poncho aan. Deze hoge kwaliteit zachte poncho van 100% katoen zit lekker, behoudt zijn pasvorm goed en neemt maximaal vocht op.
29,95
26,95
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren