Babymutsje met naam
Babymutsje met naam
Babymuts met naam
Babymutsje met naam
Babymutsje met naam
Babymutsje met naam
Babymutsje met naam
Babymuts met naam
Babymutsje met naam
Babymutsje met naam

Babymutsje met naam

Een babymuts is onmisbaar voor de pasgeboren baby. Het zorgt ervoor dat de lichaamswarmte van je baby niet verloren gaat. Je vindt de mutsjes in allerlei kleuren, zodat je het goed kunt combineren met baby's outfitje. Een babymuts is ook nog eens een heel gewaardeerd kraamcadeau. Maar maak het kraamcadeau nog leuker door een babymutsje met naam cadeau te geven. Combineer deze eventueel met bijpassende sokjes. En nog een heel groot voordeel van een babymutsje met naam: iedereen weet gelijk hoe de kleine heet.
 

Productspecificaties - babymutsje met naam:

  • materiaal: 100% katoen
  • maat: 62/68
  • verkrijgbaar in 7 kleuren.
 

Babymutsje met naam voor in de winter

Volwassenen dragen een muts alleen in de winter of op een koude herfstdag. Maar een baby moet veel vaker een muts dragen. Het hoofdje is namelijk de plek waar de meeste warmte verloren gaat. Het is dus van belang dat je altijd een lekkere warme muts voor je baby hebt. Kijk daarom naar ons assortiment voor een leuk babymutsje voor in de winter en bescherm je kleintje optimaal tegen de kou. Het babymutsje voor in de winter helpt de baby om op temperatuur te blijven. Je baby heeft die warmte nodig om daaruit de energie te krijgen die het nodig heeft om te groeien.

Zodra de baby geboren wordt krijgt het vrijwel meteen een mutsje op, de baby komt namelijk uit een hele warme omgeving. En omdat de kleine baby de lichaamstemperatuur regelt via het hoofdje is het van groot belang dat het een goed warm mutsje draagt. Het is belangrijk dat het mutsje goed aansluit bij het hoofdje om zo min mogelijk warmte verloren te laten gaan.

Geef een leuke babymuts cadeau als kraamcadeau. Maak het kraamcadeau nog leuker door het mutsje te laten bedrukken met de naam van de pasgeboren baby. De kersverse ouders zullen heel blij zijn met zo'n mooi maar vooral nuttig cadeau.

 

Babymuts winter

Vooral in de wintermaanden is een babymuts een must! Neem nou jezelf als volwassene. Op koude winterdagen beschermen wij onszelf ook door ons warm aan te kleden. We doen een sjaal om, een muts op, eventueel handschoenen aan en een lekkere warme winterjas. Hoeveel belangrijker is het dan om de kleine baby in die periode optimaal te beschermen tegen de winterkou. Daarom is één heel belangrijk item de babymuts om het hoofdje van het kindje te beschermen. De kleine baby regelt namelijk zijn lichaamstemperatuur via het hoofdje, en via het hoofdje gaat ook de meeste warmte weer verloren. Een goed passende en aansluitende muts is daarom niet weg te denken in de garderobe van de kleine.

Naast de hele nuttige functie van de babymuts is het ook een heel schattig kledingstuk. En daarom is het zo leuk dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Op die manier past de muts altijd goed bij de rest van de kleding van de baby. Om de muts nog leuker en specialer te maken, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de naam van de kleine baby erop te laten zetten. Wat is er nu leuker dan een muts met eigen naam erop. Ook heel handig, zo hoeft niemand zich af te vragen hoe de kleine heet.

Uiteraard is het heel leuk om dit voor je eigen baby te kopen, maar het is ook een heel gewaardeerd (kraam)cadeau. Verras de kersverse ouders met zo’n unieke muts met de naam van hun kindje erop. Niet alleen de ouders zullen dit cadeau enorm waarderen, maar de kleine baby zal er ook heel erg van genieten. Pas de muts helemaal aan naar de smaak van de ouders. Op die manier geef je een heel leuk cadeau en een heel nuttig cadeau.
Babymutsje met naam
Een babymutsje met naam is een must voor de pasgeboren baby. Maar het staat ook nog eens heel leuk. Laat daarom het mutsje door ons bedrukken met de naam van de kleine.
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur