• Gratis verzending vanaf 75 euro (NL&BE)
  • Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • Direct afgeleverd bij de ouders

Schooltassen

Vanaf het moment dat kinderen naar de dagopvang of peuterspeelzaal gaan, maken zij gebruik van schooltassen. Hier kunnen de luiers in, zijn favoriete boekje en later ook een beker drinken en wat lekkers. Kortom, schooltassen worden enorm veel door een kindje gebruikt en ze moeten hem ook goed kunnen herkennen tussen al die andere tassen. Bestel nu één van de mooiste en handigste schooltassen, welke ook voorzien kan worden van een naam.


 


Bezig met laden...
Kidslabel rugzak Dino - Maxi
Kidslabel rugzak Dino - Maxi
Kidslabel rugzak Dino - Maxi

32,95

16,95

Kidslabel rugzak Dino - Mini
Kidslabel rugzak Dino - Mini
Kidslabel rugzak Dino - Mini

24,95

16,95

Een schooltas voor meiden of jongens bestellen

Een schooltas voor meiden of schooltas voor jongens is daarom het ideale cadeau voor een pasgeborenen, dreumes, peuter of kleuter. Een schoudertas kind heeft een vrolijke opdruk en biedt genoeg ruimte voor spulletjes die kinderen op die leeftijd mee naar school moeten nemen. Bestel één van de leukste en handgiste schooltassen.
 

Schoudertas voor school cadeau geven

Bij de geboorte van een kindje, of een van de latere verjaardagen, wil je natuurlijk een origineel cadeau kunnen geven waar zowel het kind als de ouders wat aan hebben. Bij een kraamcadeau denken mensen vaak aan een cadeau dat een kind direct kan gebruiken, zoals kleine kleertjes, een slabbetje of een babyspeeltje. Echter groeit een baby snel uit kleertjes en groeit het snel over de speeltjes heen. Daarom kan een schoudertasl een hele welkome afwisseling zijn en een heel origineel cadeau. Denk aan een vrolijke schooltas voor meiden of schooltas voor jongens met hun eigen naam er in geborduurd!
 

Schoudertas voor school van gerecycled materiaal

De schooltas voor jongens en de schooltas voor meiden zijn allebei gemaakt van gerecycled plastic, want dat is immers wel zo goed voor het milieu. Daarbij zijn de tassen ruim en stevig, zodat ze lang mee kunnen gaan. Dankzij de kleurrijke prints en eigen naam, is de tas ook gemakkelijk te herkennen voor kinderen. Dit maakt het de ideale tas voor schoolgaande kinderen en peuters, die hun tas nog eens ergens laten liggen. De Schoudertas voor school is gemakkelijk op de schouders te dragen en wordt niet gemakkelijk beschadigd.
 

Schoudertas kind met geborduurde naam

Een leuke schoudertas kind en schoudertas voor school zijn van zichzelf al heel originele cadeaus, maar wat deze nog origineler maakt is de mogelijkheid om er een naam in te borduren. Niks is leuker voor een kind dan een product met zijn of haar eigen naam er op. De naam van het kind wordt aan de zijkant van de schoudertas voor school geborduurd, waardoor deze goed zichtbaar is. Kinderen kunnen de tas hierdoor extra goed herkennen.
 
Handige vakken, speciaal voor het schoolgaande kind
Iedereen kent wel de lekkende bekers in tassen, de geplette banaan, of de verloren speeltjes die toch in de tas blijken te zitten. Daarom is de schooltas voor meiden of schooltas voor jongens voorzien van handige, stevige vakken, speciaal gemaakt voor schoolgaande kinderen. Denk aan een handig vakje waar de beker rechtop in kan staan, maar ook een vak voor boekjes of speeltjes. De rugzak sluit af met een stevige rits en ook aan de voorkant zit een handig vak dat afsluit met een magneetstripje. De handvatten en schouderriemen zijn gemaakt van stevig katoen, zodat deze lang mee kunnen gaan. De riemen zijn verstelbaar, zodat ze gedurende de groei van een kind bijgesteld kunnen worden.
 
De schoudertas voor school zelf ontwerpen
In de handige ontwerptool kun jij de schooltas voor meiden of schooltas voor jongens gemakkelijk zelf ontwerpen. Vul de naam van het kind in, kies zelf een lettertype en een kleur. Ook kies je hier gemakkelijk de verschillende kleuren en soorten schoudertas kind.
Let wel op, de uiteindelijke druk kan iets afwijken van het design, zo kan bijvoorbeeld de naam een paar millimeter naar links of rechts staan van het originele design. Dit heeft te maken met de drukmogelijkheden. Een zelfontworpen schooltas voor meiden of schooltas voor jongens is het leukste cadeau om te geven en te krijgen.
 

Extra cadeautjes bestellen bij schoudertas kind

Naast de gepersonaliseerde schoudertas voor school, is het natuurlijk leuk om ook was kleine handige spulletjes in de tas te stoppen. Bestel bijvoorbeeld de handige drinkbeker mee met de tas. Deze onverwoestbare drinkbeker past precies in het drinkvak van de tas en kan ook in een vergelijkbare kleur worden besteld.

Bij deze beker krijg je een aantal verschillende doppen, zodat deze ideaal is voor zowel kinderen als baby’s. De beker is gemaakt voor zowel warme als koude dranken en daarbij ook milieuvriendelijk. De beker kan niet opengaan in de schoudertas kind en voorkomt daardoor een plakkerige rugzak.
 

Schoudertas voor school online bestellen

Je kunt de schooltas voor meiden, schooltas voor jongens of schoudertas kind direct online bestellen. Kies in de design tool zelf welke kleur design je wil en voeg direct een naam toe. Kies het lettertype en bestel de rugzak. De schooltas voor meiden of schooltas voor jongens wordt direct voor je geborduurd en klaargemaakt voor verzending. De naam van het kind kan zo kort of lang zijn als nodig. Houd er wel rekening mee dat de maximale ruimte voor de naam een radius van 15 centimeter heeft. Hele lange namen worden daardoor geschaald en zijn dus kleiner dan korte namen.