Houten naamblokken
Houten naamblokken
Houten naamblokken
Houten naamblokken
Houten naamblokken
Houten naamblokken

Houten naamblokken


De robuuste naamblokken staan prachtig op de baby- en kinderkamer. Uniek, stijlvol en tijdloos. De stevige houten blokken kun je in onze ontwerptool eenvoudig personaliseren. De houten naamblokken zijn ook heel leuk om te geven als kraamcadeau. Wanneer het kindje wat ouders kan er ook leuk met de blokken gespeeld worden. 

Ook kun je de naamblokken bedrukken met andere gegevens of letters om als decoratie op de (baby)kamer te gebruiken.

Productspecificaties van de houten naamblokken

  • Afmeting: 5.6 x 5.6 cm
  • Materiaal: Hout

Personaliseren

  • Graveren met naam (letters)

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor je eigen kind zijn, een ander kind, of een kraamcadeau? Dan zijn houten naamblokken een super idee.

De houten naamblokken met de naam van de baby erop is een veelzijdig cadeau, waarmee je als gever altijd goed zit. Ten eerste is het een persoonlijk cadeau. Het is voor een kind en ouders enorm leuk om een cadeau te ontvangen dat gepersonaliseerd is met de naam van het kind. Dat staat schattig in de babykamer, en later vindt het kind het leuk dat zijn of haar naam op de blokken staat,

Je kan er voor kiezen om de naam in kwestie in de blokken te laten ingraveren, of om de naam op de blokken af te laten drukken. Je kan ervoor kiezen om één blok te bestellen, twaalf blokken, of alles daartussen in.

Blokken stapelen als educatief speelgoed

Een ander voordeel van het geven van houten naamblokken, is dat een set houten blokken klassiek educatief speelgoed is dat kan helpen bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, de hand-oogcoördinatie en de cognitieve vaardigheden van de baby. Houten blokken kunnen daarbij de verbeelding en creativiteit van de baby stimuleren, omdat ze kunnen worden gebruikt om verschillende vormen en structuren te bouwen. De houten blokken zijn niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook zeker voor oudere kinderen.

Houten blokken zijn duurzaam en gaan meestal langer mee dan plastic speelgoed, of speelgoed van andere materialen.

Bijdrage aan de taalontwikkeling

De houten naamblokken kunnen ook een bijdrage leveren aan de taalontwikkeling van het kind; de letters op de naamblokken zullen het kind ondersteunen wanneer hij of zij leert te lezen en te schrijven. Zijn of haar naam spellen zal zo veel sneller gaan! Daarbij geldt dat door samen met houten blokken te spelen, kinderen ook hun taalvaardigheden kunnen ontwikkelen. Ze kunnen op die manier nieuwe woorden en concepten leren, zoals vormen en kleuren, en kunnen hun communicatieve vaardigheden verbeteren door samen te werken en te overleggen met anderen.

Wat ook erg fijn is, is dat houten blokken lang mee gaan, en dat ze ook kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties als erfstuk. In het verlengde daarvan geldt dat houten blokken milieuvriendelijk zijn omdat ze gemaakt zijn van een hout en kunnen worden gerecycled of gecomposteerd aan het einde van hun levensduur.

Ook qua esthetiek scoren houten blokken goed. Ze zijn vrij neutraal van kleur, waardoor ze in elke babykamer passen. Daarbij ogen ze ook rustig, wat ook prettig is voor de algehele uitstraling van de babykamer.

Samen spelen

Ook zijn houten blokken super leuk speelgoed voor meerdere kinderen samen. Ze kunnen ook worden gebruikt om samen met andere kinderen te spelen, waardoor ook de sociale vaardigheden van de kinderen worden ontwikkeld.

Kortom, houten naamblokken voor een baby zijn een geweldig cadeau voor elke ouder die op zoek is naar een uniek en persoonlijk geschenk voor hun kind, of voor mensen die op zoek zijn naar een cadeau voor een ander kind. De blokken hoeven natuurlijk niet te worden bedrukt met een naam, je kan ook wat anders kiezen.

Daarbij kan je de blokken alvast door ons in laten pakken in een mooie geschenkverpakking, zodat het cadeau helemaal af is. Of de houten naamblokken nu worden gebruikt om te spelen, te leren of als decoratie in de kinderkamer, deze blokken zijn een waardevolle toevoeging aan elk huishouden.

Beoordelingen
Review toevoegen
Houten naamblokken
De houten naamblokken staan prachtig op de kinderkamer. Personaliseer de blokken eenvoudig en geef het perfecte kraamcadeau! De naam wordt gegraveerd.
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren