Lunchset kind

Deze Little Dutch lunchset van Mepal maakt het nog leuker om eten en drinken mee te geven naar school! En extra handig, de set kun je personaliseren met naam zodat er geen verwarring meer ontstaat in

Artikelnummer

30285 

Levertijd

Verzonden binnen 1 a 2 werkdagen

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Lunchset kind

De Lunchbox - Little Dutch wordt geleverd inclusief een bentobakje en een vorkje. Hierdoor kun je het brood en het tussendoortje gemakkelijk van elkaar scheiden. Waar je kindje ook naar toe gaat, deze lunchbox is ideaal! En extra handig, je kunt in onze ontwerptool de deksel van de lunchbox personaliseren. Er wordt een watervaste sticker meegeleverd welke eenvoudig op de luunchbox bevestigd kan worden. 

Lunchbox + Drinkbeker
Wil je sap of melk meenemen naar school? Deze Mepal antilekbeker is makkelijk mee te nemen in kleine rugtas. De speciale sluitring in de dop zorgt voor een hermetische afsluiting. De leuke drinkbeker is stevig en kan eenvoudig worden geopend en dichtgedraaid met kleine kinderhanden. Neem de beker mee met een dagje weg, naar de speeltuin, zwemles of gewoon naar school. Ook de drinkberker kun je eenvoudig personaliseren in onze ontwerptool.

Lunchbox + Pop-up beker
De lunchset Mepal (lunchbox + pop-up) uit het assortiment van Mepal is ideaal. De drinkfles is super handig in gebruik, druk en drink! Druk nog een keer en de lekvrije drinkfles is weer dicht. De drinkfles kan in de vaatwasser en de dop is eenvoudig uit elkaar te halen. De lunchsets met lunchbox en pop-up fles zijn verkrijgbaar met trendy designs van Little Dutch: Spring Flowers, Ocean en Little Goose.


Productspecificaties van de Lunchset:

  • Drinkbeker - Afmeting: 7 x 7x 15.5 cm
  • Pop-up beker - Afmeting: 6.4 x 7 x 18.4 cm
  • Lunchbox - Afmeting: 17.8 x 13.2 x 6 cm
  • Materiaal: ABS (BPA vrij)


Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied beker -  3 x 7 cm
  • Bedrukbaar gebied lunchbox - 5 x 9 cm
  • Hoogwaardige stickerbedrukking (watervast!)