• De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • 7 dagen per week bereikbaar

Kinderkleding

Ah, er is ergens in jouw omgeving een kleine gebeuren? Leuk, dan mag je heerlijk gaan shoppen. Wie houdt er nu niet van die pietepeuterige kinderkleding en al die schattige accessoires die er verkrijgbaar zijn voor baby’s? Ga je op zoek naar een kraamcadeau, denk dan eens na over de ouders van de kleine spruit. Waar houden ze nu echt van? Gaan ze vooral voor iets ter decoratie of maak je ze blij met iets dat ze echt voor hun kindje kunnen gebruiken? Is het een eerste of tweede kindje, een jongen of een meisje? Dit speelt allemaal mee als jij bedenkt welk kraamcadeautje het beste past, keus is er in elk geval genoeg.


Kinderkleding als cadeau

Het ziet er altijd zo kneuterig uit zo’n klein kindje in een slaapzak. Wordt een baby iets groter, dan probeert hij vaak al een beetje te gaan staan in de slaapzak. Wat vertederend als ze zo met die zak aan tegen de rand van het ledikantje staan. Maar goed, dat is natuurlijk niet de reden dat je een slaapzak gebruikt. Dat doe je omdat het zo heerlijk comfortabel is om in te slapen.

Dekentjes zijn voor jonge kinderen toch minder fijn. Je weet vast wel hoe ze kunnen bewegen in bed. Ook al maak je het ledikantje of wiegje nog zo strak op, meestal weet de kleine jongen of het kleine meisje het wel los te krijgen. Tijdens koude nachten is dat niet prettig, maar vraagt het om een huilende baby. Kou is tenslotte niet behaaglijk tijdens het slapen.

En wat denk je van dekentjes die over het hoofd van de baby kunnen komen. Daar moet je helemaal niet aan denken. Een slaapzak is daarom ideaal. Het kindje blijft de hele nacht warm. Natuurlijk is er meer dan voldoende ruimte bij de beentjes, zodat de kleine uk toch heerlijk kan blijven trappelen.

Slaapzakken zijn ontzettend leuk om weg te geven als kraamcadeau. Het is zelfs mogelijk om de trappelzak te personaliseren met de naam van de baby. Dan heb je helemaal een persoonlijk kraamcadeautje. En het is nog nuttig bovendien.

Rompertje met naam

Hoe schattig is het als een klein jongetje of een meisje alleen gekleed is in een rompertje. Natuurlijk is dit kledingstuk meestal niet te zjn, maar bevindt het zich onder de andere kleding.

Zoek jij echter een kraamcadeau voor een baby die in de lente of de zomer geboren wordt, dan is de kans groot dat dit kindje op sommige dagen alleen in een rompertje in de box ligt. Dan is het ontzettend leuk als het rompertje iets speciaals heeft.

Wat denk je van de eigen naam van de baby of van een of andere mooie tekst? De kersverse ouders zijn je vast en zeker dankbaar voor dit cadeau, want rompertjes heb je nooit genoeg. Een baby moet nogal eens verschoond worden, dus soms gaan er op een dag wel 3 of 4 de was in. Een goede voorraad is dan wel net zo praktisch.

De allerschattigste babyschoentjes

Wat zien die eerste schoentjes er altijd vreselijk schattig uit. Misschien loop jij in een schoenenzaak ook weleens langs de kinderafdeling en verwonder je je over die in mini schoentjes. Hoe klein kunnen voetjes zijn. Babyschoentjes zijn ook fantastisch om weg te geven als kraamcadeautje. Je hebt keus genoeg.

Kies je meteen echte schoenen waar straks de eerste stapjes mee gezet worden of neem je liever van die babyslofjes? Ga je echt voor schoenen, dan is het wel handig om te bedenken of je voor een jongen of een meisje koopt.

Een babyboy krijgt natuurlijk stoere sneakers. Een klein meiske geef je schoentjes met een lief design. Een absolute aanrader zijn ook de flexibele zachte schoentjes. Die zijn vooral leuk om de outfit helemaal af te maken. En de voetjes blijven extra warm. Wanneer de kleine uit de schoentjes gegroeid is kan het leuk zijn om dit in een mooie opbergbox te bewaren.

Knuffels voor jongens en meisjes

Kies je als kraamcadeau toch liever geen kleding? Speelgoed kan natuurlijk ook. Of iets handigs voor de verzorging. Iets wat ook altijd goed is, is een knuffel. Ze zijn er voor jongens en meisjes. Wie weet, misschien wordt de knuffel die jij uitzoekt wel de lievelingsknuffel. Want die heeft bijna elk kind.

En waarom de ene knuffel nu populairder is dan de ander, dat is vaak niet te begrijpen. Natuurlijk zijn knuffels zacht. Vaak vinden kleine kinderen het fijn als er bijvoorbeeld lange armen, benen of een staart aan de knuffel zitten. Dat kan leuk bij een knuffelaapje.

Geef je dit als kraamcadeau, dan maak je het knuffeltje extra persoonlijk als je de naam erop laat borduren. Meteen ideaal als de knuffel een keer kwijt is. Iedereen ziet de naam op het knuffeldier en de kans is groot dat het zo snel mogelijk weer terugkomt bij de jonge eigenaar. Grote kans dat pas op dat moment de tranen weer verdwijnen, want een knuffel is cruciaal, zeker voor peuters en kleuters.