• Gepersonaliseerde kraamcadeaus & meer
  • Verzending binnen 1 a 2 werkdagen
  • Direct afgeleverd bij de ouders

Houten koffertje


Ontwerp jouw eigen houten koffertje met naam, tekst of foto. Onze grenen houten koffertjes zijn voorzien van een lederen handvat waardoor het koffertje gemakkelijk mee te nemen is. Wil je een houten koffertje met naam geven als kraamcadeau? Hartstikke leuk! Je kunt jouw eigen ontworpen koffertje vullen met kleine kraamcadeautjes. Het koffertje staat prachtig op de babykamer en wanneer het kindje ouder is kan hij of zij het koffertje meenemen uit logeren. Ook kan het koffertje gebruikt worden als speelgoedkoffertje. Ideaal om alle poppenkleertjes of autootjes netjes in op te bergen.  


 

Koffertje met naam


Maak keuze uit een van onze leuke ontwerpen. WIj hebben een aantal designs gemaakt maar je kunt ook heel eenvoudig zelf een ontwerp maken. Een koffertje met naam is een persoonlijk, uniek en bijzonder cadeau. Vul de naam van het pasgeboren kindje in en voeg de geboortegegevens toe. Het geboortekoffertje kan gebruikt worden als bewaardoosje voor bijvoorbeeld alle geboortekaartjes maar het staat ook prachtig op de babykamer! 

Koffertje met foto 

Kies je voor het koffertje met foto? Dan kun je heel eenvoudig een eigen foto toevoegen in ons ontwerpsysteem. Zo wordt jouw cadeau wel heel persoonlijk en bijzonder! Ontzettend leuk om alle kleine speelgoed artikelen netjes in op te bergen. Maar ook kunnen deze houten koffertjes meegenomen worden wanneer het kindje voor het eerst uit logeren gaat.