• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

De leukste houten koffertjes met naam of foto

Ontwerp jouw eigen houten koffertje met naam, tekst of foto. Onze grenen houten koffertjes zijn voorzien van een lederen handvat waardoor het koffertje gemakkelijk mee te nemen is. Wil je een houten koffertje met naam geven als kraamcadeau of leuk voor je eigen kindje voor onderweg of naar opa en oma? Ga aan de slag en personaliseer een unieke houten kinderkoffertje.


 


Bezig met laden...

Houten koffertje met naam

Je kunt jouw eigen ontworpen koffertje vullen met kleine kraamcadeautjes. Het koffertje staat prachtig op de babykamer en wanneer het kindje ouder is kan hij of zij het koffertje meenemen uit logeren. Ook kan het koffertje gebruikt worden als speelgoedkoffertje. Ideaal om alle poppenkleertjes of autootjes netjes in op te bergen.  

Maak keuze uit een van onze leuke ontwerpen. WIj hebben een aantal designs gemaakt maar je kunt ook heel eenvoudig zelf een ontwerp maken. Een koffertje met naam is een persoonlijk, uniek en bijzonder cadeau.

Vul de naam van het pasgeboren kindje in en voeg de geboortegegevens toe. Het geboortekoffertje kan gebruikt worden als bewaardoosje voor bijvoorbeeld alle geboortekaartjes maar het staat ook prachtig op de babykamer! 

Koffertje met foto of naam bedrukken

Kies je voor het koffertje met foto? Dan kun je heel eenvoudig een eigen foto toevoegen in ons ontwerpsysteem. Zo wordt jouw cadeau wel heel persoonlijk en bijzonder! Ontzettend leuk om alle kleine speelgoed artikelen netjes in op te bergen. Maar ook kunnen deze houten koffertjes meegenomen worden wanneer het kindje voor het eerst uit logeren gaat. Ook kan je een kinderkoffertje voorzien van een naam.

Kinderkoffertjes

Wat schattig, zo’n klein houten kinderkoffertje. Tijdens de babytijd staat het koffertje prachtig op de babykamer. En als het kindje wat groter is dan is het koffertje heel handig om mee te nemen als hij of zij uit logeren gaat bij opa en oma.

Heel makkelijk om alle belangrijke spulletjes in mee te nemen, zoals een drinkbeker en natuurlijk ook je favoriete speelgoed. Maar de houten kinderkoffertjes zijn ook ideaal om bijvoorbeeld speelgoed in op te bergen, zoals autootjes of een popje. 

Het houten koffertje is voorzien van een leren handvat en kan daardoor makkelijk worden meegenomen. Je kunt het koffertje personaliseren door er bijvoorbeeld de naam of foto van het kindje erop te laten zetten of een afbeelding. Voor een mooi en permanent resultaat wordt het houten koffertje rechtstreeks door ons bedrukt. Zo maak je het koffertje heel persoonlijk en is het ook een heel geschikt kraamcadeau. 

Ook handig als er in het gezin meerdere kinderen zijn. Zo heeft ieder kind zijn eigen gepersonaliseerde koffertje en kan er tijdens een uitje geen verwarring ontstaan  van wie welk koffertje is. 

Speelgoed koffertje voor kinderen

Juist door de vele mogelijkheden in gebruik zijn onze koffertjes zo handig. Zo kun je er bijvoorbeeld de eerste spulletjes van je baby in doen en het koffertje gebruiken als bewaardoosje. Doe er de geboortekaartjes in, de eerste speentjes of de eerste slabbetjes.

Maar het speelgoed koffertje voor kinderen is ook ideaal om allerlei klein speelgoed in op te bergen, zoals autootjes, blokjes of poppenkleertjes. Kinderen vinden het leuk om een rollenspel te spelen en dingen van grote mensen na te doen.

Zo kan het kindje met zijn koffertje net doen alsof hij of zij op reis gaat en het koffertje dus op die manier als speelgoed gebruiken. Omdat je het koffertje geheel naar eigen smaak kunt personaliseren, staat het ook heel leuk als blikvanger in de baby- of kinderkamer. 

Zodra er een baby wordt geboren dan worden baby en ouders overspoeld met cadeau’s. Maar vaak vergeten we de grote broer of zus. Het is natuurlijk heel spannend een jong broertje of zusje erbij, maar het is ook een hele verandering. Alle aandacht die je kreeg wordt nu verdeeld en misschien krijg je de eerste tijd juist iets minder aandacht.

Daarom een goede reden om ook verwend te worden met een leuk cadeautje: een eigen speelgoedkoffertje. Een leuke herinnering aan het moment waarop je een jonger broertje of zusje kreeg. En met jouw eigen naam op het koffertje kun je er goed mee voor de dag komen op de kinderopvang of op school.