Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto
Geboortestoeltje met foto

Geboortestoeltje met foto

Van een unieke afbeelding een geboortestoeltje met foto maken? Dat kan! Laat bijvoorbeeld de foto van het kindje drukken op een geboortestoeltje. Met zo'n kraamcadeau kun je voor de dag komen bij de ouders. Het stoeltje is niet alleen heel praktisch voor later, maar staat ook geweldig in de baby- of kinderkamer. Het geboortestoeltje met foto is geschikt voor kinderen tot een jaar of acht. Het kindje zal daarom nog lang plezier hebben van zijn originele cadeau.

Voor het mooiste resultaat printen wij de foto rechtstreeks in full colour op de kinderstoel. Op onze website vind je een aantal trendy ontwerpen. Je kunt de ontwerpen gebruiken als basis en verder heel eenvoudig uitwerken. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en zo een heel uniek design maken.

Wij besteden veel aandacht aan het uitwerken van jouw opdracht en het leveren van een goede kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom staat het kinderstoeltje ontzettend stevig op vier houten poten en is daardoor zeer veilig voor het kindje. 

Productspecificaties van het geboortestoeltje met geboortekaartje

  • Afmeting: Breedte: 28 cm, Diepte: 29 cm, Hoogte: 55 cm, Zitbreedte: 28 cm, Zitdiepte: 26 cm, Zithoogte: 29 cm
  • Kleur: Wit

Personaliseermogelijkheden

  • Bedrukbaar gebied rugleuning: 20.2 cm breed x 17.3 cm hoog
  • Bedrukbaar gebied zit gedeelte: 28.2 cm breed x 29.33 cm hoog
  • Opdruk: Full color teksten en artwork

Kinderstoel met foto

Misschien is je kindje nog te klein om op een gewone stoel te zitten. Wat fijn als je dan een leuk en heel uniek kinderstoeltje met foto hebt. Nu kan je kindje makkelijk aanschuiven aan het tafeltje. Heel praktisch als je kindje even iets wil eten of wil spelen aan het tafeltje.

Een eigen stoeltje is natuurlijk het allerleukste, helemaal als zijn of haar eigen naam erop staat. Er zal in ieder geval geen onduidelijkheid over bestaan van wie het mooie stoeltje is. Misschien zit je er zelfs aan te denken om een kinderstoeltje cadeau te doen voor het kindje van je beste vrienden. Dan kun je op een hele leuke manier het stoeltje personaliseren. 

Met de ontwerptool op onze website kun je dit heel eenvoudig doen. Zodra je dit geniale idee hebt uitgewerkt dan heb je een schitterend cadeau waar je mee voor de dag kunt komen. De kinderstoel is geschikt voor kinderen tot een jaar of 8. Dat betekent dat je vrienden en hun kindje nog lang kunnen genieten van het perfecte cadeau. En wat zal het met veel trots het geboortestoeltje met foto laten zien aan opa en oma, of aan vriendjes en vriendinnetjes. Eén ding is zeker, het is in ieder geval overduidelijk van wie het stoeltje is, daar zal geen twijfel over bestaan.

En is het niet leuk als je de kinderkamer compleet kunt maken met een superleuke kinderstoel met foto, dat ook nog eens past in het interieur van de kinderkamer. Zelfs als het kindje wat groter is dan zal het nog lang plezier hebben van het  mooie en originele kinderstoeltje.

Wij printen de naam, de foto van het kindje of zelfs het geboortekaartje rechtstreeks in full colour op het stoeltje. Dit zorgt voor een mooi en blijvend resultaat. Op onze website vind je een aantal trendy ontwerpen. Je kunt deze ontwerpen gebruiken als basis en vervolgens heel eenvoudig laten personaliseren. Gebruik je creativiteit en maak een uniek design.

Het kinderstoeltje staat ontzettend stevig op vier houten poten en is eenvoudig te verplaatsen. We besteden veel aandacht aan onze producten en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. En dat zie je terug in onze producten.
Geboortestoeltje met foto
Verras je vrienden en maak de kinderkamer compleet met een geboortestoeltje met foto. Je kunt verzekerd zijn van een origineel cadeau.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur