Zaklampboek - Speuren in de kerstwereld

Zaklampboek - Speuren in de kerstwereld het leukste interactieve kerstboek met prachtige zoekplaten. Maak de voorleesmomenten extra leuk met deze mooie kersteditie inclusief zaklamp.

Artikelnummer

301715 

Voor 15:00 besteld

vandaag verzonden

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zaklampboek - Speuren in de kerstwereld

Het zaklampboek - speuren in de kerstwereld begint met een educatief stukje over het onderwerp kerst. Een stevige kartonnen zaklamp zit bijgevoegd waarmee de donkere rechter pagina's verlicht kunnen worden. Plaats de zaklamp aan de achterzijde van het vel en er onstaat een lichtbundel. Met de zaklamp kan er samen gezocht worden. Uit deze populaire serie zijn meerdere thema's te bestellen.

Ijsbeer Joep gaat op zoek naar een kerstcadeau voor zijn moeder. Kerst is bijzonder, Joep wil ook heel graag een mooi en bijzonder cadeau. Maar wat? Help jij Joep met zijn speurtocht?

Productspecificaties van de zaklampboek - Speuren in de kerstwereld

  • Uitvoering: Hardcover
  • Aantal pagina's: 12
  • Afmeting: 28,0 x 23x6 x 21,0
  • Uitgever: Lantaarn Publishers

Overal hangen er al gezellige kerstversieringen en dit maakt jouw straat extra gezellig, vooral met al die lichtjes. De kerstboom is opgetuigd en nu moeten de cadeautjes er nog onder. Tijd om alvast met de kerstinkopen te beginnen. Voor je kinderen wil je leuke originele cadeautjes met een vleugje educatie inslaan. Het liefst iets waar ze nog lang van kunnen genieten. Voorleesboekjes uit de zaklampboekenreeks zijn uitermate geschikt als kerstboomcadeau. Deze boekjes zijn namelijk hartstikke leuk, omdat de kinderen zelf op onderzoek uit gaan.

Vanwege het grote succes zijn er al heel wat zaklampboeken gemaakt over veel uiteenlopende onderwerpen als wilde dieren, dinosaurussen, het kabouterbos en zelfs over in de ruimte vliegen! Dit is nog maar een kleine handgreep uit de besproken onderwerpen, dus wat het favoriete onderwerp van jouw kinderen ook is, er zit altijd wel iets tussen wat ze leuk vinden. Ook hebben Sinterklaas en de Kerstman ieder hun eigen zaklampboek. Een erg leuk cadeau voor onder de kerstboom is het zaklampboek Speuren in de kerstwereld!
 

Waarom is het zaklampboek Speuren in de kerstwereld het ideale kerstcadeau?

Je kinderen zijn al helemaal in de kerstsfeer met alle kerstversieringen en kerstfilms op televisie. Buiten is het koud, ideaal weer dus om lekker warm binnen op speurtocht te gaan! Hoe leuk is het om samen met jouw kind op kerstavond Joep de ijsbeer te gaan helpen om een speciaal cadeau te vinden voor zijn moeder? Zo verrichten jullie op kerstavond nog een goede daad door Joep te helpen zijn mamma blij te maken met een mooi kerstcadeau.
 

Hoe is het zaklampboek Speuren in de kerstwereld interactief?

Terwijl jij gezellige verhaaltjes voorleest die allemaal in de kerstsfeer zijn, gaat jouw kind naarstig op zoek met zijn zaklamp. Daar gebruikt hij geen echte zaklamp voor, althans de kartonnen zaklamp uit het boek werkt wel alsof hij net echt is! In het begin van het boekje wordt jouw kind voorgesteld aan Joep de ijsbeer. Joep heeft jullie hulp gevraagd mee te helpen een speciaal cadeau te vinden voor zijn moeder. Hier vindt je de kartonnen zaklamp die je voorzichtig uit de pagina kan drukken.

Verder op in het boekje zijn er namelijk donkere pagina's te vinden, waar je alleen wat kan zien als je met de kartonnen zaklamp schijnt. Alles wat je hiervoor hoeft te doen, is de zaklamp achter de donkere pagina te schijnen en zie daar met het heldere licht kan jouw kleine dreumes op zoek naar de gevraagde items in de opdrachtregel. Op de linkerkant vind jij steeds een gezellige verhaaltje dat jij voorleest, terwijl jouw kleintje enthousiast op zoek gaat. Elke pagina eindigt met een opdrachtregel om zo jouw kind nog meer te motiveren op speurtocht te gaan. Doordat het kind steeds een zoekopdracht krijgt, voelt jouw kind zich compleet betrokken bij het verhaal. Spelenderwijs leert jouw kleintje van alles over de winter en kerst. Het is natuurlijk ook heel spannend of jouw kleine avonturier de opdracht steeds kan vervullen.
 

Op de gezellige kaft komt de kerstsfeer je tegemoet

Op de kaft krijg je een dikke knipoog van een gezellige ijsbeer. Samen met de kerstman begroeten ze jou vrolijk en dat werkt heel uitnodigend om snel meer te ontdekken. Ook de pinguïn is goed gemutst en heeft het prima naar zijn zin op het ijs. Op de achterkant wordt je uitgenodigd Joep de ijsbeer te gaan helpen een heel speciaal cadeau te vinden voor zijn bijzondere moeder. Gaat het jullie lukken om een cadeautje te vinden dat net zo bijzonder is als zij?
 

Gezellig bij Joep thuis

Nadat jullie buiten lekker gespeeld hebben op het ijs, want ijsberen houden van sneeuw en ijs, gaan jullie naar Joeps huis. Buiten waren jullie al aan het peinzen wat nu een mooi cadeau kan zijn voor Joep's mamma, maar nu gaan jullie naar binnen voor meer inspiratie. Daar krijg je de prachtig versierde kerstboom van de familie IJsbeer te zien. Joep vertelt over wat hij normaal zoal doet met zijn pappa en mamma. Ook vertelt hij hoe zijn mamma het huis altijd gezellig maakt met de kerst. Pappa heeft gezorgd voor de kerstboom. Samen gaan jullie op zoek naar een geschikt cadeau voor Joep's moeder.

Speuren in de kerstwereld, ieder jaar een gezellige aanloop naar de kersttijd

Ook volgend jaar is het weer heerlijk genieten van Speuren in de kerstwereld. Het is weer tijd om de kerstspullen van zolder te halen om alles in huis weer in de kerstsfeer te brengen. Eerst mamma helpen met alles mooi te maken in huis. En als mooi besluit van de versiermiddag, gaan jullie ook Joep helpen om alvast een bijzonder kerstcadeau te vinden.

Gaan jullie samen dit jaar ook weer een mooi cadeau vinden? Terwijl jullie samen op onderzoek uit zijn om voor Joep's mamma een geweldig cadeau te vinden, kunnen jullie misschien ook alvast bekokstoven hoe jullie zelf de familie weer leuk gaan verrassen dit jaar. Misschien zijn er nog broertjes of zusjes, nichtjes of neefjes die ook erg kunnen genieten van de educatieve verwondering van de zaklampboekjes? Het zaklampboek Speuren in de kerstwereld brengt in ieder geval de nodige inspiratie om weer leuk uit te pakken met de kerst!