Kraamcadeau oudersHoe leuk is het om niet alleen de baby, maar ook de kersverse of aanstaande ouders te verrassen met een leuk kraamcadeau? Want we weten het allemaal, ze hebben het de eerste tijd veels te druk om aan zichzelf te denken. Dus een beetje verwennerij kunnen ze best gebruiken! Kies voor zo'n heerlijk, warme badjas bijvoorbeeld. Kunnen ze zich even lekker ontspannen. Deze cadeautjes kun je bijvoorbeeld ook leuk in een kraampakket stoppen. Dan zit er voor iedereen in het gezin een cadeautje in.
 


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Tutpopje met naam (hond)

Tutpopje met naam, model hond | Maak uw gepersonaliseerde tutpopje met naam of een leuke tekst.

11,95

49%
visibility
shopping_cart

Baby badjas met naam (jongens)

Baby badjas met naam (jongens) | Maak uw gepersonaliseerde baby badjas met naam of tekst.

38,95

19,95

49%
visibility
shopping_cart

Baby badjas met naam (meisjes)

Baby badjas met naam (meisjes) | Maak uw gepersonaliseerde baby badjas met naam of tekst.

38,95

19,95

49%
visibility
shopping_cart

Baby badjas met naam

Baby badjas met naam | Maak uw gepersonaliseerde baby badjas met naam of tekst.

38,95

19,95

37%
visibility
shopping_cart

Badcape met naam (actie)

Badcape met naam | Maak uw eigen baby omslagdoek (badcape) met zijn of haar naam, eventueel een leuke tekst.

26,95

16,95

  1  2   

Gepersonaliseerdcadeau voor ouders!

Alle aandacht gaat natuurlijk de eerste tijd naar de nieuwe wereldburger uit en dat is logisch. Maar, voor de ouders zijn die eerste spannende maanden bijzonder,maar ook heftig. Zij verdienen dus ook een beetje extra aandacht en hoe leuk is het dan om bijvoorbeeld een cadeautje voor hen in een kraampakket te stoppen! 

Naast deze webshop met allerlei leuke kraam- en babyproducten, hebben wij nog een aantal andere webshops waar we unieke cadeautjes verkopen. En, bijna al onze producten zijn te personaliseren! Bij onze producten staat in de beschrijving altijd uitleg over wat/hoe er gepersonaliseerd kan worden. Je voert je ontwerp in en je ziet ook direct hoe het op het product er uit komt te zien. Handig en makkelijk dus! Weet je tenminste direct hoe het cadeautje gaat worden!

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de webshop 'Prachtig kado'. Daar zijn prachtige badjassen te vinden, die je kunt laten borduren met een leuke tekst. Denk eens aan 'Beste papa van de wereld' of 'Liefste mama van de wereld'. Of laat een set mokken bedrukken met een ludieke tekst over het ouderschap in onze 'Mokken bedrukken' shop. 

Heb je vragen over onze producten of het bedrukken? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.