Vos en Haas
Vos en Haas

Vos en Haas


In dit stevige prentenboek van auteur Sylvia Vanden Heede en illustrator Thé Tjong-Khing heeft elk seizoen zijn eigen verhaal. De zinnen in 'Vos en Haas en de seizoenen' zijn kort en makkelijk, en dus heel geschikt voor jonge kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 7 jaar. Het boek is ideaal om voor te lezen, aangezien sommige woorden in een groter lettertype zijn afgedrukt, zodat je de juiste nadruk kan leggen. Ook kinderen die net hebben leren lezen grijpen graag naar dit boek met grappige en gevoelige teksten.

Productspecificaties van het kinderboek Vos en Haas

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 70
  • Afmetingen: 325 x 245 mm

Boeiend kinderboek met vier voorleesverhalen

Het boek bestaat uit vier verhalen over Vos en Haas, die gebundeld zijn: 'Troep is leuk', 'De bui van Uil', 'De ballon van Uil' en 'Wat een kou'. Elke pagina bevat een boeiende illustratie en een stukje tekst. De tekeningen van Thé Tjong-Khing maken veel ideeën bij kinderen los, zodat je samen met je kind niet alleen kan praten over seizoenen, maar ook over andere dingen, zoals emoties en verschillende karakters. De verhalen zijn goed doordacht en heel aantrekkelijk voor kinderen. De rustige kleuren en simpele lijnen van de tekeningen zorgen voor een prachtig geheel. Doordat allerlei details zijn toegevoegd, raakt je kind niet uitgekeken en ziet het steeds weer iets nieuws.

De auteur en tekenaar van 'Vos en Haas en de seizoenen'

Thé Tjong-Khing is geboren in een Chinees gezin in Nederlands-Indië. Hij begon als tekenaar bij Toonder Studio’s en werd later gevraagd als illustrator van kinderboeken van onder meer Guus Kuijer. Hij heeft driemaal een Gouden Penseel gewonnen. Sylvia Vanden Heede groeide op in een Vlaamse familie en schrijft voor jonge kinderen, tieners en jongvolwassenen. De boeken over Vos en Haas van Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing zijn regelmatig in Nederland en Vlaanderen bekroond. Inmiddels zijn de dierfiguren zo populair, dat er ook animatiefilmpjes van gemaakt zijn door een Vlaams en Nederlands productiehuis.

Prentenboek met de seizoenen als kraamcadeau

Het is belangrijk dat kinderen ontdekken dat lezen leuk is en nieuwe werelden opent. Deze hardcover met dierenverhalen over Vos, Haas en Uil is heel geschikt als eerste boek dat zelfstandig gelezen wordt, maar ook als voorleesboek. Het prentenboek ziet er prachtig uit en is ideaal als origineel kraamcadeau. Kunnen de kersverse ouders mooi geïllustreerde boeken waarderen? Dit kinderboek zorgt het hele jaar door, alle seizoenen, voor veel lees- en kijkplezier voor ouder en kind!

Vos en Haas
Vos en Haas en de seizoenen is een leuk avontuur over Vos en Haas die je meenemen op avontuur door de seizoenen heen. Prachtige illustraties en een leuk verhaal.
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur