Tutpopje met naam

Wij hebben een groot assortiment tutpopjes, speendoekjes en labeldoekjes die je met een naam kunt laten borduren. Heerlijk zachte stofjes, goed uitwasbaar en heel goed vast te houden door kleine knuistjes! Verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en in verschillende uitvoeringen. Zoek de leukste uit en laat deze vandaag nog borduren met de babynaam. Zorgen wij dat je hem daarna snel ontvangt en kunt geven! 

Tutpopjes met naam borduren / Tutteldoekjes

Wij hebben de leukste en zachtste doekjes en tutpopjes in ons assortiment opgenomen. Moeilijk kiezen hè, uit al die schattige poppetjes! Gelukkig zijn ze allemaal geschikt om te laten borduren met bijvoorbeeld de naam van het baby'tje.

Jij kiest een doekje en klikt op 'Personaliseren'. Daarna wijst het programma je de weg en met een paar minuten heb je zo'n leuk cadeautje besteld!

Originele kraamcadeautjes, geef een tutpopje met naam

Laat bijvoorbeeld de naam in contrasterende kleur borduren. Dat staat lekker opvallend. Of als je liever wat minder opvalt, gewoon dezelfde kleur als het doekje of het tutpopje. Er zijn zoveel combinaties te vinden, er is er altijd wel eentje die jou aanspreekt. 

Gratis tip? Als het het favoriete doekje of tutpopje wordt, bestel er dan meteen nog eentje! Stel dat je er eentje kwijtraakt? Of dat het in de was moet! We weten allemaal dat een kindje zonder z'n favoriete popje of doekje maar heel moeilijk in slaap gaat komen. Dus, voorkom slapeloze nachten en bestel er meteen twee!
 

Combineren maar!


Overigens, deze leuke doekjes en tutpopjes zitten ook in sommige van onze mooie kraampakketten.  Of misschien ben je op zoek naar een cadeautje wat wat langer in de famile blijft? Denk dan eens aan bijvoorbeeld zo'n supergaaf geboortestoeltje!

Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment voor de leukste ideeën en voorzie een leuk tutpopje met een unieke tekst. Een knuffeltje kan trouwens ook leuk zijn voor zijn of haar verjaardag.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook.

Stuur deze naar 'info@kraam-cadeau.nl'.