• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 15:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

Kraamcadeaus voor opa en oma

Wil je jouw (schoon)zoon en (schoon)dochter goed feliciteren met de komst van jullie kleinkind? Of wil je een mooi cadeau geven aan opa en oma om te feliciteren? Bekijk hier de mooiste selectie cadeaus. Bekijk de gepersonaliseerde cadeaus.


 

De leukste kraamcadeaus voor opa en oma

Wanneer er een baby wordt geboren, ontstaat er niet alleen een nieuw gezinnetje met een papa, mama en een baby. Ook opa's en oma's krijgen dan opeens hun nieuwe titel. Daarom is het als kersverse opa en oma natuurlijk ook een bijzondere tijd. Je kunt de kraamvisite als opa en oma als een unieke tijd ervaren.

Er zijn genoeg leuke kledingmerken die babykleertjes maken met leuke en grappige teksten. Zo kun je jouw kleinkind verrassen met een paar leuke setjes kleding van opa en oma. Wat dacht je van een slabbetje met de tekst “Deze slap hoort bij opa en oma thuis” of een romper met de tekst “Mijn opa is de liefste”.

Luiers en babyverzorging op voorraad

De komst van een kleintje is niet alleen een mooi moment, maar ook ontzettend intensief. Zowel voor de baby, als de nieuwe ouders. Het is daarom goed om ze een handje op weg te helpen. Dit kun je als opa en oma doen, door ze een groot voorraadpakket te geven.

Denk hierbij aan een paar pakken luiers, doekjes, speentjes en alles wat het kleintje de eerste maanden nodig zal hebben. Dit kan ontzettend veel schelen voor de nieuwe ouders.

Uit de oude doos

Heb je zelf nog veel bewaard van de tijd toen jouw kinderen klein waren? Wellicht een paar knuffels, kleertjes of boeken? Het is dan een perfect en uniek kraamcadeau om deze aan jouw kinderen door te geven. Zo kan jouw kleinkind het pakje aan van jouw kinderen en krijgt speelgoed een tweede leven. Dit is natuurlijk ook kraamcadeau met veel emotionele waarde.

Oppas en hulp

Het jonge stel wilt het natuurlijk allemaal zo goed mogelijk zelf doen, maar hulp is nooit overbodig. Als opa en oma kunnen jullie ook hulp aanbieden als kraamcadeau. Dit kan praktisch zijn in de vorm van schoonmaken of eten koken, maar ook helpen bij het oppassen en verzorgen van de baby.

Om te voorkomen dat je te veel wilt doen, of het nieuwe gezin in de weg zit, is het slim om cadeaubonnen te maken. Maak zelf cadeaubonnen voor oppas, eten of andere hulp. Deze kunnen ze dan verzilveren wanneer het hun goed uitkomt.

Opa en oma worden is een belangrijke levensgebeurtenis. Wil je jouw kleinkind en het nieuwe gezinnetje goed feliciteren met een kraamcadeau van opa en oma? Doe dan inspiratie op uit de bovenstaande cadeauopties. Zo help je het nieuwe gezinnetje onderweg en kun je hulp aanbieden wanneer dit nodig is.