Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby
Memorybox baby

Memorybox baby

We bouwen over ons leven heel veel mooie herinneringen op. Vooral gedurende de eerste jaren van een kind, maken we enorm veel mooie momenten mee. Denk aan de eerste stapjes die een kind zet, de eerste dag naar school, maar ook de vakanties met het gezin. Voor kinderen is er niets leukers dan jaren later nog eens op die vakanties terug te kijken. Daarom is het leuk om bijvoorbeeld elk half jaar een waardevolle herinnering op te slaan in een memorybox. Daarbij kun je denken aan een Memorybox voor baby en kind die je bijvoorbeeld elk half jaar voorziet van een nieuwe waardevolle herinnering in de vorm van een foto of ander object.

Productspecificaties van de memorybox voor een baby

  • Afmeting: L 29.5 x B 19.5 x H 12.9 cm 
  • Vorm: rechthoek
  • Materiaal: hout

Memorybox voor kind met verschillende opdrukken

Kinderen houden van mooie opdrukken of producten met hun naam erop. Daarom is de memorybox voor kind in allerlei afmetingen en met verschillende opdrukken te bestellen. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er leuke opdrukken beschikbaar.

De meeste opdrukken zijn unisex en daardoor geschikt voor jongens en meisjes. Denk aan de opdrukken met bootjes, het sterrenstelsel, dino’s, hartjes en meer. Je kunt op de website direct zien hoe deze verschillende opdrukken er uit zullen zien op jouw memorybox voor kind. Voor je een opdruk kiest, kun je de kleur van de doos kiezen. Hierbij kun je kiezen tussen een witte kist of een kist in de originele houtkleur. Bij de opdruk kun je ook kiezen voor een eigen ontwerp, om de memorybox nog persoonlijker te maken.

Een memorybox personaliseren

Een memorybox voor kind kun je in veel standaard ontwerpen bestellen. Maar in sommige gevallen wil je hem nog net iets persoonlijker maken. Denk aan het opdrukken van een naam, een foto of de initialen. Je kunt deze ontwerpen zelf uploaden en direct zien hoe deze er dan uit komen te zien op de memorybox. Jouw eigen ontwerp komt op de deksel terecht. Hierbij wordt het ontwerp automatisch geschaald. Langere namen of grotere foto’s worden bijvoorbeeld automatisch kleiner gemaakt, zodat ze binnen de kaders van de deksel vallen.

Een populair zelf-ontwerp is een naam in combinatie met een foto of illustratie. Ook het opdrukken van de babyfoto is populair. Zo maak je een memorybox voor kind gemakkelijk nog persoonlijker en daardoor extra waardevol.

Als kraamcadeau erg leuk om te geven

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Dan is de memorybox het overwegen waard. De memorybox is een cadeau dat over de jaren heen heel waardevol kan worden voor zowel de ouders als het kind zelf. Dat maakt de mamorybox een ideaal cadeau voor de kraamvisite. Daarbij gaat het stevige hout van de memorybox lang mee. Daardoor kan het kind en de ouders er ook lang van genieten. De persoonlijke touch van een eigen ontwerp maakt het cadeau persoonlijk en memorabel. Het is voor de ouders leuker om een cadeau te krijgen waar ze langere tijd wat aan hebben dan een cadeau dat misschien na een maand of twee niet meer relevant is.

Memorybox gemakkelijk online bestellen

De memorybox is gemakkelijk online te bestellen via de website. Hierbij kies je direct de kleur, afmetingen en opdruk van jouw memorybox. Daarbij kun je direct jouw eigen ontwerp uploaden. Je betaalt gemakkelijk via de online module en vervolgens wordt het product zo snel mogelijk naar je toegestuurd.
Memorybox baby
Bewaar de mooiste herinneringen in deze prachtige houten memorybox voor een baby en kind. Van het eerste haarlokje, tandendoosje, foto's en mooie tekeningen bewaar je in deze memorybox voor later.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur