Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel
Little Dutch Torenspel

Torenspel - Little Dutch

Kun je een superhoge blokkentoren bouwen zonder deze om te laten vallen? Het Little Dutch stapelblokkenspel is een leuke activiteit waar de hele familie plezier van heeft. Het spel verbetert de hand-oog coördinatie van je kindje en stimuleert zijn of haar fijne motoriek. Je bouwt eerst een toren door alle houten blokken op elkaar te stapelen. De spelers halen om de beurt een blok uit de toren dat ze vervolgens bovenop leggen. Maar wees voorzichtig! Als de toren omvalt, is het spel voorbij. Maak het extra spannend met de kleurendobbelsteen. De kleur die je gooit, geeft aan welk blok je uit de toren haalt. Spanning én lol gegarandeerd. Lees hieronder meer over dit leuke torenspel.

Productinformatie van het torenspel van Little Dutch

  • Leeftijd: 3+ jaar
  • Afmeting: 21,5 x 6,8 x 16,5 cm
  • Merk: Little Dutch

Torenspel

Het Little Dutch torenspel is een goed voorbeeld van leuk educatief speelgoed waar kinderen jarenlang mee kunnen spelen. Bouw samen met jouw kindje de hoogste torens en daagt ze uit om ook zelf een toren te bouwen. Dit is onwijs goed voor de fijne motoriek van jonge kinderen en het maakt ze ook een stuk creatiever. Het Little Dutch torenspel is vrolijk gekleurd en gemaakt van hout. Maak het spel nog uitdagender door de toren eerst helemaal te bouwen en er dan één voor één een blokje uit te halen. Hierdoor leren kinderen over balans en nadenken over wat ze het beste kunnen doen of niet kunnen doen.

Little Dutch torenspel voor jongens en meisjes

Welk kind houdt er nu niet van spelen met blokken en dingen bouwen? Met het Little Dutch torenspel is plezier en spanning gegarandeerd. Kinderen kunnen zich uren alleen vermaken met de blokken, maar je kunt er ook een gezelschapsspel van maken. Kinderen kunnen leren bouwen en stapelen, maar ook leren de toren in balans te houden. Kortom, voor elke leeftijd is er wel een passend spelletje te verzinnen met de blokken. Dankzij de vrolijke kleuren zijn zelfs de jongste kinderen geïnteresseerd in de houten blokken. In eerste instantie om uit te vinden wat het nou eigenlijk zijn en later om er zelf iets mee te bouwen.

Het Little Dutch torenspel is gemaakt van solide hout, wat het spel duurzaam en zeer stevig maakt. Hierdoor kunnen de blokken lange tijd meegaan. Het torenspel is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. De afmetingen zijn 21.5 x 6,8 x 16,5 cm.

Het Little Dutch torenspel spelen

Het Little Dutch torenspel kan heel leuk als gezelschapsspel worden gespeeld met kinderen. Maak van de gekleurde blokjes eerst een stevige toren van 3 bij 3 blokjes breed. Zodra de toren staat, begint de jongste speler met het weghalen van een blokje. Vervolgens mogen de andere spelers om beurten een blokje weghalen uit de toren. Deze zal steeds wankeler worden en daar zit het spel hem in. Probeer de toren zo lang mogelijk overeind te houden en denk goed na over hoe je het de andere spelers zo moeilijk mogelijk kan maken. De speler die de toren doet omvallen heeft verloren.

Het Little Dutch torenspel kan ook als teamspel worden gespeeld, waarbij je er samen voor moet zorgen dat de toren zo lang mogelijk overeind blijft door samen goed te kijken naar welk blokje er nu uitgehaald kan worden.

Het torenspel online bestellen

Bestel het torenspel gemakkelijk via de website en geef het als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Je kunt kiezen voor een luxe cadeauverpakking en zelfs een persoonlijk kaartje toe laten voegen. Bestel de toren en deze wordt direct verzonden.
Torenspel - Little Dutch
Kun je een superhoge blokkentoren bouwen zonder deze om te laten vallen? Het Little Dutch stapelblokkenspel is een leuke activiteit waar de hele familie plezier van heeft.
14,95
11,95
Zakelijk bestellen?
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
Kaartje toevoegen in de winkelwagen
7 dagen per week bereikbaar
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur