Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam
Little Dutch stapelblokken met naam

Stapelblokken met naam - Little Dutch

De Little Dutch stapelblokken met naam zijn niet alleen heel leuk, maar ze zijn ook nog eens heel leerzaam. De stapelblokken zijn voorzien van de cijfers van één tot en met tien en van leuke illustraties van Gans en zijn vriendjes. Spelenderwijs leren de kinderen met deze stapelblokken om tot tien te tellen. Ook helpen de stapelblokken om de motoriek van het kind te ontwikkelen. Ze kunnen de stapelblokken van groot naar klein op elkaar stapelen. Hiermee leren ze afmetingen te onderscheiden en op een gecontroleerde manier de blokken te stapelen. 

Kinderen vinden het superleuk om een hoge toren te bouwen. En ze vinden het nog leuker om de toren weer af te breken. Er is geen gevaar dat ze zich zullen bezeren wanneer ze met de stapelblokken spelen, omdat de blokken zijn gemaakt van karton. Hierdoor zijn de blokken licht van gewicht, makkelijk op te stapelen en doet het geen pijn als de toren omvalt en er een blokje op het kind valt. 

Ook als het kindje klaar is met spelen dan zijn de blokken snel op te bergen. De blokken passen namelijk in elkaar, zodat ze weinig ruimte innemen. Het kleinste blokje is 5 cm en de grootste is 14 cm. 

Maak de stapelblokken extra leuk om te geven door de naam van het kindje op één van de blokken te laten drukken. In onze ontwerptool kun je de Little Dutch stapelblokken met naam eenvoudig personaliseren. 

Productinformatie van de stapelblokken

  • Materiaal: Karton
  • Formaat: 14 cm x 14 cm x 14 cm
  • Inhoud verpakking: 10 kartonnen stapelblokken

Little Dutch stapelblokken met naam

De Little Dutch stapelblokken zijn voorzien van leuke afbeeldingen van Gans en zijn vriendjes. En om de Little Dutch stapelblokken Gans met naam nog leuker te maken kun je de blokken personaliseren en de naam van het kindje erop laten drukken. Zo worden de speelblokken wel heel bijzonder om mee te spelen. Ook een heel leuk idee om te geven als kraamcadeau. De naam van het kindje wordt gedrukt op één van de blokjes. Kinderen zullen nog lang plezier beleven van deze geweldige stapelblokken. 

Little Dutch kartonnen stapelblokken

Kinderen vinden het geweldig om met stapelblokken te spelen. Ze bouwen graag een hoge toren. Daarom zijn de Little Dutch kartonnen stapelblokken zo ideaal. Ze zijn licht van gewicht en kunnen makkelijk opgestapeld worden. Ook als de toren omvalt dan is er geen gevaar met de Little Dutch kartonnen stapelblokken. Je kindje zal zich niet bezeren als de blokjes omvallen. De Little Dutch kartonnen stapelblokken zijn geïllustreerd met Gans en zijn vriendjes. En om het helemaal speciaal te maken kun je de naam van het kindje op één van de blokjes laten drukken. Een geweldig cadeau om weg te geven.

Little Dutch stapelblokken Little Goose

De Little Dutch stapelblokken Little Goose zijn voorzien van leuke afbeeldingen van Gans en zijn vriendjes. Maak de stapelblokken extra bijzonder door ze te laten personaliseren. Je kunt de naam van het kindje op één van de blokjes laten drukken. Een blijvend aandenken aan een heel leuk en uniek kraamcadeau.

De stapelblokken zijn makkelijk om mee te spelen, omdat ze licht van gewicht zijn. De blokken zijn gemaakt van karton. Dit is wel zo veilig voor het kindje, want er is dan geen gevaar dat ze zich zullen bezeren als de toren van stapelblokken omvalt. Omdat de blokken in elkaar passen is het ook heel makkelijk om de blokken, na het spelen, snel op te bergen. De blokken nemen daardoor weinig opbergruimte in. Aangezien de blokken zijn voorzien van cijfers, leren de kinderen spelenderwijs tot tien te tellen. Dus een heel leuk, maar ook heel nuttig kraamcadeau
Stapelblokken met naam - Little Dutch
Prachtige Little Dutch stapelblokken met naam. Omdat de naam van het kindje erop staat is dit het perfecte (kraam)cadeau dat garant staat voor urenlang speelplezier!
Voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
7 dagen per week bereikbaar
Gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Sinds 2014 de specialist
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur