Little Dutch Houten transportwagen

Little Dutch Houten transportwagen - een bijzonder cadeau om te geven. Te bestellen met een luxe cadeauverpakking en kaartje.

Artikelnummer

301281 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 19,95
Prijs per stuk incl. BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Little Dutch Houten transportwagen

De Little Dutch houten transportwagen met oplegger inclusief 4 auto’s ontgaat je kleintje niet als hij voorbij komt rijden! Klap de oplegger uit en de autootjes kunnen er vanaf roetsjen. Deze truck houdt je kleintje wel even bezig en maakt de autocollectie thuis compleet. Kinderen spelen graag met kleine versies van dingen die ze in het echt ook tegenkomen. Van keukentjes, tot gereedschapskistjes en treintjes of autootjes. Spelen met dingen die ze in het echt ook zien is een vorm van leren en verwerken en daarmee enorm goed voor een kind. Ook helpt spelen met speelgoed kinderen met hun fijne motoriek en fantasie. Vooral in de eerste drie jaar is spelen een enorm belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Vooral speelgoed als de Little Dutch houten transportwagen waarbij kinderen onderdelen kunnen bewegen of anders neer kunnen zetten dragen enorm bij aan het speelplezier en de ontwikkeling. Lees hieronder meer over deze prachtige houten transportwagen.

Productinformatie Little Dutch - Transportwagen van hout

  • Leeftijd: 18+ maanden
  • Afmeting: 40 x 8 x 13.5 cm
  • Materiaal: Grenen (truck), beukenhout (trailer) , multiplex (stang), teawood (wielen), MDF (autootjes)
  • Inhoud verpakking: 1 houten transportwagen met 4 speelgoedauto's
  • Merk: Little Dutch
Dit mooie geschenk kan ingepakt worden met een leuke en luxe verpakking. Een super leuk cadeau om te geven.

De Little Dutch houten transportwagen is een stoere transportwagen die vier autootjes transporteert. Waarheen? Dat bepalen de kinderen helemaal zelf! De oplegger kan gemakkelijk worden opengeklapt waarna de autootjes er vanaf kunnen rijden. De Little Dutch houten transportwagen is gemaakt van veilige materialen voor kinderen vanaf 18 maanden. De cabine van de transportwagen is gemaakt van grenen. De trailer bestaat enkel uit stevig beukenhout en de wielen zijn gemaakt van teawood. De vier autootjes die bij de transportwagen horen zijn gemaakt van MDF. De Little Dutch houten transportwagen kent geen gevaarlijke kleine onderdelen en de materialen kunnen goed tegen een stootje. De afmetingen van de transportwagen zijn: 40 x 8 x 13.5 cm.

De Little Dutch houten transportwagen geven als cadeau

Het is altijd moeilijk om een cadeau te kiezen voor een jong kind. Geef daarom mooi speelgoed waar de kinderen lange tijd wat aan hebben. Een transportwagen met autootjes blijft namelijk lange tijd leuk voor kinderen en dankzij de hoge kwaliteit gaat het product ook lang mee. De Little Dutch houten transportwagen is heel leuk om te geven en ook super leuk om te krijgen. Wij zorgen voor een luxe verpakking van het cadeau, zodat je het zo kunt geven. Je kunt aangeven of je dit cadeau met mooie verpakking wilt bij het bestellen. Bij deze luxe verpakking zit ook een mooi kaartje waar jij jouw persoonlijke boodschap op kwijt kunt. Zo maak je van het cadeau een bijzonder en persoonlijk pakket.

De Little Dutch houten transportwagen online bestellen

Ben jij ook zo enthousiast over de mooie houten transportwagen van Little Dutch? Wil je hem bestellen voor jou eigen kind, of om cadeau te geven? Je bestelt die prachtige Nederlandse product gemakkelijk via onze website. Kies voor de transportwagen en geef gemakkelijk aan of je er een cadeauverpakking bij wilt of niet. Vervolgens reken je af via de betaalmodule en wordt je bestelling in behandeling genomen. Vervolgens komt de transportwagen zo spoedig mogelijk jouw kant op!