Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord
Little Dutch Ganzenbord

Little Dutch Ganzenbord

Help jouw gans op weg naar de vijver! Ganzenbord is een klassiek bordspel dat je samen kunt spelen met je familie. Neem je kindje mee op avontuur en loop langs de verschillende landschappen van het platteland. Kijk uit voor de vallen onderweg! Gooi de dobbelsteen en wees de eerste die de vijver bereikt op nummer 63. Dit bordspel zal spelenderwijs de concentratie en het observatievermogen van je kindje stimuleren. Het bord is gemaakt van stevig karton. Er zijn twee dobbelstenen en genoeg ganzen voor zes spelers inbegrepen.

WAARSCHUWING: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar in verband met kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Productinformatie van het ganzenbord spel van Little Dutch

  • Minimumleeftijd: 4+ jaar
  • Afmeting: 31 x 40 x 0,2 cm
  • Collectie: Little Goose
  • Materiaal: Karton
  • Inhoud verpakking: 1 speelbord, 6 ganzen, 2 dobbelstenen

Personaliseren

  • Bedrukbaar gebied: 9 x 2 cm

Ganzenbord

Ganzenbord is een van die spellen die de tand des tijds heeft overleefd. Een ouderwets gezellig familiespel waar jong en oud van kan genieten. Het ganzenbord Little Dutch spel heeft een compleet vernieuwd design, met kartonnen gansjes als pionnen. Het mooie pastel kleurenpalet van de Little Dutch producten komt ook mooi naar voren in het ganzenbord Little Dutch spel. Koop het spel voor de verjaardag van je kindje, of doe het cadeau. Houd er hierbij rekening mee dat het spel kleine onderdelen heeft en daarom pas geschikt is vanaf 4 jaar. Daarbij is het spel ideaal om samen met het hele gezin te spelen.

Geef je het spel cadeau? Personaliseer de doos dan door de naam van het kind erop te laten drukken. Hierdoor wordt het spel echt van het kind en dat maakt het natuurlijk wel zo bijzonder. De doos heeft een bedrukbaar gebied van 9 x 2 cm waar de naam van het kind vakkundig op wordt gedrukt.
Ganzenbord Little Dutch, dit zit erbij!

Help jouw gans op weg naar het einde: de vijver. Neem je kindje mee op avontuur en loop langs de verschillende landschappen van het platteland. Kijk uit voor de vallen onderweg! Gooi de dobbelsteen en wees de eerste die de vijver bereikt op nummer 63.

Ganzenbord is een spel dat je met maximaal zes personen kunt spelen, maar ook gewoon met z’n tweetjes. Jonge kinderen die misschien nog niet het complete spel snappen, kunnen ook gewoon met de ganzen en het mooie grasland speelbord spelen. De ganzen kunnen immers allerlei avonturen beleven. Ganzenbord duurt ongeveer 30 minuten, wat dit het ideale familiespel maakt om even snel te spelen met je kinderen.

Een echte gezinsactiviteit die leuk is voor jong en oud. Het ganzenbord Little Dutch spel heeft verschillende onderdelen. Het kartonnen speelbord heeft de volgende afmetingen: 31 x 40 x 0,2 cm. Dit maakt het mooi compact, maar groot genoeg om met de hele familie omheen te zitten. Daarnaast vind je in de doos ook zes ganzen en twee dobbelstenen. Het ganzenbord Little Dutch spel is duurzaam ontwikkeld en kan lang mee.

Het ganzenbord Little Dutch spel personaliseren

Je kunt het ganzenbord Little Dutch spel personaliseren om deze nog bijzonderder te maken voor jou en je familie. Laat de naam van jouw kinderen erop drukken. Er is speciaal ruimte gereserveerd voor de namen op de groene strook op de verpakking. In een gebied van 9 x 2 centimeter kun je de namen laten plaatsen. Bijvoorbeeld Luuk & Nina. Ook een enkele naam is mogelijk. Je kunt de doos zelf personaliseren in de handige design tool op de website. Hier voer je gemakkelijk de namen in en kun je ook het lettertype en de kleur aanpassen. Je ziet hier ook meteen hoe het eindresultaat er dan uit zou komen te zien.

Zo heb je maximale controle over hoe de naam of namen van jouw kinderen eruit komen te zien op de verpakking. Er wordt bij het bedrukken van de doos niet gewerkt met stickers, maar enkel met hoogwaardige opdruk.

Zo speel je het ganzenbord Little Dutch spel

Hoe werkt ganzenbord eigenlijk? Wat zijn de spelregels? Ganzenbord is een echt familiespel met gemakkelijke spelregels. Het doel van ganzenbord is om jouw gans zo snel mogelijk naar de vijver in het midden van het bordspel te krijgen. Dit doe je door om en om te dobbelen en vervolgens dat aantal stappen te zetten. In totaal zijn er 63 stappen te zetten tot je bij de vijver bent. Maar pas op, want onderweg kom je allerlei vallen tegen die jou de weg naar de vijver belemmeren. Dit kan bijvoorbeeld de herberg zijn, waarbij je een beurt over moet slaan. Ook kom je af en toe een paar dobbelstenen in een vakje tegen. Dit betekent dat je direct nog eens mag dobbelen.

Ganzenbord spelregels

De ganzenbord spelregels kennen ook een gevangenis. Als je daarin terecht komt moet je wachten tot je door een van de andere spelers bevrijd wordt. Volgens de ganzenbord spelregels is dit wanneer de eerstvolgende speler op jouw veld terecht komt. De grootste val die je tegen kunt komen is het bordje met de doos. Als je hierop terecht komt, moet je helemaal opnieuw beginnen en met jouw gansje terug naar het eerste vakje.

Onderweg kun je ook de doornstruik tegenkomen. Hierbij moet je terug naar vakje 37. Je kunt de ganzenbord spelregels als gezin her en der een beetje aanpassen om het voor iedereen leuk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je bij het ‘dood’ vakje twee beurten over moet slaan in plaats van helemaal opnieuw te beginnen. Zo kun je de ganzenbord spelregels altijd een beetje veranderen om het spel nog leuker te maken.

Ganzenbord cadeau doen!

Ganzenbord is een geweldig leuk spel om samen met je kinderen te spelen. Het is dan ook een ideaal spel om cadeau te doen voor de verjaardag. Door het spel te personaliseren maak je het nog specialer! Je bestelt het ganzenbord spel gemakkelijk via de website en kunt direct de naam of namen invullen om de doos te personaliseren. Is het spel een cadeau? Laat het dan mooi inpakken voor verzending, zodat het ingepakt en wel bij je aankomt! Je kunt in het keuzemenu aangeven of je van deze inpakservice gebruik wilt maken, of niet. 
Ganzenbord - Little Dutch
Dit bordspel zal spelenderwijs de concentratie en het observatievermogen van je kindje stimuleren. Geef dit leuke ganzenbord spel van het merk Little Dutch cadeau of leuk voor je eigen kindje.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur